Tayyip on board
Live
![]()
Bu şerefsizler sürüsü oy için neler yapmadı ki geçmişte, bunu yapmasınlar?!
MSN => raymanbu@hotmail.com
En büyük manipülatör => RTE!
MSN => raymanbu@hotmail.com
Yahu oy icin ayda iki bomba patlatmadilar mi? Sirin diger tarafinda kendimize fuze atmadik mi? Pkk yi bilerek guclendirmedik mi?
Neyse...
Arkadaslar,13 tane cevapladim ve malesef hepside ayni soru yada sorunlar. Yazarim sorun degil ama zaten goruslerimi burada paylasiyorum. 82-84 ilk satim yeri,90 yukarida ki satim yeri.
Beni dinleyip 75 lerden alanlar yarisini satsin suan. Risk sevenler persembeye kadar tutsun.
Daha ne diyim,en kotu sizin adiniza islemi ben yapayim....
Buarada yukarlardan alan arkadaslar,illa aldiginiz seviyeye cikmak zorunda degil dolar,sat bir seviyeden,asagidan yerine koyarsin.
Ve lutfen,trade yapamiyacak kadar zamani olmayan,kabiliyeti yada ilgisi olmayanlar. Lutfen "tl faizine". Ciddi yuksek ve risksiz.
Ayrica 1285-1305 arasi altin onermistik,orada oyalanin. Ben olsaydim bunlari yapardim,yt falan degil.
1-2 gün içinde afrinden başlayarak suriye'de ki terörist grupları temizlemeye başlıcaz dedi.
giricek sanırım afrine
Yeni birşey söylemedi sayılır
Ama bugünde dolar endeksi düşmeyi bıraktı
İzleyelim görelim
Spot spreadleri ile dolardan kar etmeye çalışmak yerine hepimizin ortak zevki araba alın satın arkadaşlar vallaha daha rahat güzel para kazanırsınız benden söylemesi![]()
Bak guzel tavsiye,ben olsam ticaret kovalardim.
Hala ozel mesaj cevapliyorum,13 de 43'de cevaplarim ama cogu ayni. Okudukca uzuyorsunuz adami.Etmeyin neolur. Kulaktan dolma isler yapmayin. Hep kisitli butce ile yapiyorsunuz,aman sakin olun. Burasi turkiye ve basinizdakiler en buyuk spekulator...
Yukarda ne yazdiysam o gecerli. Gunu kurtarmak yarini tehlikeye atmaktir.
4,30
4,31
4,32
4,34
4,52
4,57 kademe alımları yapmıştım euro'da bugünde 4,68 den çıkamadım takip etmeyi unuttum.4,68 üstü bekleyen var mı ?
Min 6 ay kalmak şartıyla usd ve euro alma niyetindeyim. Bir miktarda da vadeli alabilirim. Alım için uygun zaman mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)