User Tag List

Sayfa 6/1068 İlkİlk ... 4567816561065061006 ... SonSon
20286 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birazda forexin dini yönüne değinelim..bakın beyler forex,parite ile oynama bunlar kesinlikle faiz ile karıştırılmamalı...alakası olmayan ıkı sistem..

Bizzat gıttım hocaya sordum şaka yapmıyorum sordum hakaten..isterseniz sizde sorun..forexde siz bişeyler alıp satıyorsunuz..yani risk var,kaybetme şansıda var..akıl yoruyosunuz,bilgi birikimi şart...

Ancak faiz öyle değil...faiz neden haramdır ? Oturdugun yerden hiç bısey yapmadan,kaybetme korkun olmadan,sureklı o paranın artacagından mütevellıt haramdır...

Hee faize koyan dinsizmidir ?? Ne alakası var !!! O obun secımıdır..evet gunahtır,ama kişinin görüşüdür saygı duyulmalıdır..

Arkadaşım kumar örneğini vermiş..kumar şans işidir biraz..ama forexde bilginin yanına acıcık şans lazım..yani ben kumar olarak görmüyorum,ciddi bir iştir bana kalırsa..ki arkadasıma göre benden daha da cıddıye alıyodur..keza ınsanları yonlendırmek cok yorucu ve tehlıkeli..az buz paralar donmuyor keza..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman demoda biraz çalışın ama gerçek hesapmış gibi işlem yapın. Eş dost bazen geliyor hesap açmaya diyorum demoda yaptınızmı yaptık 2 ye katladık 3 günde nasıl yaptınız 10.000 usd demo hesapta 10 lot işlem yapıp yatıyor sabah hesap iki katı olmuş tamam ben oldum artık diyor. Yiyosa gerçek hesapta yap 10 lot la gözüne uyku giriyormu o yüzden demoyu gerçek gibi kullanıp başarırsanız girin derim.
    @hakotech, @Black_Eagle İlgi alakanıza teşekkür ederim. Demo olayında rahatsın tabi, giren-çıkan yok. İnsanoğlu aç gözlüdür, herkesin içinde vardır daha fazlasını istemek, ancak makul ve mantıklı oldukça uygun geliyor bu tip şeyler bana. Demo'da kendimi iyi eğitmeliyim, bir kitabı vs varsa bu işin tavsiye edebileceğiniz onu da temin edip okuyabilirim.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2,655 kafama sıçayım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @hakotech, @Black_Eagle İlgi alakanıza teşekkür ederim. Demo olayında rahatsın tabi, giren-çıkan yok. İnsanoğlu aç gözlüdür, herkesin içinde vardır daha fazlasını istemek, ancak makul ve mantıklı oldukça uygun geliyor bu tip şeyler bana. Demo'da kendimi iyi eğitmeliyim, bir kitabı vs varsa bu işin tavsiye edebileceğiniz onu da temin edip okuyabilirim.
    Aslında kursları var,onları arastırıp gidersen cok daha faydalı olur..tabıkı desteklemek ıcın kıtapta oku,sureklı ekonomı kanallarını takıpte kal,artı demo hesapla en az 2 ay bı dene
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2,655 kafama sıçayım
    Bu rakamdan almadıgın içinmı yakınıyosun ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birazda forexin dini yönüne değinelim..bakın beyler forex,parite ile oynama bunlar kesinlikle faiz ile karıştırılmamalı...alakası olmayan ıkı sistem..

Bizzat gıttım hocaya sordum şaka yapmıyorum sordum hakaten..isterseniz sizde sorun..forexde siz bişeyler alıp satıyorsunuz..yani risk var,kaybetme şansıda var..akıl yoruyosunuz,bilgi birikimi şart...

Ancak faiz öyle değil...faiz neden haramdır ? Oturdugun yerden hiç bısey yapmadan,kaybetme korkun olmadan,sureklı o paranın artacagından mütevellıt haramdır...

Hee faize koyan dinsizmidir ?? Ne alakası var !!! O obun secımıdır..evet gunahtır,ama kişinin görüşüdür saygı duyulmalıdır..

Arkadaşım kumar örneğini vermiş..kumar şans işidir biraz..ama forexde bilginin yanına acıcık şans lazım..yani ben kumar olarak görmüyorum,ciddi bir iştir bana kalırsa..ki arkadasıma göre benden daha da cıddıye alıyodur..keza ınsanları yonlendırmek cok yorucu ve tehlıkeli..az buz paralar donmuyor keza..
    Bu tip konuları paraya, ekonomiye, faize bağlamak bana mantıklı gelmiyor. Bazı insanlar riske giremiyor, faize bağlıyor. Bu haram para oluyor yani öyle mi? Adam yıllarca çalıştı belki o parayı biriktirebilmek için, ayrıca atıyorum babadan kaldı para ne yapacak adam bunun la? Ya ev alır, araba alır değiştirir ya da anlamıyorsa borsadan filan verir faize getirisine bakar. Ev alıp kiraya vermekten farksız geliyor bana faiz. Ben böyle düşünüyorum en azından.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslında kursları var,onları arastırıp gidersen cok daha faydalı olur..tabıkı desteklemek ıcın kıtapta oku,sureklı ekonomı kanallarını takıpte kal,artı demo hesapla en az 2 ay bı dene

Bu rakamdan almadıgın içinmı yakınıyosun ??
    yok 2,755 den aldığıma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu tip konuları paraya, ekonomiye, faize bağlamak bana mantıklı gelmiyor. Bazı insanlar riske giremiyor, faize bağlıyor. Bu haram para oluyor yani öyle mi? Adam yıllarca çalıştı belki o parayı biriktirebilmek için, ayrıca atıyorum babadan kaldı para ne yapacak adam bunun la? Ya ev alır, araba alır değiştirir ya da anlamıyorsa borsadan filan verir faize getirisine bakar. Ev alıp kiraya vermekten farksız geliyor bana faiz. Ben böyle düşünüyorum en azından.
    Dını yonunu alacak olursan faiz haram,2x2=4 gibi bişey yani kesin dediğim gıbı attığımız 10 adımın 5'i günah ama atıyoruz işte adım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok 2,755 den aldığıma
    Sabır et kardeşim ben şuan kendi kendime gangam style yapıyorum iş yerınde ..o denli streslı ve kafayı yemek üzereyim, flüt olsa çalıp rahatlıcam,amk yerınde kırtasıye yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dını yonunu alacak olursan faiz haram,2x2=4 gibi bişey yani kesin dediğim gıbı attığımız 10 adımın 5'i günah ama atıyoruz işte adım
    Neyse derin ve kendi içinde paradoks yaratan konular bunlar. ikinci dediğinize katılıyorum 5 i günah ise sıkıntı yok ama 6 oldu mu eksiye geçiyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyse derin ve kendi içinde paradoks yaratan konular bunlar. ikinci dediğinize katılıyorum 5 i günah ise sıkıntı yok ama 6 oldu mu eksiye geçiyoruz.
    Hahahahhaa aynen gırılmemesı gereken konular,ne guzel streslıydım kafamı dagıttınız

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahahahahah 10bin dolarla 10 lot usdtry diye düşünsen 10bin dolarla 1 milyon dolar almış satmış

Kendi parasıyla öyle bir işlem yaptığı an kaybetme ihtimali tüm 10bin dolarını %95 bence.

@hakotech ben ne kurum ismi ne seviye nede lot miktarı söylemek istemiyorum hiçbir şekilde

ben zaten sadece kendi adıma hesapda yönetmiyorum aile bireylerinin falanda var ama başkasının yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hahahahahahah süpermiş ya ama iyi etmişsin valla benden başka ciddi ciddi iş olarak bu konuyla ilgilenen birini gördüğüme sevindim valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabır et kardeşim ben şuan kendi kendime gangam style yapıyorum iş yerınde ..o denli streslı ve kafayı yemek üzereyim, flüt olsa çalıp rahatlıcam,amk yerınde kırtasıye yok
    Hanım aradı arabaya bakmaya gittin mi yok dedim araba içime sinmedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ha koalisyon vb siyaset senaryolarına dair en temel bazda bir bilgi verirsek eğer cumartesi günü Adana'da akpnin belediye başkanlığını elinde bulunduran bir ilçenin akp gençlik kolları başkanı arkadaşla görüştüm.Gelen haberler ne yönde diye sordum cevap olarak koalisyon olsa bile erken seçim olacak 2019 a bırakma taraftarı değil kimse hatta öncelik koalisyon bile olmadan erken seçim dedi.Zaten oy kaybında aday gösterilen isimler olduğunuda düşünüyorlar bu yüzden yeni listelerlede seçime girmek doğru olur gibir bir fikirde var sanki akpde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DOLAR/TL
    2,6619

nEDEN cakıldı bu kadar ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DOLAR/TL
    2,6619

nEDEN cakıldı bu kadar ?
    Kımse bılmıyokı...yunanıstan belırsızlıgı hala var adamların parasının neden bu sevıyelerde oldugunuda kımse bılmıyo...

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyeye hükümetsiz kalmak yaradı herhalde konuşup ortalığı geren eden olmayınca döviz düşmeye başladı
    Şaka bi yana mhp ile anlaştığı konuşuluyor akpnin. Bakanlıklar tartışılıyormuş ama büyük ölçüde uzlaşmışlar.
    bilmiyorum ne kadar doğru. Ama borsada seçim öncesinin üzerine çıktı. Erken seçim beklentisi olsa şuan çok daha farklı bi tablo olurdu. Piyasalar net bi şekilde koalisyonu fiyatlıyor.
    Everyday I ** çapuling...

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brooker larda paranz varsa çekin. Borsa sallanıyor.
    SWAT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı suk3b3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brooker larda paranz varsa çekin. Borsa sallanıyor.
    Kim diyo onu ? Bist bayadır gormedıgı rakamlara ulaştı ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)

Bu Konudaki Etiketler