Dolar hala sattigim seviyelerde. 2.satisi 5.3 un ustu guzel. Buralarda cok kaldi,bakalim nereye yuruyecek.
Printable View
Dolar hala sattigim seviyelerde. 2.satisi 5.3 un ustu guzel. Buralarda cok kaldi,bakalim nereye yuruyecek.
Dolar almam gerekiyor.
Alım için beklememi önerirmisiniz.?
Yoksa bu seviyeler iyi mi?
Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Fikirleriniz den dolayı kimseyi sorumlu tutma hakkım yok.
Şimdiden teşekkürler.
THY hissesi alınır mı üstadlar ne dersiniz? Yaza doğru hareketlenir diyorlar, iki üç ay bekleyebilirim. Teşekkürler.
Parite de dedıgım zamanda işlem yapanlar varsa 1350 lerden donebılırız.
Yine asansordeyız,gelıcektır...
Bereketli bır bant aralıgında devam edıyor...
Bugun ve dün Dolar iyi Kar bıraktı. 20 lerden girdiklerinin bir kısmını akşam sattım. Dayanamadım düşünce yine aldım. Sonra yine sattım ;))
Bereketli bant aralığı dedım ya,bır sure daha devam.
Kumbaralar dolsun....
sessiz kalmış buralar dolar ve altın için yeni görüşlerinizi alsak...
Merhaba Beyler,
Dolar bu aralar iyi kazandırsa da Sterlin de içerdeyim.
6,90 maliyetli mevcut elimde. Zararına vereyim diyorum. Dolar portföyünde yapacağım al sat ile parasını çıkarırım düşüncesi hakim.
Sterlin ile de ilgilenemedim.
6,9 lara gelir mi yakın zamanda var mı bir düşünceniz?
Dolar 35 lere yaklastıkca satıs gelıcektır.
Sterlin yıne asansorde,***** brezit ıyıce ayaklarına dıolandı. Bır mıktar daha degerlenmesını beklıyorum.
Şuan 2 ileri 1 geri şeklinde devam eden dolar seçimden sonra aşırı yükselme gösterir mi?
Altın da yükseldi 225lere,220 stabil seyrediyordu,bekliyorum.
Altın da tl cınsınden kar satısı kovalanabılır....
Suan mevduatmi ? Usd kovalamakmi ? Bekledigim meblag kasama girdi. Calistirma zamani
Ben dolar alırdım.
Ama bankada tutmazdım.
İçimden bir his yakında buralar karisacak.
Venezuela dan hallice olacak diyor...
dolarda risk var
mevduat garanti
hesap yapmanız lazım
ne kadar tutacaksınız? bu süre içinde dolarda beklenti ne? faiz %kaç? paraya ne zaman ihtiyacınız var?
bunları kıyaslamak lazım
yurt içi yerleşiklerin dolar mevduatı günden güne artıyor her satışı yerliler karşılıyor halkta ciddi anlamda seçim geçince uçacak patlayacak beklentisi mevcut
eğer seçimden sonra 2 ay patlamaz da biraz düşerse herkes panik halinde satışa geçecek
çok bilinmeyenli değişken
bence al-sat yapmıyorsanız mevduat..