Bu vıdeo uye banlatır..
Bu kafaya sahip olmak için hergün 3 saat A haber ve bol bol AKP mitingi ve de en az 5 çocuk lazım.
MSN => raymanbu@hotmail.com
http://www.techturkey.com/forum/sohb...___yorumu.html
Konu hakkında bilgisi olan?
dolar 4.46![]()
faiz açıkladı normal bence. ne kadar dayanır o meçhul
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
yalnız her seferındede ne kadar dayanır dıyıp bakıyoruz. dustugu noktaya cıkmadı bıdaha
bır sekılde tutuyolar.
gecen senede aynı sey oldu.gecen sene mayısta 3.73 lerden ki o zamanda yuksektı aldım dolar. sonra 40 lar 30 lara gerıledı herkes 4 beklıyordu. bır sene sonra anca geldı o sevıyeye..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
geçen hafta 4.45 den alma fırsatı verip nasıl 4.65 lere geldiyse şunakide benim nazarımda alım fırsatı arkadaşlar. Ne olursa olsun Dolar yine çıkacak
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yanlış hatırlamyorsam geçen ki 16.5 açıklamasından sonra 4.45'e kadar düşmüştü.Şimdide 4.46-4.47 gibi.Alınır mı ne diyorsunuz yoksa 4.40 ı görür mü ?
Dolar en son, faiz arttirimlarindan once, 16mayista gördü 4.40 altini
MB'nin kararıyla pek değişiklik olmadı.TMSF dövizlerini TL'ye çevirecekmiş.Bu ne getirir döviz adına?
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Gösterge faiz 19'lara dayanmak üzere yani para girişi yok ama Tl değerleniyor... Benim anladığım eş zamanlı olarak Döviz/Altın satışıyla Tl destekleniyor ki Faiz artırımı işe yaradı algısı verilmeye çalışılıyor.. Şayet ters teperse yolun sonu demektir.. İşe yararsa yaptıkları, sene sonuna kısaca 2019'a kalmadan yine yolun sonu..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
dolar tahminleriniz nelerdir? 4.48 den aldım şu an yükselişte, satmalı mıyım daha yükselir mi?
Yükselecek ne ysaparlarsa yapsınlar yükselecek
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)