Borsa ralli yapıyor çok iyi fırsat
Borsa ralli yapıyor çok iyi fırsat
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
3.88 gibi yazdığım 3.45 hedefini koruyorum
3.70 ın altı görüldü.
Borsa da tarihi zirve 2017 de görülür.
6 haneli endexe hazır olun
beklentilerin sebeplerini de yazarsak daha aydınlatıcı olur
tl deki bu değer kazancının sebebi merkezin dolar ihalesi mi?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
2017 için €/$ 0,99 -1,02 arası çalışıyorum. ama ne zaman gelir göreceğiz. Trump etkisi olmasaydı mart 2017 de görürdük ancak FED-Trump kapışması süreci biraz uzattı
bu konu içinde dha önce uzun uzun yazdığım mesajlar olmuştu tekrar olmasın müsait zamanda bakabilirsin.
aralık 2016 sonrasında yıllık beklentilerimi paylaşmıştım
TCMB artık piyasadaki ana oyuncu son 2 haftadır TCMB PPK toplantısı sonrası sebep sonuç ilişkilerini açıklamaya çalıştım
oyun aynı ancak kurallar değişti eski kurallara göre piyasada pozisyon almamanızı tavsiye ederim
ürün alışı tek seferlik mi olacak yoksa peşin ithalat yapıp iç payasa vadeli mal satan bir tüccar mısınız
eğer öyleyse bu durumda karlılığı fixlemek adına yapılması gereken hiç riske girmeden vadeli satış yaptığınız yani alacaklarınızı tahsil edeceğiniz tarihlere €/TL forward yaparak tahsil olan çekler ile sabitlediğiniz kurdan alış yapmak. başka türlü maliyetinizi ve karınızı sabitleme imkanı yok. diğer türlü asli faaliyetiniz ticaretten çok tradera dönüşür
refarandumdan sonra izleyin şenliği belki ondan önce bile başlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Suan kı dususun merkezle alakası yok...
Merkez de cephane kalmadı,anca dısardan gelen kara para ıle ıs yurutuluyor.
Bunları takıp etmek gerek.
Bakın 10-15 gun once dolar tum ulke para bırımlerıne karsı duserken sadece bızde yukseldı.Sebeblerı *****. Bu sebebler satın alınıp fıyatlara yedırılınce,dusus kacınılmazdı...
Kımse bu sığ pıyasada uzun vade tahmın yapamaz,yapanda ıskembeden sallıyordur. Unutmayın Turkıye'de yasıyoruz,hele gunumuzde saatlık degısıyor dınamıkler...
Ben hedefımı koymustum,ona gore pozısyon aldım.Borsa artı dovızde cıft taraflı kazandım.Sanırım pazartesı realızasyon vaktı "benım" ıcın...
Duzeltmeden sonra bakarız....
Suriyede ciddi bir operasyondayiz geri donusu olmayan bir sekilde para akiyor, merkezde doviz rezervi gunden gune azaliyor, ekonomi isi bilmeyenlerin elinde, siyasi olarak ciddi bir referandum var ve bunun masraflari ... liste uzar gider ama iyiye giden hic bir sey yok bana gore. Gelecege yonelik geri donusu olan yatirimlarda yapilmiyor. Sadece trump yuzunden dolarin degeri dusuyor dunya capinda. 23 yasinda bir birey olarak gorduklerim bunlar ve dovizin bu sekilde
Devam etmesi halinde ciddi dusecegini dusunmuyorum. Bir ogrenci olarak gorduklerim bunlar sanirm cok hayal kurmaya gerek yok.
Bütün araçları sattım bi f10 kaldı o da pzt veriyorum
Vadelili günler beni bekler
Bu havanın be olacağı çok muallak
Borsanın çıkışı mb nin döviz rezv olayı
Bütün parçalara bakınca vadeler uçacak sanki dedim kendi kendime
Devlete en az vergiyi ödeyip parayı en risksiz şekilde değerlendirme yöntemini seçtim
Borsada az bi dohol var sadece
Ben bi 6 ay yatma kararı aldım
Bol şans herkese
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
hadi hayırlı olsun
Ziraat Bankası, BOTAŞ, PTT, TÜRKSAT, ETİ Maden, Çaykur, BİST Varlık Fonu'na devredildi.
Ziraat Bankası, TURKSAT, BOTAŞ, PTT, BİST Varlık Fonu'na devredildi | NTV
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)