Ben kısa vadede 3,65 beklıyorum dolarda....
Bireysel krediler için (ev kredisi dahil) ne yeniden yapılandırma ne de kredi kapatma talebinde bulunamaz bankalar. Ancak siz mevcut kredinin vadesini uzatmak isterseniz güncel faizden yapılandırılır borcunuz. Onun haricinde hangi şartlar için anlaştıysanız öyle devam eder süreç.
Ticari kredileri ise pek tabii geri çağırabilirler. Fakat ticaret zaten faktoring ve ticari kredilerle dönüyor birçok sektörde. Sonrası nasıl olur kestiremiyorum. Umarım öyle bi hamlede bulunmaz bankalar.
Ticari krediler geri çağırabilir
Diğerleri için çağıramaz diye biliyorum
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Ne yaptınız aldınızmı THY şuana kadar %2 yi kazandıysanız 1 saatte satın hemen. %2 1 saat için güzel rakam
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bu borsa 85.000 neden geldi
Dolar sanki 3.00 aminyum
Mal bir piyasa oluştu![]()
Dr.ECU
fitch zaten piyasa fiyatladı demiştik. Yinede gereğinden fazla düşüyor. 3.90 larda takılıp klmalıydı bugün en azından.
Borsayada süper para girişi var. İlginç
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Dolar çok düşmedi
Borsa nedensiz bir çıkış hakim
Var bunda bir iş![]()
Dr.ECU
borsadaki artış gayet suni![]()
yapma 2 saat içinde 3.91 den 3. 82 ye çekilmesi hemde herkesin artışı konuştuğu dönemde büyük düşüş bence.
Borsadaki yüselişi iyiye yormakta mümkün kötüyede. İyi yorarsan millet fitch mitch morgan sallamıyor yabancılar dahil alım korkusu yaşamıyor diyebiliriz. Kötüsü; para babaları kendi kağıtlarını alım yapıyor, satarlarsa kağıtlar elimizde patlarda diyebiliriz.
Bu arada dün Fransa başkanı tüm Avrupayı Trump karşısında yer almak için çağırdı biliyorsunuz. Bu çok ama çok ciddi bir adım. Amerika tarihinde yaşanmamış bir olay. Ayrıca Trump ın 7 İslam ülkesi vatandaşına vizelide olsa zorluk çıkarma kararıda Dünyada ve yine kendi ülkesinde çok kötü karşılandı. Bu haberlerin tümü Doların Dünya da kan kaybına sebep
Dr.ECU
dolar, borsa vs 6 aylığına bıraktım. zira aklım almıyor, bi tarafıma bi şey kaçmasından ciddi anlamda çekiniyorum![]()
Borsa tam 2 saat içinde %1 den %1.99 bandına taşındı karlılıkta. Tamda yarım saattir hiç kıpırdamıyor. Bu pek doğru bir hareket değil. Takip ettiğim bikaç kaat var hareet onlarda bile aynı. Yani bir taze para girişi oldu vebikaç kağıda dağıttılar.
Hareket baya düşündürücü. alım satım yok şuan
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)