User Tag List

Sayfa 24/1068 İlkİlk ... 14222324252634741245241024 ... SonSon
20286 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

halilcakir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekran başında bir fiil işlem yapmıyorsanız bulaşmayın dolara falan.

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tl de kalmakta ne kadar mantikli ki ? En azindan sene sonunu bekleyecegim icin. Tl kalmasi mantikli gelmiyor ? Paramiz yuksek hizla deger kaybetme

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gevseyecektir elbette ama sinirli olacagini düsünüyorum.
    slowest tsi of cosmos

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar altın için ne diyorsunuz düşüşe devam mı bu seviyelerde kalır mı artık?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emresener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tl de kalmakta ne kadar mantikli ki ? En azindan sene sonunu bekleyecegim icin. Tl kalmasi mantikli gelmiyor ? Paramiz yuksek hizla deger kaybetme
    O kadar bekleyecek adam için her seviyeden alınır

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BREZİLYA REALİ 3,36 2,11
    MEKSİKA PEZOSU 16,25 -0,09
    ÇEK KORUNASI 24,43 -0,75
    POLONYA ZLOTİSİ 3,75 -0,67
    MACAR FORİNTİ 281,22 -0,84
    RUS RUBLESİ 59,67 1,84
    GÜNEY AFRİKA RANDI 12,64 -0,20

Bloomberg'den alıntı yaptım

Dolar bugün Brezilya reali karşısında %2.11 değer kazanmış , birde Rus rublesi karşısında %1.84
    Sadece bize mahsus birşey değil., Operasyonun etkisi var ama henüz sınırlı

3 tl ye yaklaştığı anda Mb. durmaz faiz artırır mecburen , O anda da gevşer ve sonra tekrar yükselişe geçer.
    2.77 Çok pahalı değil bence,,, 1 Ay önce ben 2.734 ten bile almıştım sanırım

Ama artık Usd için zaman daralıyor , birkaç alım fırsatı daha gelebilir...

karar sizin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 2,75ten aldım 2 saat önce..Bakalım nasıl olcak durumlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunuda söyleyelim , Allah korusun kuduz köpekler yoğun bir şekilde saldırırsa ki en büyük korkum bu , Usd uçar gider faiz uçar gider... Dün gece uyku uyumadım sürekli telefondan haber takip etmekten. ,

Şu an kur 2.77 civarı geçen haftaya göre %4 yüksek,, Çarşamba fed açıklamaları var ya Usd yi yukarı iticek ya aşağı ama Usd ergeç yükselir sene sonu geliyor ve ciddi borç ödemelerimiz var., Birde şu savaş durumundan dolayı artık Usd'nin yükselmesi kaçınılmaz. Eğer Mb faiz artırımına rağmen çok ciddi olaylar olur ve 3 Tl yi aşarsa o zaman hep birlikte hapı yutarız. 3 Tl yi geçerse ve faizlerde yükselirse çok ciddi Şirket iflasları başlar... Şu anda bile bu sorun var

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oh 2.69 dan aldığımı demin 2.76 dan bozdum. Bundada zarar etmedim çokşükür. Euro için hala bekliyorum o az zaten 3000 euro falan. 2.90 dan gelmişti
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Usd alıcak arkadaşlar , Merkez bankası 2 senedir her akşam döviz satım ihalesi açıyor.. Ve burda püf nokta şu örneğin 60 milyon satım ihalesi açtı ... taki şu kadar teklif geldi şu paradan diye takip edin gevşemeye başlar kur o andan itibaren ... ve o anda da almayın şöyle saat 6 ya doğru Banka işlemleri kapanmadan alın en ucuz o aralıkta oluyor,, bir diğer strateji de paranın tümüne Usd almayın , eğer gevşerse düşüşü takip edin taki düşüş sonlanana kadar , sonra ortalama yapmak için tekrar alırsınız buda maliyetinizi aşağı çeker..

Birde sadece Dolara kendinizi kaptırmayın, Ucuz kredi alabilirsiniz şimdiden alın, sonuçta faizler de yükseliyor fedden sonra iyice yükselicek... Araba alıcaksanız Kur farkları henüz yansımamışken kredi çekip alabilirsiniz.,,, Mal alıcaksanız Dövize bağlı ürünleri nakit kullanmadan alabilirsiniz...

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim anladığım şu an borsada yabancılar mal çıkıyor , çünkü 2 günde ne olup biteceği belirsiz.

önümüzdeki haftada muhtemelen endex yine eksi kapar . 75.xxx lere kadar geriler gibi düşünüyorum..
    77700'ü aşağı kırdı yeni alt hedef 76600. Daha da altında 72binler konuşulur. Dolar için direnç 2,81 üstü ise; ekonomik kriz olabilir. KESİNLİKLE YTD
    セルカン+レーラ=愛

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İnşallah dolarda balon olmaz

3 yerine 2 ye gelirmiş filan

Hdp bitirme plani uygulamada akp iktidar olsun diye.

Bu millet yemez erken seçimde sonuç değişmez.

Borsa 68.000 e gelme ihtimali var koalisyon olmaz ve dolar 3 olursa.

KISA,ORTA,UZUN vadede DOHOL tek kağıt bence dip 0.47 gelirse eğer çok güzel olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun alctl ve fb yüzümüzü güldürdü. Gün sonu nakite dönerek işlem yapmaya devam ediyorum.
    Dr.ECU

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 gündür bu forex işini araştırıyorum da yeni konu açmayıp buradan sorayım dedim illaki bilgili üyeler vardır dün gnc forex üzerinden bir demo hesabı açtım belki biraz birşeyler öğrenirim diye ama hiç birşey anlamadım bıraktım. Bugün 2 kez aradılar gnc forexten yarında bilgisayar başında olduğum bir saatte arayıp bir kaç işlem göstereceklerini fln söylediler. Forex miş hisseymiş borsaymış hiç bir bilgim yok bunlar hakkında, hayatta yaptığım tek yatırım 1-2 sene önce altın almıştım ondan da bayaa bi miktar zarar ettim Sizce bulaşayım mı bu işe ? boş vaktim çok fazla bir şeyler öğrenip para kazanabilir miyim forexten ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 gündür bu forex işini araştırıyorum da yeni konu açmayıp buradan sorayım dedim illaki bilgili üyeler vardır dün gnc forex üzerinden bir demo hesabı açtım belki biraz birşeyler öğrenirim diye ama hiç birşey anlamadım bıraktım. Bugün 2 kez aradılar gnc forexten yarında bilgisayar başında olduğum bir saatte arayıp bir kaç işlem göstereceklerini fln söylediler. Forex miş hisseymiş borsaymış hiç bir bilgim yok bunlar hakkında, hayatta yaptığım tek yatırım 1-2 sene önce altın almıştım ondan da bayaa bi miktar zarar ettim Sizce bulaşayım mı bu işe ? boş vaktim çok fazla bir şeyler öğrenip para kazanabilir miyim forexten ?
    Sizi hemen korkutmak istemem ancak suanki politik durumlari ele alirsak, turkiyede borsa ile hic ugrasmamis birinin bu islere para yatirmasi biraz riskli. (lutfen yanlis anlamayiniz). Ayrica borsa isinde bence en onemli unsurlardan biri ne kadar para ile oynamak istediginiz. Bu isin aci gerceklerinden biri malesef ki, ne kadar cok paraniz varsa, ona oranla o kadar cok kazanabilirsiniz. Kucuk paralarla uzun sureli yatirimlar yapmak akillica olabilir ( haliyle kucuk parayla yapilan alim, satimlarin getirisini kisa donemde pek hissedemeyebilirsiniz), ancak dedigim gibi ulkenin suanki durumunu ele aldigimizda riskli. Ancak dolarin yukseldigini ve altinin baya bir dustugunu soyleyebilirim ( bir kac gundur bakmadim ) durum ayni halde devam etmisse eger suan ucuzdan altin almakta fayda var. Ha diyorsunuz ki kagit alacagim ben, onlarin karini kisa donemde gormeniz icin 100.000tl bile bence cok az. Sonucta, ne kadar kazanc icin ne kadar riske girdiginiz de onemli. Neyse ben boyle konusur giderim burda o yuzden artik durayim. Kisacasi dolar artti altin dustu, cok bir tecrubeniz yoksa ise kagit almayin derim, ancak riskli oynicam diyorsaniz, iyi sanslar umarim basarili cikarsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jr1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok riskli, forex te para kazanmak çok zor.Piyasayı her An takip etmeniz lazım her türlü veriyi ab amerika Çin japonya analiz edebilmeniz lazım kaldıki çok profesyonel olup batanlar oldu..İsviçre Frangını hatırlarsanız belki bir günde nerden nerelere uçtu. Kaldıraç olayını düzgün kullanamaz yada çok para kazanma hırsına kapılırsanız yine batarsınız, Bence Kumardan farkı yok. Yinede kafaya koyduysanız yardımcı olacak birisi çıkar sanırım siteden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah dolarda balon olmaz

3 yerine 2 ye gelirmiş filan

Hdp bitirme plani uygulamada akp iktidar olsun diye.

Bu millet yemez erken seçimde sonuç değişmez.

Borsa 68.000 e gelme ihtimali var koalisyon olmaz ve dolar 3 olursa.

KISA,ORTA,UZUN vadede DOHOL tek kağıt bence dip 0.47 gelirse eğer çok güzel olur.
    Dolar geri gelmesi çok zorda, bizim iş daha zor.. Ülke çok karışacak kafası az çalışan olayları az analiz eden neyin ne olduğunu biliyor ama belli bir kesim varki onların cehaleti yüzünden çok çekicek.. 1-2 hafta önce buraya yazdım usd her yerde güçlenirken resmi olarak yabancılar çıkarken her türlü göstergesi kötü iken usd bizde düştü... Acaba savaş hazırlığımı diye hakkaten düşündüğüm gibi oldu bu adamlar bizi yakıcak... PKK operasyonuna inanmıyorum, ışid kesinlikle göstermelik... Hani diyorum fiziki usd alıp tutmakta çok aptalca olmaz artık... İmkanı olan varsa herhangi bir olumsuz olayda Türkiyenin başka bir tarafına ailesini götürebileceği bir yer almalı diye de düşünmeye başladım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @vectra-tuner inşallah burada bu kadar yazdığın gibi sen önce kendin tedbirini almışsındır . Dolar 3 de olur hatta bana kalsa 10 olsun ki olması lazım normalde. TL ile satın alınan dünyada neyimiz varki devlet iç borçlanma senetlerinden başka TL değerli? Şu heyecanlı kısımları hariç mantıklı düşünme kısmına bakılırsa TL değer kaybedecek ve kaybetmelide. Bu zamana kadar halkdaki döviz yükselirse kriz vardır korkusundan bence çok bile "aşırı değerli" olarak durdu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilcakir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @vectra-tuner inşallah burada bu kadar yazdığın gibi sen önce kendin tedbirini almışsındır . Dolar 3 de olur hatta bana kalsa 10 olsun ki olması lazım normalde. TL ile satın alınan dünyada neyimiz varki devlet iç borçlanma senetlerinden başka TL değerli? Şu heyecanlı kısımları hariç mantıklı düşünme kısmına bakılırsa TL değer kaybedecek ve kaybetmelide. Bu zamana kadar halkdaki döviz yükselirse kriz vardır korkusundan bence çok bile "aşırı değerli" olarak durdu.
    Bir ulkenin parasinin deger kaybetmesi o ulkenin ekonomisi acisindan asla iyi degildir. Dis satimlardan kar edemeyecek ve alimlarda ise alim gucu dusecektir. Yani kisacasi 10 falan olmasin abicim bence oyle seyler deme Doviz yukseldikce ulkenin ekonomisi icinden cikilmaz bir girdaba dogru suruklenir. ( turkiye icin konusuyorum )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Bu Konudaki Etiketler