User Tag List

Sayfa 44/1068 İlkİlk ... 34424344454654941445441044 ... SonSon
20286 sonuçtan 818 ile 836 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Pazartesi sizin gününüz olucak , bana da usd alım fırsatı... , Sonra borsanın düşmesini doların yükselmesini bekliycem... Yazın kışı özlemek kışın yazı özlemek gibi garip bi durum benimkisi
    İnşallah olur çünkü çok bastılar endeksi...

75250-76200-77250-80000 dirençler bunlar. 75250'yı yukarı kırarsa çok rahatlar borsa. Dolar 3,06yı kırsaydı 3,17 idi yazmıştım bunu.
    セルカン+レーラ=愛

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yearone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah olur çünkü çok bastılar endeksi...

75250-76200-77250-80000 dirençler bunlar. 75250'yı yukarı kırarsa çok rahatlar borsa. Dolar 3,06yı kırsaydı 3,17 idi yazmıştım bunu.
    Şimdi sistem bizde biraz ters çalışıyor muhtemelen şirketler batmaya başladığında borsa 100 bini vurur
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi sistem bizde biraz ters çalışıyor muhtemelen şirketler batmaya başladığında borsa 100 bini vurur
    Uzun zamandır borsa ile dolar ters orantılı. Bu hafta biraz bozuldu ama genel olarak yine ters. Nedeni ise; yabancılar ile alakalı. Yabancı dolardan çıkar, borsaya girer. Nereye yatırım yaparlar ise orası çıkar Ama onlar fiyatlandırdıktan sonra biz gireriz ve bekleriz çıkacak diye
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun zamandır borsa ile dolar ters orantılı. Bu hafta biraz bozuldu ama genel olarak yine ters. Nedeni ise; yabancılar ile alakalı. Yabancı dolardan çıkar, borsaya girer. Nereye yatırım yaparlar ise orası çıkar Ama onlar fiyatlandırdıktan sonra biz gireriz ve bekleriz çıkacak diye
    Seçim öncesi Hükümet Borsayı yukarıda tutup göz boyamak için çeşitli aksyonlar yapıyor en son Bankaların Mb'ye yatırdıkları zorunlu karşılıklara faiz ödiycem deyip yükseltmişti belki buna benzer birşeyler yaparlar Türk aklı cin gibiler valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seçim öncesi Hükümet Borsayı yukarıda tutup göz boyamak için çeşitli aksyonlar yapıyor en son Bankaların Mb'ye yatırdıkları zorunlu karşılıklara faiz ödiycem deyip yükseltmişti belki buna benzer birşeyler yaparlar Türk aklı cin gibiler valla
    Tabiki de hükmet borsaya müdahale ediyor. Ama iş yabancılarda, seçimden sonra çoğu çıktı ve dolara girdi. Şimdi de tam tersi olabilir. Valla teknik işliyor herzaman. Canlı bi mekanizma gibi. Hatta doalr için 2,81 üstü kriz olur demiştim. Teknik bunu söylüyor.
    セルカン+レーラ=愛

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki de hükmet borsaya müdahale ediyor. Ama iş yabancılarda, seçimden sonra çoğu çıktı ve dolara girdi. Şimdi de tam tersi olabilir. Valla teknik işliyor herzaman. Canlı bi mekanizma gibi. Hatta doalr için 2,81 üstü kriz olur demiştim. Teknik bunu söylüyor.
    2006 dan yana bu foruma üyeyim günde 1 kere 2 kere girip okuyup çıkıyordum vakit bulamıyordum , son 1 senedir nerdeyse günün yarısından çoğu boşta geçiyor, Kriz yok nasıl deniliyor anlamıyorum? Dünyada faizler 0'a yakınken bizde şu an piyasa faizi iyi müşteri iseniz %14 ten başlıyor orta halli iseniz %18-20 arası... Buna rağmen bu ülkeye para gelmiyorsa bi düşünmek lazım bence... Eğer merkez bankası günlük bankaları fonlamasa ki fed den dolayı bunu yapabiliyor durum 2001 krizinden beter.. Bir tane Serverdan para üretiyorlar ama ne kadar gider böyle bilinmez, Son zamanlarda bankadan nakit para çektiğimde hep elime yeni gıcır gıcır 200 tl lik banknotlar geliyor bunuda bi düşünmek lazım sanki aradan ufak ufak basıyorlar gibi...

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dolar 3 tl nin altında. ne diyorsunuz alım yapmalı mı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006 dan yana bu foruma üyeyim günde 1 kere 2 kere girip okuyup çıkıyordum vakit bulamıyordum , son 1 senedir nerdeyse günün yarısından çoğu boşta geçiyor, Kriz yok nasıl deniliyor anlamıyorum? Dünyada faizler 0'a yakınken bizde şu an piyasa faizi iyi müşteri iseniz %14 ten başlıyor orta halli iseniz %18-20 arası... Buna rağmen bu ülkeye para gelmiyorsa bi düşünmek lazım bence... Eğer merkez bankası günlük bankaları fonlamasa ki fed den dolayı bunu yapabiliyor durum 2001 krizinden beter.. Bir tane Serverdan para üretiyorlar ama ne kadar gider böyle bilinmez, Son zamanlarda bankadan nakit para çektiğimde hep elime yeni gıcır gıcır 200 tl lik banknotlar geliyor bunuda bi düşünmek lazım sanki aradan ufak ufak basıyorlar gibi...
    %18-20 faiz veren banka hangisi?

erhanarici18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kaç sayfa önce altın mı dolar mı diye sormuştum hatta aldıklarımdan dolar 1 kazandırdı altın alsaydım 3 kazancaktım diye bi yorum yapmıştım
    bu sefer altından yana kullandım şansımı
    altın bugün öğlen saatlerine kadar şok bi düşüş yaşadı dahada şok bi şekilde 2 saat içinde 2 TL yükseldi hemen bozdum çok kısa vadede çok güzel kazanç sağladı

şimdi dolar için yorumlar nedir altını satıp piyasa kapanmadan 3 ün altına dolar altım pazartesiye bişeyler kazanırmıyız

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Secimde iktidar cok buyuk supriz olur.

Benim sahsi fikrim hersey fiyatlandi.

Dolar euro altin borsada ayni şekilde

Iktidar olmazsa borsa ilk once 65.000 e geri donecek 8 haziran gibi sonra koalisyon mecbur olacak bu sefer akp den yüce divana bakanlar gidecek akp nin dusman olduğu hisse senetleri çok ucuz cok cuzzi bir miktar yatırım yapan bence zarar etmez dohol koza gibi kağıtlar için

2016 icinde herseyi ayni bekliyorum.

Dolar 3.50 yi biraz hayal peresr goruyorum

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi kaç sayfa önce altın mı dolar mı diye sormuştum hatta aldıklarımdan dolar 1 kazandırdı altın alsaydım 3 kazancaktım diye bi yorum yapmıştım
    bu sefer altından yana kullandım şansımı
    altın bugün öğlen saatlerine kadar şok bi düşüş yaşadı dahada şok bi şekilde 2 saat içinde 2 TL yükseldi hemen bozdum çok kısa vadede çok güzel kazanç sağladı

şimdi dolar için yorumlar nedir altını satıp piyasa kapanmadan 3 ün altına dolar altım pazartesiye bişeyler kazanırmıyız
    Bide pazarresi..bari bir hafta bekliyeydin yav,bune acele zengin olmak için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bide pazarresi..bari bir hafta bekliyeydin yav,bune acele zengin olmak için
    Ha ha ha
    İki saatte iyi kazanınca pazartesi zengin olcam sandım
    Şaka bi yana her durumda yıl sonu beklentili alıyorum zaten ama yükselirse bozduruyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dqn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    %18-20 faiz veren banka hangisi?
    %18-20 İle kredi veriyorlar yazdım, şu an mevduat faizi %13 ler dolayında max. Kimse uzun vade bağlamıyor birde

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Altın dan çıkış zamanı mi

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erhanarici18 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ha ha ha
    İki saatte iyi kazanınca pazartesi zengin olcam sandım
    Şaka bi yana her durumda yıl sonu beklentili alıyorum zaten ama yükselirse bozduruyorum
    En akıllıcasını yapıyosun,ciddiyim bak..net olmadıgı zaman pıyasa en temiz harekettir..bana ilk öğretilen kuraldır aynı zamanda karı gördğnmü tamah edip çakıcaksın...eger hırs yaparsan kaybedıyosun..denedim hakaten doru

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En akıllıcasını yapıyosun,ciddiyim bak..net olmadıgı zaman pıyasa en temiz harekettir..bana ilk öğretilen kuraldır aynı zamanda karı gördğnmü tamah edip çakıcaksın...eger hırs yaparsan kaybedıyosun..denedim hakaten doru
    Aynen öyle abi trilyonumuz yok sonuçta haliyle çok büyük bi beklentimizde yok ufak ufak kazanıyoruz buda fazlasıyla yetiyo bana hırs yapmaya gerek yok
    Birazda borsadan anlasam çok çok iyi olur
    Borsa işinde muhammer abinin tüyolarını takip ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dencm ov -uv düşünülebilir.
    Dr.ECU

alpeRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doviz genel olarak iyice geriledi,2000 paund birikmisim var sizce tl ye cevireyim mi yoksa stg olarak kalsin mi?

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu Fed'e güvenmiyorum , Bloomberg alt yazıda 1 saat önce "Ağustos Tarım dışı istihdam rakamlarını 170 bin küsüre revize etti yani geriye" , Şimdi tam usd gevşerken gidip saçma sapan bi güncelleme yapıp piyasayı terse de yatırabilirler daha önce oldu bu... Komplo teorisi olucak ama Fed'in bu verileri manipule ettiğini düşünüyorum çünki diğer türlü Fed faiz artırmak zorunda kalıcaktı...Birde Çin'den navlunlar hala düşüyor son rakam 425 Usd... Er geç tekrar dünya krizi olucak...
    Çinden Navlunların düşük olmasının sebebi sadece yuan ın develüe olması değil, bir çok faktör var ki o 425 sadece konteyner fiyatı. Bir de ham mamde taşıyan kuru yük fiyatlarını da hesaba katmak lazım çünkü dünya genelinde talep azalması var. 2008 krizinden biraz daha farklı bir kriz gelecek gibi görünüyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler