İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Muhakkak kötü isimler değiller lakin bana göre ikinci şansı hak edecek isimlerde değiller. 2002-2010 arasındaki TR ekonomik ivmesini tüm dünya ekonomisi özellikle abd ve ab baz alınarak incelersek üstüne de yapılan özelleştirmeler vs. bence çokta abartılmayı hak etmiyorlar.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
reis, müslüman kardeşlerin birer birer indirildiğini görünce sıranın kendisine de gelebileceğini sezdi ve yüzünü doğuya döndü
tabi nato üyesi ve ab ile müzakere yürütüyor olmak bu dönüşü sancılı hale getiriyor
abdnin bize patriot falan satmadığı hikaye ama s400 alıp bir diş göstermek için bu hikayeye ihtiyaçları vardı
trump boşuna "size bakınca hollywood aktörlerini görüyorum" demedi ztn sonrasında da reis "yaptırım olmayacağını trumpın ağzından da duymuş olduk" dedi ama şimdi yaptırımlara hazırlanıyorlar
o yüzden s400 mevzusu reisin siperidir bütün sıkıntıları bağlayabileceği bir bağımsızlık mücadelesi yani "20 yıl yaptıklarım hep doğruydu ama üyesi olduğumuz natonun karşısındaki rusyadan s400 alınca bağımsızlığımıza meydan okudular ekonomik bir savaş açtılar"a gelecek mevzu
bu çerçevede bu ülke insanının cebinde ne zaman parası eksilirse hükümetler bedelini ödemiştir istanbul ve ankara boşuna kaybedilmedi o yüzden babacan da davutoğluda bizim beklentimizden fazlasını alacaklardır ki babacanın daha iyi bir kadroyla geleceği konuşuluyor sermayesi de güçlü bir isim örgütlenmede de sorun yaşamaz sanmıyorum..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
peki şimdi son durum nedir ? basıyıoozmu paraları dolaraşaka bi yana insan elindeki üçbeş kuruşu nasıl etsemde deger kaybetmesemim derdine düştü bırak kazanmayı gerçi her şekilde kaybeden biz oluyoruz da ehh işte züğürt tesellisi
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
of kıbrıs postasını da abye koyduk tamamdır
kavga etmediğimiz biri var mı?
çok pis bir "bağımsızlık" kılıfı hazırlandı forumda da buna sazanlama atlayacak bir sürü arkadaş var
"reis haklı istediğimizi yaparız buna karışamazlar" falan filan.. hadi bakalım tanıyalım muhalif görünüp de bu ayakları yiyecek saf arkadaşları..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Alınır mı buralardan satmak için acelem yok.
Geçen hafta güzel düştü ve alim firsatiydi.
70 lerden itibaren dususlerde parca parca almistim.
Cok strese gitmeye gerek yok. Kisa vade al satcilar haric
Cok risk yok.
Tayyip daima suclar,hatasini baskasina yukler ve postalar.
Mutlaka kendine dusman yaratır,onunla mucadele ediyormus gibi gorunup herzaman MAĞDURU oynar.....
Bol para doneminde sermayeyi betona gomup,1tane uretim tesisi acmayanlar, üstüne herşeyi sattilar. Hem de BABALAR gibi....
Yani akp den kopanda icinde olandan da hayir gelmez....
5,75 den dolar aldım hadi bakam çupra ya balina olcak yaa tavada hamsii![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bukadar faiz indirilmesinin dillenmesi. Mb baskanini faiz indirmiyor diye gorevden almasins karsilik dolar gecen seneki gibi sert tepkiler vermiyo. Sanki faiz indirimi sonrasida 5 10 krs assa yukari oynucak gibi hissettiriyo
Ali Kırca nın kulakları çınlasın. gerçek siyaset meydanı burası :-)
uzun zamandan sonra tekrar Dolar biriktirme zamanı geldiğini düşünüyorum.
her düşüş bir alış fırsatına doğru gidiyor, net kararımı 25 temmuz sonrası açıklanacak PPK toplantı tutanaklarını okuyup vericem
Sayın Cumhurbaşkanımız merkez bankasının 100 Milyar dolara yakın rezervi olduğunu açıklamış. Ayrıca işsizlik oranımız bir parça yükselmiş, İMF'ye de kapımız kapalıymış.
Hak-İş kendisiyle gurur duyuyormuş. Buyrun linki ;
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)