en basit tabirle dolar satmışız diyebiliriz
hazinede döviz altın tahvil bir çok kalem bulunur
bizim uzun süredir döviz ve altın stoğumuz düşüyor
elimizde tuttuğumuz abd tahvillerini de sıfırlamışız
işin kötü yanı tahvil satıp yerine başka bir şey de koymamışız bir çok kalemde eksilme var..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
İstemsiz aklıma bu video geldi![]()
link : YouTube
Arkadaşlar "alalımmı satalımmı?". 625 bp faiz açıklandı açıklanalı zaten ben vadeliye girin diyorum. aylıkta 27-28 leri alabilenler oldu burada yazıldı çizildi. Niye alın dedik? çünkü 3 aylık peryot için %6.75, 4 aylık bir peryot için %9, 6 aylık başka bir peryot içinse yaklaşık %13.5 alacaktınız. Hala bukadar alamasanızda yine bunlara yakın rakamlar konuşuluyor. Şimdi sen kendine bir peryot belirleyeceksin yatırımlık. VE DİYECEKSİNKİ "EY KENDİM BEN BURADA BANA GARANTİ OLARAK VERİLEN ORANLARDAN NEKADAR FAZLASINI ARZULUYORUM?". mesela sana 4 aylık peryotta %9 yeterli gelmiyorsa seni kurtatır oran ne? zaten 10-11 falansa hiç riske girme. He yok %15 ve üzeriyse bak bakalım %15 yükselme şansı varmı? Önümüzde hangi kritik açıklamalar var? Kiminle dövüşteyiz kiminle barıştayız? daha çok olumlu habermi mevcut yoksa olumsuzmu? Bu kriterleri kendince bir yokla sonra sen hangi yatırımı yapmak istiyorsun karar ver.
YTD
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
morgan stanley dün sabah thyao ve pgsus için sat emri verdi
thyao da hedef 16.50 pgsusta hedef 19.50
thyao şimdi geldi pegasus şu an 23 liradan işlem görüyor
morganı takip etmeli..
pompeonun açıklamaları sonrası ambargonun da kalkacağını fiyatlıyoruz
bakalım 5.50leri kırabilecek miyiz..
Dolar 5.5 altına düştüğünde yorum yapacağım demiştim, öngörüm yaptırım kararları kaldırıldıktan sonra dolar 5.5 altını görecektir.
Doların 5- 5.5 TL bandına geleceğini söylediğimde; aklınca benimle dalga geçenler olmuştu. Şimdi hepsini burada tek tek ifşa etmek istemiyorum, ilgilenenler dönüp geriye bakabilir. Dolar 7 TL olduğunda, 10 TL olacak diyenler bugün ise "dolar geldiği yeri unutmaz" diyor. 5 ve 5.5 bandından sonrasının ise şuanda tahmini çok zor. Dolar olması gereken yere geldikten sonra ne olacak, izlenecek politikaya göre hep birlikte göreceğiz.
YTD
men dakka dukka.
Çok uzun şeyler yazdım ama kime ne anlatıyorsun diye sildim.
Dolar 5 tl ye düşerse göbek atacak insanlar çıkacak diye ödüm kopuyor. Düşsün tabi ama daha çok düşsün. Cem uzan kadar istekli olun, 1 dolar 1 tl, 1 lt mazot 1 tl. Belki o zaman birşeyler değişir.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Vectra tunerin hepinize çok selamı var
GTX3582 R PROJECT 06TOT07 BUGEYE FULL RACE....................!!!
İyi de beş oldu diye sevinenlere sormak lazım geçici olarak giren bu sıcak para daha nereye kadar piyasayı tutabilir sonrası ne olacak
6.44 şuan ciddi düşüş var
YamahA Xmax 250 ABS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)