Bu yükseliş devam edermi bozalım mı eldekileri
Printable View
Bu yükseliş devam edermi bozalım mı eldekileri
bahtiımı seveyim ben ya. iki gün önce ev alcam diye neyim varsa boşdum şu duruma bak. altın 146.6 dan 151,7ye çıktı :(
http://i.hizliresim.com/YDQO6l.png
Görünen köy kılavuz istemez
:)
Altin gr da 10 tl koydu
Altın abd nin füzelerine bayılır
Birde karşılıklı olsun
Takip bile edemezsin artışı :)
Önümüzdeki hafta dolar 4 çıkar diye dolara yüklenir
Bizimkiler altın bir daha uçarsa şaşırmayın :)
YTD :)
Hersey planlı....
Bakalım altında kı gercek nedır. Kımse bu durumda kımyasal sılah kullanmazdı...
Abd nın de bu hamlesı kesınlıkle planlı.
Abd nin plansız bir işi oldu mu ki abi
Adam dünyanın en büyük devleti
İstediği yerde at koşturabiliyor
Öyleee eyyyyyy filan yok
Arıyor dağıt diyor oluyor
İcraat ülkesi
Dolar referandum öncesi uçuşa hazırlanıyor gibi
Çok kötü günler bekliyor bizi
Valla allah yardımcımız olsun
45bin ile tavsiyeleriniz üzerine altına giricem inşallah canımızı sıkmaz :)
Tren biraz kaçtı biraz
Zaten burda kimse tavsiye vermiyor
Görüşlerini söylüyor sende kendince yorumlayıp
Yatırımını ona göre yap derim
Kimse ne zararını karşılar ne de karına ortak olur
Yatırım riskler üzerine kurulu
Öngörülü bir şekilde riske girmek gerekir
Bugün hatta 4 ay öncede ki tabloda aynı
Ben dolar altın euro fazilerin yukarı gitmemesi için herhangi bir neden yok
Bu yükseliş kesinlikle devam edecek. Sanki seçim sonuna kadar döviz önünde baraj kapakları var zor tutuyorlar havası var. Seçim biter bitmez yükselişine devam edecek bence kademeli olarak alıma devam edilebilir.
ytd.
Tabiki öyle sonucta para kazansamda kaybetsemde gelipte niye böyle bişey dediniz sızın yuzunuzden aldım dicek akıl fakiri değilim.Sadece gidişata göre benden tecrubeli olan arkadaşlardan yorum istedim.Teşekkür ederim ilginiz ve alakanız için ikiye bölüp altın dolar olarakta girebilirm.
Peki banka olarak altın ve dolar alabiliceğim en mantıklısı yada sizin çalıştığınız problem yaşamadığınız önerebiliceğiniz banka hangisidir? Gün içinde alıp senekenara atmayı düşünüyorum.
Erdoğan'dan Trump'a tam destek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'de kimyasal saldırı iddialarıyla ilgili ABD Başkanı Donald Trump'ın 'askeri müdahale' öneren açıklamalarını destekledi.
Eksen yine amerikaya kaydı demek. Rusya ile kusustuk
Yeryüzünde bizimkiler kadar kaypak/dönek, istikrarsız, yönsüz kalmış, kendi kendini yalnızlığa mahkum etmiş bir bir politikacılar yoktur. Ne ABD ne Rusya nede herhangi başka bir ülke bu saatten sonra TR ile işi olmaz olamaz olmamalı da. Aptal mı adamlar bugün böyle yarın şöyle diyen bir ağızla iş yapsın, gider senin terörist dediğin ile işini halleder, seni de kapı dışarı eder ama bizimkiler bunun adına birince etap gibi ilkokul çocuklarını bile ikna edemeyeceğin bir kulp takarlar ancak! Geçmiş olsun eski(!) güzel ülkem, bizim için artık game over vakti!!!
Bizde bıçak kemiğe dayandı, onlarda 59 adet Tomahawk füzesine tekabül ediyor ilginç değil mi? :D
Devlet olmak böyledir, ben vururum toprak atarlar tadında hareket etmezsen kimse seni ciddiye almaz, hele bir de "ümmetin" bile dönüşlerinde hızına yetişemiyorsa.Yazık valla belleri kırılacak bir gün böyle.
Şimdi bu durum içerisinde iki olasılık var, ilki her şeyin danışıklı olduğu, ikincisi ise Amerika'nın bir başka demokrasi(!) girişimi.
Olayların oluşumu çok tanıdık.Bir diktatör yarat, kimyasal silah var de, halkına zulmediyor diye demokrasi getirmeye git.Ayrıca füze saldırısından sonra Işid, Palmira kentinde yoğun taarruza geçmiş, bu kısmı kafamı karıştırdı ama Amerikanlar'dan bağımsız gerçekleşmiş de olabilir.
Diğer olasılık olan, her şeyin danışıklı ve kasten yapılması ihtimali.Trump bildiğimiz üzere yüksek bir oy almadı.Kendi seçmenleri dışında bir başka kesime de hitap etmek için, bir icraat göstermek istemiş olabilir.Amerika güçler ayrılığı üzerine kurulu, birini arkanıza aldıktan sonra yürümeniz pek mümkün değil, fikirbirliği yani konsensus oluşturmak gerek, böyle manevralarla bunu deniyor olabilir.
Neden böyle düşünüyoruma gelirsek, Suriye'de S-400 hava savunma füzeleri konuşlandırıldı Rusya tarafından.Bizim uçak düşürme mevzusundan sonra olmuştu, yani gökyüzünde herhangi bir şeyin Rusya istemeden uçması mümkün değil.Fakat Abd füzelerine karşı hiçbir mukavemet olmamış, muhtemelen müdahale etmediler, hiç Rus askeri de ölmedi, birlikleri de çekmişler yani, tası tarağı toplayıp çekilmiş olabilirler.Ayrıca Trump ve Putin'in arası iyi, zaten Putin gibi bir psikopatla uğraşmaya da kimin maçası yer bilmiyorum.Tabi bu durumda arka planda ne pazarlıklar yapıldı orası tamamen meçhul, hem dediğim gibi Işid'in tekrar saldırması kafamda soru işareti bıraktı benim, durum bu olmayabilir.
Irak, Libya tadına bir durum yaşarsak, altın bence uzun vadede artar, ama ortada özel bir durum varsa, karşılıklı bir pazarlık varsa bence yakında normal seyrine döner, tabi bizim için referandum da var, bu süreç bizim için geçerli olmayacak, iki süreç birbirine bağlanacak muhtemelen.Zamanla göreceğiz, Abd tarihin en büyük yığınaklarından birini yaptı geçen Avrupa'ya, Işid'in tekrar saldırısı, bu kadar askeri hazırlık bana acaba dedirtiyor, yaşayarak öğreneceğiz...
Amerika'da Trump, Rusya'da Putin varken gerçekten böyle bir durum olursa 3. Dünya Savaşı bile mümkün, adam müdahale edebiliriz dedi ertesi gün bombaladı, aslında tam icraat adamı bize de böyleleri lazım...
Bu da geçen yapılan yığınak bu arada;
Son dakika: Soğuk Savaş'tan bu yana bir ilk! ABD askeri ve 80'den fazla tank... - Dunya Haberleri
Hersey karsilikli bilgi dahilinde yapiliyor. Kimse basina dert acicak kimyasal silah kullanmaz...
altın ataga geçti desek yeridir yaww 144 alıp 147 görüp bozdurduk referandum öncesi iner tekrar alırız diye baksana thy gibi uçuşa geçti sanırım bundan sonrada dolar ataga geçicek