Dolar hızlı yol alıo
Dün 80 den bugün 82 den dolar longları kapattım
Gidebilirmi gidebilir ama nereden buraya geldi ona bakınca kapatmak en doğrusu idi
Abd 10 Yıllıklar 2.878 ...
ABD 10 Yıllık | ABD 10 Yıllık Tahvil Verim
Bu hızla giderse Dolar buralarda kalmaz
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Dolar ne olacak sorusunun en büyük cevabı Abd 10 Yıllıklar... 2.80 Üzeri kaldıkça Dolar düşmez,
ABD 10 Yıllık | ABD 10 Yıllık Tahvil Verim
Abd açılışını bekleyin ... Eskiden saat 16:30 idi ama bizde saatler sabit kaldı 1 Saat ileride olabilir
2) Her gün saat Türkiye'de Mb döviz swap ihalesi oluyor ve sonuçlanması ise saat 12'ye doğru oluyor
3) Her gün saat 16:00'da Mb ileri tarihli döviz satım ihalesi oluyor ve sonuçlanması 16:30 gibi oluyor bu saatlerde döviz düşüyor hali ile...
Ama açık konuşmak gerekirse Dolarda 3.75 ciddi anlamda ucuz şahsi fikrim ... Şu anda da çok prim yapmış denilemez ancak bundan da bir daha 3.8 altına inmeyeceği anlamı çıkarılamaz..
Kısaca , Tüm Dünyada büyük Merkez bankaları (Abd-Ab-Boe-Boj) hepsi anlaştı ve ucuz para dönemini bir an önce sonlandıracaklar çünki önümüzdeki Global krizde bu Merkez bankalarının tekrar para basabilmesi ve faiz indirimi yapabilmesi için alan yok ve paniklediler... Kısaca Dolar 4 tl'yi geçse bile panik yapmayın... Doları olanlar ise Dolardan hiç çıkmayıp Mart fed toplantısından 1-2 gün önce kademeli olarak Dolardan Altına / Euroya / Franga geçip %2-3 para kazanabilir.. Ancak Altını mutlaka portföyde bulundurmak lazım... Hiçbirşeye paranızın %100'ünü yatırmayın bence.. Bunlar benim görüşlerimdir , herkes kendi kararını kendisi vermeli...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Dolar'dan çıktım bende 3.81 küsüratlı
Keske altini dolar olarak alsaniz.
Dolar cikis seviyeleri cok iyi.
Tl faizine de park edebilirsiniz.
Bir miktar borsa da kagit da alinabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)