User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Otonomi-Ankara'da Yatırım Üzerine...

Kartal3urak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi Gidip Dükkan Bakalım Elbet Galericilere Satacak Bişey Buluruz Pavyon mu Açsak ki ? :/
    Oem Yedek Parça
    Oem Çıkma Parça
    Hondacikmamotor.com

AKINCI GARAGE

anilatasy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mayday Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Subayevleri/ Aydınlıkevler taraflarındaki galeriler kesin olarak gidecekmi? Yoksa bir formulünü bulup kalacaklarmı? Bilgisi olan varmıdır?
    herkes kapatıp gidicek teoman abinin dediği gibi bazıları yollar arayıp bulur ancak açıklar ufak ufak kapatılır oyunlardaki gibi günceleme olur sorunlar hallolur yani aydınlıkda 3-4 dükkanda duydum rent a car yapmayı düşünenler var ama dediğim gibi araç sınırına takılırlar mutlaka ve gene teoman abinin dediği gibi ispitleyen olur haklılarda biz oraya trilyon para bayılıp yada 500-600 bin para bayılıp iş yapıp ekmek yiyorsak herkes kurala yasaya uymalı.

Alıntı Kartal3urak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi Gidip Dükkan Bakalım Elbet Galericilere Satacak Bişey Buluruz Pavyon mu Açsak ki ? :/
    abi kesinlikle iş yapacak bi yer olur emin ol cumartesi galeriden sonra kesinlikle tıklım tıklım olur
    Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
    Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
    Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
    BMW R1200GS K50 2018
    El Yapımı Araç Similatörü

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundan bi tanede İstanbul sabiha gökcen yoluna yaptılar. otoworld asya mı neydi adı. küçük gibi geldi gözüme ama faaliyete başlayınca gidip ziyaret edicem. yanınada acık oto pazarı kurmuslar. mantıklı gibi görünüyor.

VETTE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bolgeye yatırım çok
    fuar alanının da temeli atıldı.İ.Melih Gökçek in de bölgeye yatırımı göz önüne alındığında ben de iş yapacağı kanısındayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bundan bi tanede İstanbul sabiha gökcen yoluna yaptılar. otoworld asya mı neydi adı. küçük gibi geldi gözüme ama faaliyete başlayınca gidip ziyaret edicem. yanınada acık oto pazarı kurmuslar. mantıklı gibi görünüyor.
    haramidereye inerken de var bir tane bunlardan. oradaki galeriler bir de expertiz yeri açmışlar. geleni gideni tokatlıyorlar maşallah.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teoman_rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende emek 8 de galericiyim otonomiden bizde dükkan aldık çünkü herkezi kesin bi şekilde cıkartıcaklar , kimse cıkmam vs diyemez yani devlet neyi nası isterse yaparki arkalarında melih gökçek var ,2.si 6 kişilik bi ekip kurmuşlar bunlarlada evlerinde kapısının önünde galericilik yapıcakları ofis tutup araba satıcakları sahibinden üzerinden toplu ilanları araştırıp direk belediyeyle beraber kapattırıp ceza kesicekler yani ofisten kapı önünden satmak hayalolur dersenizki 10 tane farklı hat alırım tek tek ilan girip satarım o olur ama onuda galericiler duyduklarında gördüklerinde illaki ispiyonlarlar cünkü ekmekleriyle oynanmıs olur yani onuda yapmak cok zor olur , illa herkez tasınıcak otonomiye ekim sonuna kadar ... ayrıca computest için sadece 1 tane yer var onuda acık arttırma usulu ile sattılar notorde bankada aynı sekilde ...
    öncelikle hayırlı olsun, dükkanların iş alanı kesin belirlenmiş durumda mı? yani ben bir dükkan alsam istediğimi yapamıyor muyum? hem galeri hem de diagnoza izin vermeyecekler mi?
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun, dükkanların iş alanı kesin belirlenmiş durumda mı? yani ben bir dükkan alsam istediğimi yapamıyor muyum? hem galeri hem de diagnoza izin vermeyecekler mi?
    Teşekkürler ,

İş alanı kesinlikle belli sadece oto galerisi olarak yapabiliyorsunuz , bunun haricinde ortada büyük iş merkezi var bunların içinde cafeler bankalar vs.vs olucak burada cafe vs. gibi bi dükkan olabilir sadece , birde içinde büyük bir otel var bununlada hiltonla anlaşmışlar .

Diagnoza vs. kesinlikle izin vermezler çünkü otonomi kendisi içine computest açıyor kendisi işleticek geliri otonomiye aktarılıcak büyük bir yer yapıyorlar , ve ayrıca nasıl olucak bilmiyorum ama rapor verdikleri bütün araçlara 1 sene motor - şanzıman garantisi dahi vericeklermiş bu nasıl olur bilmiyorum ama bunu açıkladılar .

Yani bu sefer çok profosyoneller hiç kimseye galerinin içinde bile bu hizmeti verdirmezler çok sertler kurallarında .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eh normal hiç şaşırmadım.
    öyle bir yer kuruyorlarsa işin en tatlı en kaymaklı kısmını baştan düşünürler.
    o uçuk kaçık kira - hava parası yada kendilerine ait.
    olması gereken olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence iş yapar, güzel yer olmuş ben inceledim. Havalanını yakın test etmek için güzel rotası bile mevcut araçlar için. Kaliteli bir yer olucagı kanaatindeyim ben.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

ahmet_xy
    Misafir
    Alıntı teoman_rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Diagnoza vs. kesinlikle izin vermezler çünkü otonomi kendisi içine computest açıyor kendisi işleticek geliri otonomiye aktarılıcak büyük bir yer yapıyorlar , ve ayrıca nasıl olucak bilmiyorum ama rapor verdikleri bütün araçlara 1 sene motor - şanzıman garantisi dahi vericeklermiş bu nasıl olur bilmiyorum ama bunu açıkladılar .
    bu computest galerilerle ortak çalışacaksa, verdikleri rapora nasıl güvenilecek?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladıgım kadarıyla,
    otonomi bir şirket olarak burayı kurdu,
    dükkan dükkan kiraya veriyor.
    ve mal sahibi olarak herkese eşit mesafede computest kuruyor.
    yani galericilerin değil, mülk sahibinin işlettiği bir mekan.

yine söylediğim gibi biz Türk milleti olarak pek güvenmeyen insanlarız.
    o yüzden yol üstüne yakınlarda bir arsa alıp(tabi en büyük sorun ruhsat) rakip computest açmak lazım. ha biraz ta..ak lazım bence. sonuçtagalericilerle uğraşacaksınız.

teoman_rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu computest galerilerle ortak çalışacaksa, verdikleri rapora nasıl güvenilecek?

Galerilerle bi ortaklığı yok otonominin kendi işlettiği kurum olucak ve nası yapabilirler bilmiyorum ama computeste giren sorunsuz araclara 1 sene motor ve mekanik garantisi vericeklermiş tr de böyle yapan bi yer daha yok daha nası güvendirsinlerki kendilerini

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)