Yarın kapanış 80934 üstü olmalı..
SASA birşeyler yapabilir.. Ytd
Printable View
Yarın kapanış 80934 üstü olmalı..
SASA birşeyler yapabilir.. Ytd
Doviz tahminleriniz nedir?
Doların gözü aşağıda ama ne olur kestirmk zor ama yine 84-85 lere gerileyebilir.
Raza öterse borsa 60 lara gelir dolarda 3.20 beyler
Bende böyle düşünüyorum ytd
Altin neden birden 112 ye dustu onumuzdeki gunlerde dusermi yoksa yine 115 civarina cikabilirmi?
Raza bize kara para getirmis diyorlar altin olarak kriz zamani
Dolar iyi gevşedi .. Borsa kazandırmaya devam eder
Dolar alınıcak yerlere gelındı sanırım?
Bu seviyelerde her türlü alınır küçük pozisyonlarda. Doların şu anki gevşemesi akşam saatlerinde Yellen'in yaptığı güvercin açıklamalarla "Doların daha fazla değerlenmesine müsaade etmeyeceğiz" açıklamasının altının çizilmesi gerektiğini düşünüyorum. Enflasyonun da yüzde 2'yi ve daha üst seviyelerinin sorun olmadığı belirtildi. Sanırım G20 zirvesinde yapılan görüşmelerde Çin ve para birimi Yuan üzerine düşülmesi gündeme gelmiş. Bununla alakalı olarak da kur savaşları, parasal genişleme veya daralmadan ziyade faiz silahını devreye soktular. CDS'lerde pek iyi durumda değiliz fakat bu seviyeler USDTRY pozisyonları için kademeli alım yapılabilir görünüyor bana. Şu an 2.8370 seviyelerinde RSI 70 civarında. Tepki alımları görülebilir, yatırımcılar tarafından bu seviye alım yapılabilir olarak görülebilir.
Saygılar.
güzel hisseler var . dolarla % +0.5-1 hiç tatmin edici değil.
ben olsam (kendi fikrim,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyin ) şuan dolar alırdım :) hatta bu seviyelerden yine mi girsem bu işe diye düşünmüyo da değilim hani.. Piyasa değişik,birileri çok acayip para kazanıcak bu dolardan,bakalım o kervana kimler girecek :)
2.81 guzel seviye alim icin.
Peki ucuz yada prim yapicak kagit kaldi mi? Ytd olmadan yazarsaniz,satis gelirse almak isterim...
Dohol 0.53 den almistim 2 hafta once
Po davasi akp nin sindirme davasi fos çıkacak ki ilk tepsiki 0.59 0.61 leri bekliyorum.
Raza konusursa ilk hedef 1 lira gider.
Akp giderse 2.50 lira olur :)
Kağıdın piyasa degeri. 2 lira zaten
Yalakalik yapmadığı için burada .
Raza işi bize sicrarsa uçar kenarda azda olsa tutulabilir.ytd.
Deva izleyelim ....
fmizp de güzel duruyor yapabilir birşeyler
bist 100'ün satışa geçeceğini düşünüyorum. 84.000'i görmeden iner gibime gelmekte.
yakın zamanda yüklü miktarda euro alıcam, bu seviyedeyken mi almalıyım yoksa bekleyeyim mi ? piyasayı hiç takip etmiyorum.
epeydir döviz almıyorum. 3-4 kere denedim hep zarar edip satmak zorunda kaldım. lakin 2.81-2.82 falan iyi gözüküyor. yarını da görüp dolar alsam mı diyorum? yarın da belki biraz düşer. sonra pazartesiden itibaren toparlanır gibime geliyor. ne dersiniz? daha da düşme ihtimali var mı, 2.80 in altına gelir mi?