Uzun zamandır borsa ile dolar ters orantılı. Bu hafta biraz bozuldu ama genel olarak yine ters. Nedeni ise; yabancılar ile alakalı. Yabancı dolardan çıkar, borsaya girer. Nereye yatırım yaparlar ise orası çıkarAma onlar fiyatlandırdıktan sonra biz gireriz ve bekleriz çıkacak diye
![]()
セルカン+レーラ=愛
2006 dan yana bu foruma üyeyim günde 1 kere 2 kere girip okuyup çıkıyordum vakit bulamıyordum , son 1 senedir nerdeyse günün yarısından çoğu boşta geçiyor, Kriz yok nasıl deniliyor anlamıyorum? Dünyada faizler 0'a yakınken bizde şu an piyasa faizi iyi müşteri iseniz %14 ten başlıyor orta halli iseniz %18-20 arası... Buna rağmen bu ülkeye para gelmiyorsa bi düşünmek lazım bence... Eğer merkez bankası günlük bankaları fonlamasa ki fed den dolayı bunu yapabiliyor durum 2001 krizinden beter.. Bir tane Serverdan para üretiyorlar ama ne kadar gider böyle bilinmez, Son zamanlarda bankadan nakit para çektiğimde hep elime yeni gıcır gıcır 200 tl lik banknotlar geliyor bunuda bi düşünmek lazım sanki aradan ufak ufak basıyorlar gibi...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
bi kaç sayfa önce altın mı dolar mı diye sormuştum hatta aldıklarımdan dolar 1 kazandırdı altın alsaydım 3 kazancaktım diye bi yorum yapmıştım
bu sefer altından yana kullandım şansımı
altın bugün öğlen saatlerine kadar şok bi düşüş yaşadı dahada şok bi şekilde 2 saat içinde 2 TL yükseldi hemen bozdum çok kısa vadede çok güzel kazanç sağladı
şimdi dolar için yorumlar nedir altını satıp piyasa kapanmadan 3 ün altına dolar altım pazartesiye bişeyler kazanırmıyız
Secimde iktidar cok buyuk supriz olur.
Benim sahsi fikrim hersey fiyatlandi.
Dolar euro altin borsada ayni şekilde
Iktidar olmazsa borsa ilk once 65.000 e geri donecek 8 haziran gibi sonra koalisyon mecbur olacak bu sefer akp den yüce divana bakanlar gidecek akp nin dusman olduğu hisse senetleri çok ucuz cok cuzzi bir miktar yatırım yapan bence zarar etmez dohol koza gibi kağıtlar için
2016 icinde herseyi ayni bekliyorum.
Dolar 3.50 yi biraz hayal peresr goruyorum
dencm ov -uv düşünülebilir.
Dr.ECU
Doviz genel olarak iyice geriledi,2000 paund birikmisim var sizce tl ye cevireyim mi yoksa stg olarak kalsin mi?
Çinden Navlunların düşük olmasının sebebi sadece yuan ın develüe olması değil, bir çok faktör var ki o 425 sadece konteyner fiyatı. Bir de ham mamde taşıyan kuru yük fiyatlarını da hesaba katmak lazım çünkü dünya genelinde talep azalması var. 2008 krizinden biraz daha farklı bir kriz gelecek gibi görünüyor.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)