Sabah linkler adresinizde olur kusura bakmayın
İlk başta linki burada paylaştık ama sonradan forum dışarıya açık diye kaldırdık elden gönderiyoruz
Şu ana kadar 32 milyon link gönderildi diğerleri de gönderilmeye devem edecek :D
Printable View
Sabah linkler adresinizde olur kusura bakmayın
İlk başta linki burada paylaştık ama sonradan forum dışarıya açık diye kaldırdık elden gönderiyoruz
Şu ana kadar 32 milyon link gönderildi diğerleri de gönderilmeye devem edecek :D
bir linkde ben alabilir miyim
Telegram, çoklu platform desteği sunan, güvenli anlık mesajlaşma servisidir. Rus programcısı Pavel Durov tarafından yaratılmıştır. Telegram istemcileri hem mobil hem de masaüstü sistemleri için mevcuttur. Ağustos 2013'te yayın hayatına başlamıştır.
iki kuruş para için fetöden almasınlar rus diyo mesajlaşma falan :D
Günaydın..
Herkese link attım
Link gelmeyen arkadaşların çoğu kimsenin tanımadığı pek post girmemiş arkadaşlar, onlara birisi referans olursa onlara da link atarım ama tanımadığımız, genelde aktif olmayan arkadaşlara link atmama kararı aldık grupta bilgileri olsun
Onun dışında eski üyelerden link atmayı unuttuğum varsa yeşillendirebilir hemen göndereyim
Gunaydin, kriterler uyiyorsa bende rica ediyorum.
bende link alabilirmiyim?
Ben de bir link rica edebilir miyim
Ben de bir link alabilir miyim?
@rebelh bende bir link rica edebilir miyim?
bi linkte ben alabilirmiyim lütfen
Link attığım arkadaşlar profiller ayarlarından(telegramda) gizlilik sekmesine girip telefon numaralarını gizlesinler
Birde mümkün olursa forum nickiyle devam
Muhabbet grubu değildir özellikle ekonomi konuşabilirsek iyi olur öneriler araya kaynamamış olur..
Link alabilir miyim?
Link alabilir miyim?
Gruba yazınca buraya yazmayı unutuyorum.
Telegram iyi mi oldu bu konu için kötü mü,bilemedim?
Selam, link alabilir miyim ,pls :)