Aktifbank şuan 27.50 lerde oran veriyormuş diye duymuştum geçen hafta. Sanırım bonoya verdiği oran bu.
Halkbank şuan 23 lerde oran veriyor. Geçtiğimiz günlerde ihtiyaç kredileri faiz oranları ufak bir miktar düştü. 23 lerin üzerinde oran almak şuanda zor abi.
İstediğini bulamayabilirsin.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
buraya trendleri koyalım önce
1i dar 1i geniş açı
1 ;
2 ;
direncimi bugün 5.4850-5.49 seviyelerinde
gece bir daha denemiş yine kıramamış
2 aydır arada deniyor kıramıyor kıramadıkça aşağı kırılıyor
alım için hemen 5.50leri gördüğünde değil de 5.50 üzeri kapanışları beklemek önemli
macd rsi günlükte hala alım noktasından ama 240 dakikalık grafikte macd satış diyor o yüzden tutarsızlık var
aşağıda 5.43 ve 5.37 destekleri var yukarı kıramazsa buralara dokunabiliriz
4 gündür açılış kapanış farkı 4 kuruş 45-49 arası hareket etmişiz sürekli uzun süredir bu kaar stabil kalmamıştı kur
en geç daralan üçgen bitince bir yöne karar vereceği düşüncesindeyim
o da haftaya salıya kadar mutlaka karar verir gibi duruyor
yazdıklarım sadece teknik bilgilerdir hiç bir temel bilgi içermiyor yatırım tavsiyesi değildir
ben olsam alım için paritenin karar vermesini beklerim
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Evet NKolay Bono diye geçiyor. Ufak bi miktar parayı denemek için yatırdım. İstediğiniz gibi alıp-satıp çekebiliyorsunuz. Vade günü beklemeye gerek yok. Para ile aralarda oynamak gerekecekse, çekip-yatırma açısından değerlendirilebilir gibi duruyor. Tabi daha yüksek miktarlarda ne olur ne biter, kazancınız diğer yatırım alternatiflerine göre iyi midir değil midir, bişey diyemiyorum.
Nassiniz babalar
Piyasanın tepkısı,petrolde kı baskının acıga cıkıcak netıcesıyle ortaya cıkıcak.
Bu ısın sonunda suudlar yada ruslar ne olur,gorecegız. Sonrası sıyaset ve ekonomı sekıllenıcek.
Rebelh,buraya petrolun son 2 aylık grafıgını koyarmısın?
4.88 hiç belli olmuyor Nick valla çok yaratıcı olmuş![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
tam olarak öyle diyemeyiz çünkü o trendi kırdığı zaman başka bir trend çizmek mümkün
ama tabi geniş açıdan bakınca insan "7 tepkisi olmasa zaten gıdım gıdım buralara gelecekmişiz" diyor
ki 7 tepkisinde şahenkin 10 milyar usdyi bir anda dışarı çıkardığı söylentisi var bunun üstüne panikte gelince sert bir hareket oldu
aksi takdirde o gün olmasa yıl sonuna doğru mutlaka bir 7 hareketi bekliyordum ben bunu da daha önce yazmıştım
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ferrari modeli o, 488 Pista!!!![]()
MSN => raymanbu@hotmail.com
Arkadaşlar 4-5 banka ile görüştüm, vadeler 1.5 hatta 2 puan gerilemiş bu hafta. Şimdi buna kim karar veriyor??? Tüm bankalar birbirini nasıl takip ediyor bu hususta?? Demekki vadeler bir haftada 2 puan kadar geriliyorsa bizde millet yavaş yavaş ne pozisyonu alır??? Tabiki DÖVİZ
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bankalara da faizleri indirmeleri yönünde büyük baskı var da ondan.
MSN => raymanbu@hotmail.com
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)