yok ekonmıea bataayıııhhhh
dış mihraklar yapaayıııhhh
avrupa kısakanaayıııeehh
4.50 ye gunaydın ve oha dedım.. 54 oldu cus dedım. 58 oldu oluruna bırakıyoruz artık erıdık bıttık..
yok ekonmıea bataayıııhhhh
dış mihraklar yapaayıııhhh
avrupa kısakanaayıııeehh
4.50 ye gunaydın ve oha dedım.. 54 oldu cus dedım. 58 oldu oluruna bırakıyoruz artık erıdık bıttık..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bakın yurt dışındaki adam a haber izlemiyor onların gördüğü iflasa giden bir Türkiye
Ekonomist Russell Napier Turkiye icin felaket senaryosu yazdı
İşsiz kalıp, aç kalınca, evine ekmek alacak para bulamayınca ancak dang edecek bazılarının kafalarına. Haa diğer yiyici/yardakçı/yancı destekçiler ise düzen tarafta olduğu için ölümüne dek savunacaktır. Onlar için AKP = RANT, onların kafa değişmez. Ama cahil cüheyla takımı var büyük bir kitle AKP'ye oy veren, onun aç kalması lazım işte. Patronu asgari ücretli çalışan bu elemanı işten atacak iş yok diye, 3 ay iş bulamayacak, kriz tüm çıplaklığı ile yüzünde patlayacak, o zaman kafa dang eder ancak!
MSN => raymanbu@hotmail.com
merkezin artık yapacak bir şeyi yok isterlerse 500 baz puan faiz arttırsınlar yabancının güveni bitti
artık yeni bir hükümet, yapıcı söylemler, demokrasi gelmeden kur aşağı gelmez
ya da erdoğan çıkacak merkez bankası "para politikasının tek söz sahibidir tamamen bağımsızdır kararları kendileri verir" falan diyecek
o kibir de onu dedirtmez
resesyon yakın
nakite dönüp sepet yapmak en mantıklısı bence
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
TCMB'nin başındaki "adam" olsa çoktan istifa ederdi zaten.
MSN => raymanbu@hotmail.com
Okumadan imzalamam.....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
murat abi kısa kısa bilgilendirsen bizi
viopta pozisyon açıcam artık mbnin bişi yapacağı yok
yapsa da işe yarayacağını sanmıyorum
Altın'da da düşüş olmaz herhalde artık..
171 gbi aldigim altinlarin yarisi ile 4.384 den $$$ a gecmisgim gecen hafta carsamba gibi. Ciddi kazandirdi ama memleket nereye gidiyor? Batmamiz cok yakin heralde.
4.66 ve 4.75 hedeflerim var seçime kadar vadeli tabi anlık kur hedeflerim bunlar ona paralel viopta işlem açacağım
artık merkezden bir beklentim kalmadı merkezin müdahelelerinin etkisinin sınırlı kalacağını düşünüyorum reis ekonomiye olan güveni bitirdi açıkçası ingiltere ziyaretiyle
ilk müdahele sonrası tepki alımı yapıcam bekliyorum şimdilik
long pozisyondaki ısrarım piyasanın her şekilde artık krizi fiyatladığını düşünüyorum resesyon gelecek ve imf ile masaya oturacağız gibi görünüyor 2 sene içerisinde
seçim sonrası ise 3 ihtimal var iktidar değişirse bir tepki satışı gelebilir kur politikalar netleşene kadar biraz rahatlayabilir
reis kalır meclis giderse erken seçim gelir ve bu da kuru yeni rekorlara taşır
eğer hem reis kazanır hem meclisi alırsa ben yabancının yeni düzende yine türkiyede durmayacağı kanısındayım yani yine yeni rekorlar ve resesyon
ben iyi partinin seçime girmesi ve muharrem incenin adaylığından beri yabancının değişimi fiyatladığını görüyorum
bu öngörülerimde hatalı olduğumu gören abilerim hatalarımı söylerse yeni birşeyler daha öğrenirim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)