6.18-6.20 ler fiyatlanır bugünkü kura göre ama önce eylül enflasyonu..
Printable View
Papaz kaçtı oynamak yasaklanmasa bari.
Abiler kardeşler arkadaşlar rahip için ne diyorsunuz.Bırakılacakmı ?
Bana bırakılacakmış gibi geliyor.
[VIDEO]https://youtu.be/LAAqeHotHGU[/VIDEO
5.92den sonra borsada da paralel bir çözülme görüldü
6.06yı aşarsak rüzgar döndü diyebiliriz
rte bir gün 4 saat filan konuşursa evi arabayı dolara gömücem :D konuşma bitiyor dolar düşüyor.
Savas urerim ekonomisini destekler. Ekonomik savas paranin icat oldigindan beri var. Sadece cahil bir baskanin dillendirmesi.
Abd ve İngiliz ekonomisi savas ile ayakta kalir.
1trilyon dolarlik bir islemden den bahsediyoruz. Ama bahane uretemediler.
İnsallah got altina gitmeyiz. Almanya nin yanimiza gelmesi buyuzden.
dolarları bozdum, bugün de vatanı kurtardık :)
going up again
6.06 üzerinde saatlik kapanış bizi yükseliş trendine sokar
bu bantta da uzun süre kaldık ya 6.16 ya 5.83 bi yere gitmemiz gerek
hükümet istediğini elde etti banka bilançoları uçuyor daha fazla baskılayamayacaklardır diye düşünüyorum
ama olurda aşağı gelirsek 5.83 ardından 5.70 dip olur
5.70e gelirsek yüklü girerim
Ben dususun 5.80 lere kadar devam edecegını dusunuyorum. Anlık cıkıslar yanıltmasın. Baya sıcak para soktular...
Bakalım etkısı neteye kadar olucak,farkındaysanız abd den hıc bır acıklama gelmıyor...
şuan takdir edilesi şekilde ellerinden geleni yapıyorlar düşürmek için ama hepsi kısa vadeli düşüş sağlar. gerçek reformlardan ciddi olarak vazgeçtiler. yani akpnin ilk yıllarındaki o reformcu (yalan bile olsa) söylemleri bile çöp oldu gitti. anlamıyorum neden gerçekten yapılabilecek şeyler ve ciddi faydalı reformlar var iken hiç birinden bahsetmeyip (yalan bile olsa) bu şekilde kısa vadeye oynuyorlar anlamış değilim. resmen önümüzdeki yerel seçimlere kadar bir süre düşürüp sonra tekrar ciddi uçuşa geçmesine hatta ülkenin bu sefer ciddi ciddi batmasına sebep olacak politikalarla uğraşıyorlar.
eskiden yanıldığımı falan düşünürdüm, hepsi belki bir oyundur v.s diye ihtimal canlandırırdım kafamda ama artık soru işareti hiç kalmadı kafamda. gerçekten Türkiye nin çöküşüne oynanıyor şuan hemde bizzat (yalandolan) milliyetçilik söylemleriyle.
buradaki tek sıkıntı iktidardakiler için "ulan bu adamlar o görevlerde olduklarına göre çok akıllı adamlar" diye düşünüyor olmanız
asıl yanılgı burada yöneten sınıf düşündüğümüz kadar iyi değil eğitimli değil bilgili değil tecrübeli değil tek başarıları belirli bir kitleyi ikna edip seçim kazanmak onun dışında bugüne kadar yaptıkları her şey çöp şimdi bunun sonuçlarını yaşıyoruz ve bu adamlar halen daha doğru yaptıklarını düşünüyorlar
4.88 tayfası şimdi bimere yazar benide :D
farkındayım biraderim, zaten başka bir becerileri yok. milyon tane danışman, hepside her gün kafa bulandıran tayfa. ülkeyi seçimi kazananlardan çok kazanmalarını sağlayan garip bir tayfa yönetiyor gibi hissediyorum. şak diye 10 20 30 satıp ülke kurtaran tayfa bunların danışmanları bile beceriksiz sahte diplomalı adamlar.
maalesef vatandaşımız kendisini eğitimli bilgili insanlar değil ağzından allah kitap düşürmeyen sahte dindarlar yönetsin istiyorlar. bu açından bakınca üzülmeyi de bıraktım artık.
Beni danışman olarak alsınlar ekonomiyi 5 sene içersinde düze çıkartıcam. Çıkartamazsam görevimden ayrılırım. Aylık Maaş beklentim 50.000TL +THY Elite Plus + Yakıt.
6,06 dan yine geri döndük
ya 6 da güç toplar bir daha deneriz ya da aşağı..