Doğru yazdın abi abi zaten piyasa bunla kapandı gece bir dümen oldu. Bakalım yarın katar li abiler borsayı gezecek mi
Printable View
aylardır konuşulan bilinen şeyler.. bir süpriz yok aylardır herkes aynı şeyleri söylüyordu bende dahil evet çıkıcağı biliniyordu .. olan yabancı yatırımcıya oldu onlar hayırı fonluyordu...
Hadi bakalım, dolarda göz boyama düşüşü başlasın......
the economistin cumartesi günkü yazısını okumanızı tavsiye ederim adamlar neticeyi biliyormuş sanki seçimler bitmiş gibi makale yazmışlar bayada ağır türkiye diktatörlüğe gidiyor diye başlık atmışlar..
Ocak ayı işsizlik oranı yuzde 13 oranında gercekleşti | İş-Yaş** Haberleri
Ne kadar güzel bir sabahhh değil miiiiii :)
Evet cikmasina ragmen dolar cuma kapattigi yerde
daha düşer mi artar mı ne diyosunuz ?
Seçimlerde çok büyük bir şaibe oluştuğu için "Evet"'in de pek bir anlamı kalmadı.. Dikkat ediyorsanız, Koyduk şöyle yaptık böyle ettik diyen trol sayısında ciddi bir azalma var kaldıki , Hükümet de sonuçtan hiç memnun gözükmüyor... Şimdi Piyasa neyi bekliyor derseniz , herkes temkinli ; Dikkat ederseniz Abd Agit raporlarından sonra açıklama yapacağını söyledi... Putin aramadı vs.. Şayet Agit raporları kötü gelirse (bir düşünün nasıl gelir) ... İşler daha da kötüleşicek, Türkiye'ye bu saatten sonra yatırım gelmez .. Sadece kısa vadeli sıcak para giriş çıkışları olurki bir işe yaramaz.. Dünyadaki Türkiye algısı iyice bozulursa işler daha da kötüleşir..
Ohal uzadı kalksaydı dolar ne olurdu?
Hani Dolar paraşütsüz düşecek diyen arkadaşlar?
Mutlakaki yine biraz daha düşecek, ancak beklenen ani düşüm yok şuan. Hatta iş sıcakken dahi %1 civarı. bU ARADA cOMMERZ BANK almanya vs yıl sonu dolar tahminini 4 e sabitledi şuan.
sen on milyonlarca dolar harca devletin bütün imkanlarını sonuna kadar kullan şehirlerin her yerinde devasal pankartlar panolar kurdur sms ler telefonlar tv lerde sabah akşam reklamlar .. ala ala hepi topu %51 al ..
Karşı taraf hiç bir şey yapmasın ki bana göre çok başarısız bir muhalefet anlatımına rahmen %49 alsın ..
bunu ben sen görüyorsak iktidar görüyorsa avrupada görüyor.. iktidar şu sonuçdan memnun olucak bir hali bence olmamalı yaptığı yatırımın hakkı %51 değildi kesinlikle ... bunca şeye rahmen %51 çıkmışsa bana göre bence büyük başarısızlık.. bundan keyif alabilicekleri mutlu olabilicekleri bir sonuç yok..
Haa evet çıkdımı çıkdı bunu zaten hepimiz aylardır diyorduk evet çıkıcak diye..
bu kadar devlet imkanını parayı hayıra yatırsalar böyle başarısız bir muhalefete rahmen rahat %70 hayır çıkardı.. ve bence bunu iktidarda biliyor..
+1. cumhuriyet tarihinin açık ara en orantısız seçim kampanyası oldu. üstüne de özellikle chp'li siyasetçilerin akıllara ziyan, basiretsiz demeçleri ve konuşmaları.. hiç kimse hayır hakkında konuşmasa da muhtemelen bu kadar hayır çıkardı bence. hele adam akıllı bi hayır kampanyası yürütülse, kampanyanın başında tayyip erdoğan'ın yarısı kadar becerikli, basiretli biri olsa, kanun maddelerindeki akılsızlıklar, yanlışlar anlatılsa, çok daha iyi bir anayasa değişikliği yapılabileceği, yapılması gerektiği savunulsa % 60 civarı hayır çıkması işten bile değildi diye düşünüyorum.
caldılar boyle oldu yoksa sonuc ortada,tabıkı memnun olmayacaklar
doların gevsemeye başladı sanırım...
Dohol den çıktım
3,89 dan Euroya girdim çıtırdan bugün bakalım ne olacak :)
YTD
Son dakika… AGİT’ten referandum acıklaması geldi - Son Dakika Gundem Haberleri
Agit raporu geldi abd ve ab bunu bekliyordu bu rapora göre yorum yapacaklardı. Seçim sonuçlarını tanımıyoruz diye bir açıklama gelirse şaşmayın
Merkez Bankası açıklamasında, "2017 yıl sonu döviz kuru (dolar/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 3.85 lirayken, bu anket döneminde 3.84 lira oldu. 12 ay sonrası beklentisi ise bir önceki anket döneminde 3.92 lirayken, bu anket döneminde 3.94 liraya yükseldi" denildi.
Dolar 3.75 euro 4 e gidiyor :))