488 Nickli Üyeden Alıntı
Ülkenin durumu ortada... Başkanlık (Padişahlık) sistemini ben seçmedim halk seçti.. Ben halkın da aslında seçtiğine inanmıyorum çünki orada da bir katakulli var... Ben her zaman her yerde yazıyorum " Ben Osmanlı torunu değilim" çünki Osmanlı Türkleri sevmezdi sürekli hakaret ederdi sadece savaş zamanı akıllarına Türkler gelirdi... Benim atam M.Kemal Atatürk ...
Yani kısaca AKP'li değilim., Ancak Kemalist'de değilim benim için iki tarafın uçları da aynı ...
Siyasete kızıp pozisyon alınırsa zararla ziyanla sonuçlanır, elin ecnebisi Doları 7 tl'den çaktı yatırdı nerdeyse %30 faize ve yarın birgün de 5 tl altından Döviz toplayacak ve yine korku salacak .. Bu sefer yine bizim millet Dolar alıcak yukarıdan.. Bu hep böyle sürüp gidecek
Bak yukarıda yazdım herkes ektiğini biçiyor., Fırıncı 1 Liradan ekmek satıyor ki kurtarmaz .. Ama hükümet diyorki satacaksın çünki ekmek garibanın yiyeceği ve enflasyonu bu şekilde düşürmeye çalışıyor eminim Ekmek fırınlarının birçoğu hükümet yandaşı idi ancak şimdi küfür ediyor.. Dediğim gibi ben birşeye öfkeliyim o da siyasi tercihin ne olursa olsun aklı başında hiçkimse refahım artacak diye "KUL" olma sistemini kabul etmemeliydi , ettiysede işte böyle sonuçlarına katlanır..