+
büyük reis emretti 5 bin köy konak projesine start verdik çok şükür köylerimiz konaklanacak :D tek tek köyleri gezdik geçen hafta ve bu hafta yerlerini tesbit ettik yeni konakların
Printable View
editt : sponsor biz yani iller bankası :D
bu haftanın analizini yaparsak; eger tv ye hükümetten birileri cıkmasa konusmasa, açıklama yapmasa bugün dolar gerçekten 6 tlnin asagısındaydı. sanki birileri doların düşmesini istemiyor. neden? bir plan mı var nedir anlamadım gitti. pzt günü iş bankası konusu hop yukarı. bugün sabaha kadr aralıklı olarak ufak tefek cıkıslarla düştü. bir ekonomik program acıklandı gene yukarı. agızlarından bir laf cıkıyor hop kur gene yukarı. çok enteresan.
Hükümet şunu göstermeye çalışıyor "ey ekonomistler, fitch vs diğer kredi kuruluşları,yerli muhalefet vs. Size faiz artırımının doları düşürmeyeceğini anlatamadıkmı?". beklenenin çok ötesinde faiz artırımı yaptılar ama döviz her aşağı ilerleme gösterdiğinde yukarı ateşleyecek hamlelerde de bulundular. Kısacası yakında baz faizi geri çekerler ve kendi halkları gözündede tüm dünyaya ders veren adam konumuna gelir yine
Dag fare dogurdu,ovp nın adı bıle degıstı....
Sonra basladı lise mezunıyet sunumu...
Rakamlar malesef uydurma...
Neyse,neye guvendıklerını yakında goreceksınız ama umdugu etkı yaratırmı bılemedım....
İller bankası da kurudu amca,belediyeler 12 aya çıkardı vadeleri,para ödemiyorlar.Allah'tan metro projelerinde ödeme devam ediyorda,iyi kötü çark dönüyor.Konu dışı ama,3.havaalanında İspanyollara iş vermişler,işi yapmam için adamlar da benden fiyat istiyorlar,nasıl bir ihaleye çıktılarda yerli firmalar alamadıysa işi anlamadım.
merkez burada kumar oynuyor bu hamlenin kura etkisi 5-6 kuruşla sınırlıdır
ztn burada merkezin amacı kuru baskı latına almaktan çok kur borcu olan firmaları finanse etmek
rezerv erimeyecek ama kur zararı yazacak aradaki farkıda para basarak karşılayacak bu da tl arzını arttıracağı için yine tl düşecek
o yüzden vade kapanışları önemli ne olacağını görmek lazım bu ilk defa olan bişey
Dolar ne olur bilemem, ancak 70 kişi işten çıkarmak zorunda kaldık. :( çıkarılanlar aralarında çok sevdiğim çok çalışkan iş arkadaşlarım vardı. Eskiden olsa bir telefonumla engel olabilir dokundurtmazdim sevdiklerime ama bu sefer gıkımı bile çıkaramadım. :( :(
Maalesef tazminatlarını bile taksite bağlamışlar.
Eskiden olsa ota b.ka prim hediye vs veren biz bile küçülüyoruz.
Umarım sizlerinde başına gelmez bu durumlar :(
Reisse hayat güzel, 7 sülalesi zengin oldu, sıfır maliyet ve masrafla padişahlar gibi yaşıyor (gibi fazla oldu), ihaleler, gemicikler, Man adaları, rakamı bilinmeyen banka hesapları, her ilde saraylar beleşe hizmetinde, üstüne bir de maaş alıyor. Ben olsam ben de kriz yok, manipülasyon yapmayın, bu ülkede keriz çok derim elbette!!!
adam takılıyor misss
Rıza Sarraf bir kez daha goruntulendi (luks hayat) | NTV
Antalyadaki otomobil bayileri eleman çıkarmaya başlamış dün konuştum bi kaç arkadaşla herkes huzursuz
Geçen Adana Borusana iş için gittim. Onlar da kriz ilk basladiginda biz etkileniyoruz en son biz çıkıyoruz dedi. Benimle gelen Borusan yetkilisinin aslinda en az 1 gün daha kalıp işi öğretmesi lazım fakat otel masraflı oluyor diye benle beraber aynı gün döndü.
Bu arada BMW en az zararla geçen senenin satışına yakın satış yapabilen firma.