Arkadaşlar iyi geceler herkese. Köklü ve geniş yetkili aracı kurumda çalışmaktayım. Minimumu tutar olmaksızın elimden geldiğince iyi spread'lerle çalışmanızı sağlayabilirim. Özelden ulaşırsanız en kısa sürede dönüş yaparım.
Printable View
Arkadaşlar iyi geceler herkese. Köklü ve geniş yetkili aracı kurumda çalışmaktayım. Minimumu tutar olmaksızın elimden geldiğince iyi spread'lerle çalışmanızı sağlayabilirim. Özelden ulaşırsanız en kısa sürede dönüş yaparım.
Flap -kartn-yataşş yine salladım bakalım tutarmı :)
Ons cok garıp hareketler içinde 1234 u kıramadığı surece daha ılerlemez gorusundeyım buralarda cok sıkıştı tahmınımce aşağı yonlu kırılmalar gorur bu hafta ama tabıkı bu sadece bı tahmın :)
Bugün Dolar alıyorum artık. Hiçbir haber dövizi hareketlendirmiyor
Türk piyasası bence olaylara karşı çok tepkisizleşti. Gökten meteor düşse pek umursamayacak gibi. Volatilite çoğunlukla ABD ve EURO bölgesi kaynaklı datalarla oluşmakta. EURO'dan kaçanların USD'yi tercih etmesi arttırıyor USDTRY'yi kanımca. Altında da gevşeme olmazsa 1240 seviyesinde bu haftayı kapatırız gibi geliyor.
GBPUSD'de yatay seviyede haftayı kapatırız sanırım. EURUSD'yi sabah DAX'ın açılışı belirleyebilir sanırım. Biraz toparlanma başladı bi iki gündür fakat öngörüm orta-uzun vadede 1.08 olacağı.
GBP epeyi düşünce bir miktar aldım.Umarım ters köşe yapmaz bizi.
Aygaz,bjk,flap,şişe,karton,yataş bu hafta izlenmeli.
flap ve yataşı yakından izlicem ..
fb bana göre favori , ufak ufak kenara atılmalı
Bugünde naksan holding de 9 kişi gözaltına alındı.Bu baskınlar bitmeyecek devamı gelecek.
Sizce bu durumlar ekonomiye nasıl etki eder ?
Ben 2.91 den aldım tekrar 3 ü gördü. Şuan tekrar 2.90 tam para kazanmalık hareketler
Merhaba arkadaşlar ing bank ta biraz param var altın hesabı açtırıp iniş çıkışları takip edip kazanç sağlamayı düşünüyorum. Altın hesabı ile ilgili tecrübem yok bilgili arkadaşlar konuyla ilgili aydınlatırlarsa sevinirim tavsiyelere açığım şimdiden teşekkürler.
rheag > flap > yataş
Ben ziraat yatırım kullanıyorum , App i de çok verimli bir de her sabah klasik kağıt önerisi atıyorlar genelde tutturuyorlar özellikle ayağı yere basan kağıtları öneriyorlar.
Bugün sabah KRDMD 1.24 Al 1.34 sat gönderdi , aldım sabah şu an 1.29 örneğin.
Yarının hissesi tukaş rheag ve yataş olabilir ytd :)
Mesajı şimdi gördüm.
Dün ve bugün Vakıf yatırım , ziraat yatırım ikisi de sıctı sıvadı.
Endeks çok dengesiz halkbank yapıkredi hepsi deli gibi iniyor.
Bu haftanın bombası KRSTL idi. 2 hafta önce 1.30 al 1.49 sat yaptım.
Tekrar 1.38 lere indi en son dün ya da önceki gün 1.51 gördü.
Didi ihalesi haberleri vs açıklandı onlar fiyatlandı . Bu saatten sonra yenecek ekmek kalmadı KRSTL de.
YTD.
İş işten geçmeden önce paylaşırsan belki bizlerde faydalanırız :)
Bundan sonra sana msj falan gelirde eş zamanlı paylaşırsan sevinirim .
Tukaşşş iyi gözüküyor izleyelim