bana kalırsanızda altın ve dolar direk...
iyiki dolar almışım![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
petrolün brand fiyatı 50 dolar altlarına iniyor ve inicek.. bu şu demek enerji de fiyat düşüşü üretimde düşüş anlamına gelir.. tekrar başa dönelim kısaca kabaca son kullanıcı mehmet efendiye buda bolcana zam olarak yansır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben karışmıyorum o konulara kimseye şunu al bunu al demek haddime değil o konularda benden çok daha bilgili insanlar var.
ben şahsım adına uzun vadeli öyle al sat değil dolar alıyorum ve daha bir zararını görmedim .. geçen nisanda 2.60 a aldığım dolar bugün 3.60 oldu bir senede .. al satçı olsam 3.90 a çıkdığındada bozar deli kar yapardım 3.55 den tekrar yüklenirdim ..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Aselsan bölününce gözünüz kapalı alın
Dr.ECU
52'lerden alanlar 58'leri beklesin.
Altin sabir,vakti geliyor.
Pariteyi gecen hafta donenler yeni firsat geliyor,donmeyen acele etsin...
Piyasaya bakip Kar realizasyonu...
Eger suan ki dalga durusa 52'ye geri donup 46 lar hedef.
Bakalim,pozisyonlar alinmadiysa sakin birsey yapmayin,gec kaldiniz.
k.köy sarraf satış 3.57
dün 3.55 ten almıştım.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
bugün yine aldım ben altın. 151e çıktığında öncekileri satıp şimdi tekrar alsam sağlam kâr ederdim ama sağlık olsun amacım uzun vadede param değerini kaybetmesin zaten.
ben sadece uzun vade güvenli liman gördüğümden alsat kâr işlerine bulaşmıyorum. param değerini 2-3 yıl sonra kaybetmesin yeter mantığıyla altın iyi rakamlarda şuan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Kısa vadeli al sat için dolar alım seviyesi önerisi olan var mı?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)