kutpoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo +1
Printable View
kutpoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo +1
TRANSTÜRK acun hissedar oldu kağıt para eder oldu be heyyy gidi heyy :D
Boğalarımız gelmiş :) kutpo yarın daha heyecanlı olmalı :))
heyecann derken yukari yonde mi asagi mi :))
Dolar 2,86 yı aşağı kırarsa 2,81-2,75 desteğine 2,93 ü yukarı kırarsa 2,97-3,00.. Teyit alması için 3 kapanış yapması lazım Y.t.değildir.
Cuma gunu gelecek veriler hakkinda yorumunuz var mi ?
Arkadaslar,dolar hakkında fazla teknık yorum yapmayın.Ulkemıze ınanılmaz bır dovız gırısı var.Kaynagı bellı olmayan net hata noksa ucmus durumda.
Yanı dunya batsa,gıdebılıcek yerı bellı. Dovızın gırıs kaynagıda bellı malesef... Yanı uzun sure trand asagı gıbı duruyor bu kaynagı bellı olmayan(Olan aslında) gırıs devam ettıkce...
Cuma günkü veriler hakkında tahminim yok maalesef...
Teknik herzaman çalışır. Tekniği büyük haber bozar. Altın kural bu.
altında cuma günü durum ne olur sizce ?
Beyler forex olayını tamamen bıraktığımı sölemek istiyorum... psıkolojımı ciddi biçimde etkiledi... ticaret candır diyorum.. :)
Ev alıp tadilat yapıp faiş fiyata satmayı düşünüyorum :D işin makarası hakaten ev alıp tadilat yapıp satmak istiyorum,aile işim beni tatmin etmiyo ne yazıkki,bu forex hakkında bir gün detaylı yazı yazıcam inşallah, benim yaşadıklarımı yaşamasını istemem kimsenin,belki hata bendeydi bilemiyorum ama forex ciddi bilgi birikiminin yanında sağlamda bir psikoloji istiyor..
bu arada arsan ın hareketide iyyidi :D
yazamadım kutun dolu :D
Hakan abi forexle maceran acı tecrübe oldu anladığım kadarıyla. Borsa ya ne diyorsunuz peki ? Ben baya ilgiliyim ama uzaktan :D
Garantiden yatırım hesabı açayım diyorum ufak ufak alıp satmayayım.
Forex adamın altından donunu alır haberin bile olmaz. bi bakmışsın don yok.
Borsa Bugun 20 liradan alırsın hisseyi yarın 5 lira oldu. beklersin 3 4 sene yine paran geri gelir temettüsüydü bedelsiziydi. Şirket kapanmadığı sürece sıkıntı yok.
Ben daha bir kişide duymadımki allaha şükür forex oynuyorum dediğini. Herkes ağlıyor.
5000 tl ile altın alma planım var paraya dokunma niyetim yok ne dersiniz?
Ayen ............
Forexde para falan kaybım olmadı, aksıne kazancım oldu,olay psıkolojık etkılenme.. bi ara yazıcam :)
Euro da olan varmıydı, ya da böyle bir atış bekleyen varmıydı, yine ters köşe yaptılar milleti
Euro neden böyle fırladı, çok stabil gidiyordu?
http://finans.mynet.com/haber/detay/...klamasi/111926
bu haber neyi nasıl etkiler
acaba eurodaki hareket buna mı bağlı yerel saate göre kaçta yapıldı bu açıklama
Dünyanın kumarhaneye döndüğünün örnekleri bunlar
Cok güzel dusuyor borsa beeee:)
130K değil -130K olcak bu endeks
bu transtürk nereye kadar gidecek böyle
Cok guzel bu endeks:)