Mehmet Şimşek'in attığı tweet, düştük ama ölmedik tadında olmuş, bakalım hayırlısı...
Mehmet Şimşek'in attığı tweet, düştük ama ölmedik tadında olmuş, bakalım hayırlısı...
2017 borsa yılı olacağını düşünüyorum
Bes im %100 hisseder
USD/TL için yarın çok çok önemli bir gün olacak
3.82-3.84 üstü kapatmazsa 3.45 e kadar çekilme bekliyorum
17 ay önce Dolar 2.60'dayken döviz olarak borçlanmıştım. 2.90 olduğunda beklentilerimden dolayı kredi çekip borcu kapattım. Zararım az olmuştu. Kapatmayıp bu günlere gelmiş olsam dövizin bana yapacağını tefeci yapmamış olurdu
Hayal kuruyorumda şöyle kıyamet vade 8-10 milyon ihtiyaç kredisi bulsam çok tatlı olacak. Yada 20-30 milyar bulup istanbula köprü yapsam. Geçiş taahhütünü dolara bağlasam![]()
Bahçeli erken seçim diyor.
Bugün CHP'den bir vekil de seçim dedi, hodri meydan dedi, genel başkan Kılıçdaroğlu'nun da onayı var diye eklemiş.
Eğer bir erken seçim söz konusu olursa, doların ciddi tırmanacağını düşünüyorum.Şuan için seçim olup olmayacağı belirsiz tabi.
dolar yine yükselişe geçti 3,81 i gördü ne güzel gece 3,75 e kadar düşmüştü... hey allahım
Radyo'da dinledim cb az önce kimse yastık altında döviz biriktrmesin korkulacak bir şey yok gibi bir şeyler söylemiş. Nasıl yorumluyorsunuz beklemeye devam edelim mi? (Döviz alım/satımında çok çok acemi ve yeniyim,yanlış algılanmasın)
Çeyrek Mühendis
2,78 güzel rakam ama çok zor.Şaşırmışlar ABD ekonomisi çökmesi lazım herhalde o değerleri görmek için![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Eski bu. O zaman da büyük konuşuyorlardı. Doların durumu ortada. O sebeple verilen röportajlarla değil gelişmlerle hareket etmek lazım.
Instagram: mutusgarage
dolarda 3,75 altı zor görünüyor
Çin, göreve gelecek yeni ABD yönetiminin kendilerini Güney Çin Denizi'ne erişmekten alıkoymayı denemesi durumunda savaş çıkacağı uyarısında bulundu.
Resmi yayın organlarından Global Times gazetesi, bugünkü başyazısında yeni başkan Donald Trump'ın Dışişleri Bakanı adayı olan Rex Tillerson'ın "Çin'in, Güney Çin Denizi'ndeki adalara erişimini engellemeliyiz" sözlerine sert tepki gösterdi.
Bu haberden sonra 5 olur dedim ama birsey cikmadi
Bir zamanlar ekmek yoksa pasta yiyin deniyordu.
Şimdilerde ekmek yoksa Big Mac yiyoruz sanırım?
Şu an 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 konuk)