O dövüzler birazda bizim cebimize girse ne güzel olacak.
sizce altın ın durumu ne olur 99-100 lira gramı şuan. daha yukarılara çıkar mı sizce
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
dolar ne olur sizce? düşer mi kalkar mı daha? yorumlarınız nedir bu konuda abiler?
FOR US BY US
[/CENTER]
Bende elimde ki 3-5 kuruşu döviz ya da altına yatırmak istiyorum ancak çok kararsız kaldım. Sizce şu an ne alınmalıdır?
Real Cars, Real Roads.
kutpoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Dr.ECU
kutpoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo +1
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Boğalarımız gelmişkutpo yarın daha heyecanlı olmalı
)
Dr.ECU
heyecann derken yukari yonde mi asagi mi)
Dolar 2,86 yı aşağı kırarsa 2,81-2,75 desteğine 2,93 ü yukarı kırarsa 2,97-3,00.. Teyit alması için 3 kapanış yapması lazım Y.t.değildir.
セルカン+レーラ=愛
Arkadaslar,dolar hakkında fazla teknık yorum yapmayın.Ulkemıze ınanılmaz bır dovız gırısı var.Kaynagı bellı olmayan net hata noksa ucmus durumda.
Yanı dunya batsa,gıdebılıcek yerı bellı. Dovızın gırıs kaynagıda bellı malesef... Yanı uzun sure trand asagı gıbı duruyor bu kaynagı bellı olmayan(Olan aslında) gırıs devam ettıkce...
Cuma günkü veriler hakkında tahminim yok maalesef...
Teknik herzaman çalışır. Tekniği büyük haber bozar. Altın kural bu.
セルカン+レーラ=愛
altında cuma günü durum ne olur sizce ?
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Beyler forex olayını tamamen bıraktığımı sölemek istiyorum... psıkolojımı ciddi biçimde etkiledi... ticaret candır diyorum..![]()
Ev alıp tadilat yapıp faiş fiyata satmayı düşünüyorumişin makarası hakaten ev alıp tadilat yapıp satmak istiyorum,aile işim beni tatmin etmiyo ne yazıkki,bu forex hakkında bir gün detaylı yazı yazıcam inşallah, benim yaşadıklarımı yaşamasını istemem kimsenin,belki hata bendeydi bilemiyorum ama forex ciddi bilgi birikiminin yanında sağlamda bir psikoloji istiyor..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)