ohal uzadı piyasa tepki vermedi demek ki istikrar gelmiş
Eylüle kadar hiç bir şey belli olmaz .. milletde piyasalarda tatilde .. esnaf arkadaşlarım var bazıları dükkanı kapadı gitti tatile iş yapamıyor diye..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
anneme alma diye diretmiştim biraz yükselince papaz olduk hemeneğer 3.50 nin altına düşerse bu sefer ben aldırıcam
Şuan 3.52 lerden alma şansınız olırsa sene sonu tahmini 3.76. sanırım sene sonu tahminini birazda olsa geçer. Kısacası aynı dahi kalsa siz 5.5 ayda hatta daha kısa zamanda %8 alabileceksiniz. Çok güzel para
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Suan euro cokmdegerlendi ve dolar degersiz.
Degeri dusmus emtia daima alinir. Ben dolardan yanayim...
Bende dolardayım düşüş açıkcası pek beklemiyorum. Ancak çoook uzun süre sabit kalıo can sıkıcı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
daha düşüş olur mu ?
Neden son 2 sayfa gorunmuyor?
Fitch notu teyit etti. Eger sallanti olmazsa haftaya alim yapabilecegimiz noktaya nihayet gelir umarim...
yakında düzeltileceği söylendi.. beklemeye devam o halde
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
ALtın ve dolar da hareket var. altından çıkıp dolara geçtim. şimdi altında kalsam dolardan fazla getirecekmiş boşu boşuna geçmişim![]()
arkadaşlar durumu nasıl okuyorsunuz dolarla ilgili, tekrar iner mi, 3.52 girmiştim bu sefer şansıma altın daha cok yükseldi gibi![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Elinizdeki TL'nin miktarına göre yüksekliğine göre bankalar özel faiz veriyor.
En basiti en para 100.000TL kadar 12.5 veriyor.
100.000TL üstüne 32.gün %13.5 veriyor.Eğer 46gün derseniz %14 veriyor.
Çalıştığınız bankalara sormanız lazım.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)