Tek dertleri var makam mevki para pul
Printable View
Bugun tekrar euro aldım.
Mıllıyetcılerın verebılıcegı TEK parı,iyi partı dir...
Kendı partısıne bıle oy vermeyen bır partıye oy verılır mı?
Her secım bır umuttur,olmesını beklemek hıc bır sey yapmamaktır...
Bu ülkenin ekonomisinin canı anca Twitter : @realDonaldTrump Sadece bir twittinin elinde onun için indi kalktı reis vs diye kendimizi kandırmayalım verir China China diye Turkey Turkey derse sıkıntı su andaki yöneticilerin herhangi bir fonksiyonu yok yazık bu topluma
Kuzu tandır bu paragraf'da yatıyor Türkiyemiz için
Geçtiğimiz aylarda alınan bir kararla, döviz kurlarındaki artışın şirketler ve dolayısıyla onlara borç veren bankaların batıklarını artırmaması için dövizli kredilerin cari fiyat yerine, alış kurundan muhasebeleştirilmesine olanak tanındı. Böylece piyasa fiyatlarına göre krediden kaynaklı kur farkı zararı şirketleri batırmış olsa bile, kâğıt üzerinde bu batık engellenmiş oldu.
Ancak bu kesin bir çözüm değil. Dövizli kredilerin ödeme vakti geldiğinde ortaya çıkan kur farkı zararları bir şekilde şirketlere ve oradan da bankaların bilançosuna yansıyacak.
İyi de bu sadece bilançoyu makyajlar...
Eger makaleyi okuduysa ,bankalarin batik kredileri sermayesini asmis durumda....
Ekonomiyi takip etmek ciddi derecede psikolojimi bozdu.
Sirketime ve aileme zarar gelmemesi icin 40 yeri arastiriyorum. Yahu nasil bir doneme denk geldik arkadas,yuzumuz gulse acaba kotu birşey mi olucak diye psikopata bagladik....
Hakkimizda hayirlisi olsun ama bu karabasan dan kurtulalim artik....
Dolarzede arkadaşlar 2019'da kara bile geçicekler.. Bu sefer fırsatı değerlendirirsiniz umarım
12. Aydan sonra Tl değer kaybetmeye devam eder çünki her olumlu gelişme fiyatlandı piyasa tabiri ile.. Enflasyon düşecek beklentisi, Abd ile iyimserlik vs. vs. + petrol fiyatları düşüşü + eski yazdıklarımız..
En kısa sürede faiz indirimi deneyeceklerdir (Bu sene değil) ... Faiz indiriminden sonra Tl stabil kalırsa hemen birşey olmadı demeyin sizi öyle bir uyuturlarki bir gecede piyasa kapanışına doğru toplarlar Dolarları geri..
hocam günaydın
veri sağlayıcınız ne bilmiyorum ama düşen trend bende sizin gibi görünmüyor
ki bir kaç defa test ettik bu trendi hem geniş hem yakın plan koyuyorum fotoyu
aramızdaki fark nereden kaynaklanıyor anlamadım
geniş
http://i65.tinypic.com/103h1c2.jpg
yakın
http://i65.tinypic.com/28mibno.jpg
teknik olarak kura gelecek olursak bendeki ekrana göre düşüş trendinin üzerinde günlük ve 4 saatlik kapanış mevcut
risk belirleyip uzun vade için alım yapılabilir
uzun vade çünkü kur ne zaman yürüteceklerine büyükler karar verecek
volatilite çok düştü kurda çok düştü ama hala bankalardaki döviz mevduatları istenilen oranda azalmadı
muhtemelen kasım ve aralık enflasyonunu - getirecekler bakan bu konuda sert ve emin konuştu
yıl sonu enflasyonunu faizin altında göstermeye çalışacaklar bunlar tl için olumlu haberler
ama açıklanacak 3. çeyrek büyümesinde karşılaşılacak olasi bir resesyon krizin resmileşmesi anlamına gelir 10 aralıkta 3. çeyrek verileri açıklanacak
resesyon beklentisi fiyatlanmaya başlanılabilir
buradan alım yapacak olanların stop seviyesi olmamalı
kur yapması gereken düzeltmeyi %50nin de üzerinde yaptı tabi bundan %24.50 faizin ciddi etkisi oldu
alıp 6 ay 1 sene vade de unutulacak seviyeler kısa vadeli ödemesi olanlar için mantıklı olmayabilir
Üstadlar Sterlin hakkında düşünceniz nedir?İngiltere avrupa birliğinden çıkma kararına rağmen krallık yeni anlaşmalar yaptı.3 aylık dilimde fikriniz nedir?
cdsler 383 seviyesinde kurdaki gevşemeyi risk priminde göremedik diyebiliriz
artık işsizlik fonunun yarısı "kriz döneminde" hükümet tarafından kullanılacak
resesyon resmi kriz ilanı kabul görüyor
bunun dışında piyasada nakit yok merkez bankası bankaların altyapı ve konut kredilerini mankul kıymet kabul olarak kağıtlaştırıp teminat olarak kabul edebilecek
bu da bir nevi parasal genişleme demek
Veri sağlayıcım Metatader4. Mum gafikler büyük olasılıkla kapanış açılış saatleri farkı oldu için farklı. Ama şunu söylemek isterim ki asıl fark bakış açımızda. Ben sizin grafikte de düşüş trendi görüyorum. Hareketli ortalamalar ve dikey trend çizgileri yanıltısı olabiliyor. 50 günlü EMA atınca trend aşağı, 21 günlük EMA atınca aşağı oluyor. Dikey trend çizgileri için de aynı şey geçerli. Yıllar içinde boş grafiğe bakarak karar vermenin en iyi sonuç verdini gördüm. (en fazla yatak seviyeler, örneğin destek dirençleri, bir de 5,00 -5,50 gibi yuvarlak rakamlar.)
nisan başında iş için italya ya gideceğim şimdiden biraz euro almalı mı yoksa yılbaşını da bekleyeyim mi?
11 ağustos hocam :)
bende 7.22 yani tarihi zirveden bahsediyorum
mesela ücretsiz platformlarda 7.40 gösteren var
bir de grafiğime bakarsanız sizinki ile benimkini farklı gösteren nedir
logaritmik olarak da baktım bende sonuç değişmiyor zaten değişmemesi de lazım