Haftaya çarşamba perşembe trump devrınden önce ve sonrasoma bakmak gerek![]()
Fitch/mccormack: Ay sonunda tÜrkİye'nİn not dÜŞÜrÜlmesİ rİskİ var - bn/ bloomberg ht
Everyday I ** çapuling...
Düşüyor şeytan git 100bin dolar al diyor 4 olacak nasıl olsa diye ama ben alırsam dolar 3.5 a düşer Eminim![]()
YamahA Xmax 250 ABS
ben bi 100 bine yakın aldım bu seviyeden şimdi. ***** zaten müdahale ile indi. Müdahalede suni bişey
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
3.8190'dan girdim gidişata göre aksiyon alırız![]()
ABO TRADING
STR
Burası da terorist kaynıyor iyimi... Şşş dolar alanlar , bankada doları olanlar teroristsiniz ve vatan hainisiniz biliyorsunuz değil mi ? (Ben de dün dolar aldım bende öyleyim) Ben demiyorum demin m@lum şahıs söyledi.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Kafam şişti artık başkanlık başkanlık başkanlıktan yaaa tahammül edemiyorum artık verinde şu başkanlığı dolar olsun 8 tl ohhhh diyelim bi hep beraber yaa
Ben 3.55 den aldığımda gece vaktiydi , sabah uyandığımızda dolar 3.49 lara kadar düşmüştü. Herkeste yine panik vardı dolar 3.25 leri bulur diyordu. Sabrettim ve güzel kârla bozdurdum. Şimdi Aldığım rakam yukarda yine sabredeceğim merkez bankası bugün baya yardırdıbakalım önümüzdeki günler neyi gösterecek.
ABO TRADING
STR
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)