Yalnız resmen dolar yükselirse konuya yorum var , dolar düşerse yada volatilite kısıldıysa konuda ses seda yok
Özetle herkes vole vurma peşinde sadece ama sorsan herkes vatan millet sakarya

Bu nedenle bana hiç samimi gelmiyor bu tavırlar kimse kusura bakmasın.
Asıl trader yada yatırımcı ise volatilite az yani ne olacağı az çok belli zamanlarda işlem yapar kazanç sağlamaya çalışır
Bu gibi zamanlarda kendini korusa yeter bırak kar etmeyi
Böyle önemli günlerde her aracı kurum en azından mail atar müşterisine "spread açılabilir ani hareket olabilir teminat güçlendir yada pozisyon kapat" özetle dikkatli olun diye çünkü çoğu zaman stop loss bile girdiğin seviyeden çalışamayabiliyor.
Ama burada görüyorumki gerçekten işlem yapan sayısı çok az çünkü birebir kendi tecrübesi olmasa da en azından bu mailleri bile okumamış hiç.
Bu nedenle şaşırıyor böyle zamanlardaki ani sıçramalara ki bundan öncede 1 dk içinde 3.64 e falan çekilmişti ama ondan bahseden yok mesela
Ben şahsen ekonomik verilerle değilde siyasi olaylarla piyasa yönlenmesini hiç bir zaman sevmedim ve bıktım umarım ülkemiz için en iyi şekilde sonuçlanır herkes işine gücüne döner
Benim her zamanki mottomu yine tekrarlıyorum döviz gelirin yoksa döviz giderin olmasın hatta gelirin döviz olsa bile giderin döviz olmasın