Anladım çok teşekkür ederim
Printable View
Bence euro alım ıcın erken. Doları senın dedıgın zaman satabılen varsa yakında alım yapabılırler sanırım...
Ama ortam sakin,bır kac iş gününde aksıyon olmalı....
@rebelh hocam şöyle bi haber var:
"türkiye varlık fonu’nun (tvf) uluslararası piyasalardan 1 milyar euro borçlanmak için amerikan bankası citigroup ile çin bankası ıcbc’ye yetki verdiği bildirildi." alıntıdır
Bu piyasayı etkiler mi sizce?
Kurun burada kalmasının tek sebebi şuan varlık fonuna giren sıcak para.
Amaç seçimlere kadar rolantide kalmak
Altın biriktirmek için fiziksel olarak altın mı saklıyorsunuz, yoksa bankaların altın hesaplarını mı kullanıyorsunuz?
Fiziksel olarak biriktirmenin saklama sıkıntısını aşarsak, hangisi daha karlı olur?
Bankaların, kuyumculara göre daha düşükten bana verdiğini tahmin ediyordum ama altınkaynak ile kıyaslayınca 1-2 kuruş oynadığını gördüm. (24 ayar gr) Özellikle al-sat arasındaki fark hangisinde daha az?
Kuyumcularda tabelayı altınkaynaktan belirliyor genelde, enpara'nın makası altınkaynaktan daha iyi bu noktada tercih edilebilir fakat çok oynama yaptığı dönemler enparada sisteme erişememe, yok makası anasının nikahına koyma vs. gibi sıkıntılar yaşatıyor. Bilen abiler daha iyisini yazar buraya.
"Mutlak otorite" tarafından makas açtırılıyor!
Ortalaması 5.3157 den dolar aldım. 800 lira gibi içerdeyim. çıksın diye bekliyoruz. Seçimlere kadar çıkmamak doğru olucak sanırım.
İyi hesap kitap yapın bence. 27-28 ile çıkıp (yükseldiğinde) parayı vadeye yatırıp seçimden bir süre önce tekrar dovize geçtiğinizdeki getiriyi hesaplayın. Seçimden sonra nereye kadar çıkar diye öngörüyorsanız o noktadan bir de hesaplayın. Hangisi karlı geliyorsa onu yapın. Belki kısa vadede zarar yazmak uzun vadede daha karlıdır.
Sureklı al sat yapmıyorsanız bekleyın....
cuma günü s&p not açıklayacak
olumlu bir açıklama bekleniyor
kur aşağılara inebilir not beklentisi fiyatlanabilir
alım değil de daha çok satım haftası gibi bu hafta
Borsa da ki hareket dovizle cok paralel gitmedi.
Ama beklenti alinir,gercekler satilir islerse. Borsa da ki satis sonrasi doviz de cok yukari beklemiyorum.
Bugun bıraz dokar sattım.
Hatta tamsatarken tel geldı. Sanırım 3 cıvarı. Tekrar sısteme gırdıgımde 50krs artmıstı,gulumsetti :)