User Tag List

Sayfa 2/11 İlkİlk 1234 ... SonSon
206 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Drift atan gence meydan dayağı

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mycars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç biriniz yapmadınız zaten gençken ki ben hala öyleyim 18 19 lu yaslarda sizcede normal degilmi ben geceleri yapmam ama gündüz yaparım malesef.bunu yapan birinizin çocugu olsaydı da bu sekilde dalga geçecekmiydiniz gençlik işte
    Normal değil arkadaşım. Gecenin bir yarısı 2-3 kendini bilmezin yaptığı bu hayvanlık normal değil.
    Yaşının 18-19 olması yaptığı bu apaçiliğin normal olmasını da sağlamıyor.
    Bunu yapan benim oğlum olsaydı ilk dayağı ben atardım. Bunun gecesi gündüzü de yok. Forumda trafiğe açık alanda makas atan,
    sözüm ona drift yapmaya çalışıp da tırın altında 3 parçaya ayrılan 18-19 yaşındakilerin de videolarını görüyoruz.
    Baba olunca anlarsın ne demek istediğimi.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her gece aynı yerde aynı saatee 1 ay boyunca yapacak kadar salak olmadık diyelim. Bu NFS most wanted yada GTA değil. Adamı yakaladımı bütün mahalle döverler sonra save ettiğin yerdende başlayamazsın, yamulur kalırsın.
    Dedigim gibi gece yapmam cogunlukla gündüz yaparım bilirsin transit güzel viraj alır hele arkası boşsa ve hep aynı yerde aynı virajda yaparım mahalle arasıdır yaptıgım yer kimse gelipte bişe diyemez demez diyen olursada tatli dille gereken acıklama yapılır tavıra göre ve özellikle yaş unsuruna çok dikkat ederim uyaran kişi kaba kuvvete bas vurmaya çalışırsa sonuçlarına katlanır dedigim gibi yaş unsuru çok önemli babam dedem yaşında adamsa asla ne cvp veririm ne el kaldırırım efendi gibi açıklama yapar uzaklaşırım aksi bi durumsa ne gerekirse o yapılır videoda görüldügü üzere dayak yiyen kişi ne yapsa haklı ben olsam gençligin verdigi yetkiye dayanarak acık ve net bulurum bilimum kol bacak hayati tehlikesi bulunmayan organlarına gereken ilgiyi ve alakayı gösteririm

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sosyal mesaj detected
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı poseidon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal değil arkadaşım. Gecenin bir yarısı 2-3 kendini bilmezin yaptığı bu hayvanlık normal değil.
    Yaşının 18-19 olması yaptığı bu apaçiliğin normal olmasını da sağlamıyor.
    Bunu yapan benim oğlum olsaydı ilk dayağı ben atardım. Bunun gecesi gündüzü de yok. Forumda trafiğe açık alanda makas atan,
    sözüm ona drift yapmaya çalışıp da tırın altında 3 parçaya ayrılan 18-19 yaşındakilerin de videolarını görüyoruz.
    Baba olunca anlarsın ne demek istediğimi.
    Dogru söyluyo olabilrsiniz henüz bir baba degilim ama gecekten kaba kuvvet ve dayak bir çözüm degil karşılıgı çok net aynı oluyo başını belaya sokmaktan başka bişey degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dedigim gibi gece yapmam cogunlukla gündüz yaparım bilirsin transit güzel viraj alır hele arkası boşsa ve hep aynı yerde aynı virajda yaparım mahalle arasıdır yaptıgım yer kimse gelipte bişe diyemez demez diyen olursada tatli dille gereken acıklama yapılır tavıra göre ve özellikle yaş unsuruna çok dikkat ederim uyaran kişi kaba kuvvete bas vurmaya çalışırsa sonuçlarına katlanır dedigim gibi yaş unsuru çok önemli babam dedem yaşında adamsa asla ne cvp veririm ne el kaldırırım efendi gibi açıklama yapar uzaklaşırım aksi bi durumsa ne gerekirse o yapılır videoda görüldügü üzere dayak yiyen kişi ne yapsa haklı ben olsam gençligin verdigi yetkiye dayanarak acık ve net bulurum bilimum kol bacak hayati tehlikesi bulunmayan organlarına gereken ilgiyi ve alakayı gösteririm
    açıklamanız ne olurdu çok merak ediyorum ?

-18,19 yaşındayım transit çok güzel viraj alıyo arkası boşken o yüzden yanlıyorum.

bu mu ?
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her konuda sosyal mesaj sosyal mesaj kimse bilmiyo zaten bunun ne olduğunu.
    Geceleri aynı yerde aynı saatlerde aynı şeyi yaparlarsa hangi mahalle olursa olsun mark zükerberk yaparlar adamı. Arkadaş güzel söyledi herzaman aynı yerde yapcak kadar da salak değiliz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıklamanız ne olurdu çok merak ediyorum ?

-18,19 yaşındayım transit çok güzel viraj alıyo arkası boşken o yüzden yanlıyorum.

bu mu ?
    Yok genelde saygısızlık yapmam kusura bakma derim korkuttuysam ama dediginde mantıklı o şekildede cvp insanları tebbessüm ettire bilir yada tam tersi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her konuda sosyal mesaj sosyal mesaj kimse bilmiyo zaten bunun ne olduğunu.
    Geceleri aynı yerde aynı saatlerde aynı şeyi yaparlarsa hangi mahalle olursa olsun mark zükerberk yaparlar adamı. Arkadaş güzel söyledi herzaman aynı yerde yapcak kadar da salak değiliz
    Salaklık göreceli bir kavramdır dogru bişe yaptıgımı savunmuyorum burda . Kaba kuvvete tepkim

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Transitin nasil viraj aldigibi bilmiyorum. Sadece yuk ve insan tasimak icin uretildigini biliyorum.

transit ile drift atmadigin innanilmaz rahatligi 17 + 1 yan yan servis qeyfy. her gece benim evimin onunde yap bunu. o verilebilecek tatli dilli cevaplara tatli tatli bir lolipop, mantikli cevaplarada mantik otesi super dayak bonus
    74 model sehpa...

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 drift at, yağsız olsun, yanına da 2 ayran

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komik komik, yaşsız çapsız yorumlar Drift nedir ya ? SOKAK ARASINDA? Komik olmayın ya. Düşünsenize yan verirken bitane çocuğa çarptınız arabanın götüyle. O çocuğa bırakın zarar gelmesini yere düşsün kalksın hiçbişey olmamış gibi yeter o korku. Anlık zevkler için boş boş hareketlere gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olsun mantikli cevaplarla durum anlatilabilir ve cocugun yuzunde bir tebessum birakilabilir.
    74 model sehpa...

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş adam transiti övdü ya la. hemen drift spec arabamızı satıp transit almalıyız.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi böyle cahil adamlar bu işi burda bırakmaz o dayağı yiyen adam gider onu yamultan adamı gider vurur ** k. lastik çekmek ve drift atmak. Puling tyres and throwing drift are the best, haters not gonna rest.
    Nüfus planlaması şart Hako vursun birbirini namıssızlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Transitin nasil viraj aldigibi bilmiyorum. Sadece yuk ve insan tasimak icin uretildigini biliyorum.

transit ile drift atmadigin innanilmaz rahatligi 17 + 1 yan yan servis qeyfy. her gece benim evimin onunde yap bunu. o verilebilecek tatli dilli cevaplara tatli tatli bir lolipop, mantikli cevaplarada mantik otesi super dayak bonus
    Nasıl yani çocuğa vurucan ve mantıklı cevapla yüzünde tebessüm mü bırakıcaksın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

keşke istanbulda yaşasaydım ve şu süper ötesi dayak olayını evin önünde seninle yaşaya bilseydim diyorum neyse sinirlenmeye gerek yok istedigim yerde yaparım sonuçlarınada ben katlanırım uzatmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bizim sokağın dibinde ada var, hiç görmedim yanlayıp tatlı dille gidenleri dadaşsfdli Boşvericeksin abi o üyüzden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay arkadaş adam transiti övdü ya la. hemen drift spec arabamızı satıp transit almalıyız.
    Transiti övmedim konu kamyonla drift yapmak oldugu için örnek verdim istersen sat ve al transiti gerçekten muazzam yük taşıyo boş zamanındada güzel yanlıyo benim drift space arabam yok oyuzden kıyaslama yapamıyorum . Ama ek bi gelir kapısı saglar enazından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke istanbulda yaşasaydım ve şu süper ötesi dayak olayını evin önünde seninle yaşaya bilseydim diyorum neyse sinirlenmeye gerek yok istedigim yerde yaparım sonuçlarınada ben katlanırım uzatmaya gerek yok
    hem beni evimin onunde her gece lastik yakican yanliycan hemde bana atar gider yapican. Istedigim yerde skisirim brsa cocugum diyocen. Sinilensene noolurrr

https://youtu.be/YxDitNVqgPQ
    74 model sehpa...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)