Tayyibin üstünü çizdiler mi ne yaptılar acaba. Hiç mantıklı değil piyasa erken seçimi kesin kazanacaklar gözüyle görüp 4 e kadar geri çekildi hatta 4 altı bekleniyordu bir anda çok pis fırladı. Şu anda sanki hükümet değişikliğini fiyatlıyor ya da yabancı bizim göremediğimiz bir şeyler görüyor ve biliyor o yüzden çıkma derdinde. Ama gerçek birşey var ki hergün fakirleşiyoruz
4.03'ten aldığım doları ne yapsam bilemiyorum. Bide altın için görüşleriniz nelerdir düşer mi yoksa bur dan alalım mı?
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Seçime kadar para pompalarlar, dolar 3.90 lara kadar gelebilir diyordum. Durum o kadar kötü ki, şimdiden 4.30 à dayandı.
98 106 GTI 34 TJ 1247
bu kuyunun bi dibi var mı?
Bugüne kadar hükümet bir şekilde sakinleştiriyordu piyasayı, dövizi baskılayabiliyordu ( kısmen de olsa ). Ama artık yapamıyorlar. Ekonomi olarak geri dönüşü olmayan yol çoktan girdik.. yıllardır aksıra tıksıra yediklerinin yedirdiklerinin hesabını kıvırıp bizim mabadımıza sokuyorlar. 24 haziran siyaset, bizim, çocuklarımızın geleceği ve ülkenin geleceği için son fırsat.
98 106 GTI 34 TJ 1247
6 Şubat'ya yazmıştım bu yorumu , 29 Ocak ( 3.7xx ) seviyesinden almışız .
Normal şartlarda babam vadeyi Ağustos 17/30 arasına kadar tutmayı planlıyordu .
TL bazında kar istediğimiz seviyeye ulaştığı için de dün rakamın bir kısmını nakit olarak almak istedik ; yatırım temsilcimiz Bulgaristan'da olduğundan dolayı bugüne sarktı fakat öğleden önce tamamını TL'ye döndük .
Normalde bu tarz al/sat'lar bizim işimiz değil fakat yine de en azından fikir sahibi olmanız açısından bizimkilerin görüşünü belirteyim .
Şubat/Mayıs arası orta vade sayılabilecek periyotta yakaladığımız olumlu seyri artık en azından kasım sonuna kadar beklemiyoruz .
ABO TRADING
STR
her seferinde alsam mı diyorum ve almıyorum. Doların çıktığını gördükçe almadığıma pişman oluyorum.
Ben alınca düşer , satınca çıkar.
Hazirmisiniz demistim oldu derken hatırladığım kadarıyla sizin beklentiniz aşağı yonluydu 26 nisan da falan hatta almak isteyenlere alma bekle demiştiniz. Açıkçası dolartl dünyada tavsiye verilebilecek en kötü para birimi ne teknik ne temele bakiyor. Sizde söylemişsiniz kara para vs mevzusunu anca böyle antin kuntin şeylerle etkilemeye çalışıyorlar saçma sapan işler
Ben asagı dedım,3.96-4.02 den alın dedım ama 4.03 den dondu.
Sonrası ıcınde yukselıs dedım,yoksa neden al dıyım...?
Dolar tl degıl,tl ye tavsıye verebılmek uzun zamandır taktıkle degıl,icerden bılgıyle oluyor.
Cok onemlı ısler oluyor 2 gundur,bıraz ıpucu yazdım,bakalım nasıl patlayacak. Haftabası cokkk onemlı.
Abi bir ay once fln 170 civarindan baya bi altin almistim iki hafta once gibi 178 gormustu satmamistim ama sonrasinda 169 a fln dusmustu. Simdi yine 178 lerde. Sat al yapilirmi ki ?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)