Dolar iyi de borsa ne olacak çok merak ediyorum. Çok geri atacak bu iş bizi.
Dolar iyi de borsa ne olacak çok merak ediyorum. Çok geri atacak bu iş bizi.
Brexit hayırlı olsun,sıfır malla güne başlamak gibisi yok
artık guzel alım yerlerınden mal alabılırız,ama ab için ilerisi karanlık ve sonuçları kimse tahmin edemiyor...
usd:2.97
eu:3.27
gold ons:1339usd
borsa ortalama:-%5 açar gerisi Allah kerim,74.700 tutmassa 71-72 bandır gorulucektir.
Burada ki tavsiyem dolar alinmasi ve panik yapilmamasiydi. Simdi satisi kollayin...
Ozgur sen mali ne ara bosalttin yahu? Benim portfoyun kucuk kismi borsa da idi,aktifden verecegim,bakalim zarar ne olucak. Zaten cok dusukden aldim. Asil amacim oradan dolara donmekti. Gerci heryerim dolar oldu. Satisi kollayin...
Borsada güzel mal toplanıyor. Cameron'da istifa sinyali verdi Ekim ayı için. Dolar ve altında kar satışları gelir
türk hava yollarının daimi ortağı olarak kalacağım galiba...
ilk ingiltere yüklemesinde zararla başladık anasını satayım.
ilkler gerçekten unutulmaz doğru demişler![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
nooldu abi dolar 2.91'e geri geldi. borsa o kadar toparlamadı ama 75.000'in üstünde tutunuyor gibi. öğleden sonra ne olur? amerika açılınca radikal bir hareket olur mu yine?
ab den şimdi negatif etkileri azaltmak için açıklamalar gelicektir ama çok etkili olmayacak diye düşünüyorum. Eurusd için yükselişleri satış olarak yine kovalayabiliriz. Bu arada ek bilgi Brexitten sonra şu anda frexit de konuşuluyor(Fransanın birlikten ayrılması). Eğer bu biraz daha dillenirse baya sıkıntılı bir süreç olabilir tüm dünya için. Dolar da ben tamamen şahsi görüşümdür 2.90 altında bir kalıcılık şu anda beklemiyorum. Biraz geri çekilme yaşadı ama tahminim tekrar yükslmesi yönünde. Altın içinde 1300 altında çok fazla duramaz gibi çünkü herkesin güvenli limanı o. Çok fazla yükselince kar satışları normaldi bence orada da alım kovalanabilir. Yazdıklarım da tamamen şahsi görüşümdür bilginiz olsun
Sabah saat 09.00 da altının gramı 116 lira iken şu anda 123 liraya dayanmış
2 saat içinde çok temiz para aslında
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Eylul'de yuksek lisans bir yilligina Ingiltere'ye gidecegim; bir miktar için sterlin lazim. simdi alim yapalim mi, yoksa bekleyelim mi?![]()
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)