DOalr 4,9947
DOalr 4,9947
Haftabaşı güzrl başlamıştı zaten. Melih gökçekin başkanımıza oy verin bakın nasıl düşüyor tweeti aklıma geldi.
Bugün idam gelirse onaylarim dedi. İyice bilerek mi yapıyor acaba? Seçim bitti gitti bundan sonra böyle modu mu?
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Dolar : 5.02 psikolojik barajı geçti ama olsun biz tl ile alışveriş yapıyoruz
Küsüratsız dolar hayırlı olsun![]()
OEM+
Hedef 5.20i konusu sübnimal mesajmış meğersem
Saat 21:00 de fed den de bomba gelirse
Ooohhhhh yaşasınnnn yeni türkiye
Seviniyorum bazı hıyarlar var anlamıyor
Bu ülkeyi bu hale getirenlerin haksız çıkışına seviniyorum
Ben batıyoruz dedikçe hadi la ordan diyenlerin içinde her gün dolar rekoru patlamasına seviniyorum
Bu ülke bunları hak etti
Daha iyi günlerimiz
Sene sonu dolar borcu vadeleri gelince çok eğeleneceğiz
İMF ye hi bro i came diyeceğiz daha durun
Çekirdek kola time
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Tufan has no limits.
10 lira olsun nasılsa siz kar etmiyor muydunuz :d
Komik lan...
Bizler olacakları ön görüp "böyle olmaz, bunlarla olmaz. Seçerseniz sonrasında bunlar bunlar olur" dediğimizde bize siktir lan diyenler; dediklerimiz çıktığında yine bize laf ediyor.
Ne güzel kafalar![]()
Etsinler ülkenin yarısı uyardı yarısı miklemedi
Bunun bedeli çok ağır olacak
Ama herkes bize birşey olmaz kafasında
Olur daha neler olucak neler
Kafama mıçayim diyecekleri günleri göreceğiz
Sevgili abim
İşin ucu hepimize dokunmasa keşke ama yapacak birşey yok
Dibi görmeden kurtuluş yok
Boğulacaz yine bir ata daha çıkarsa aradan kurtuluruz
Yoksa bu sefer savaşsız bitecek bu devlet
Dr.ECU
Ben doları bilerek yükselttiklerini düşünüyorum. Kendilerinin ve yandaşlarının dolar alıp faiz arttırmayarak yüksekten dolar bozma gibi bir düşüncelerinin olduğunu düşünüyorum. Yoksa ilk okul çocuğuna bile sorsanız , faizi arttırmayınca kurun 5 seviyelerine dayanacağını bilir.
Birde Çin'den de 5 milyar dolar para gelecek. onu 4.50 den bozacak halleri yok ya.
aslında sabahki 4.94 ten sonra kurun aşağı doğru hareketi başlamıştı. haber direk yukarı çıkarttı. Çavuşoğlu ve pompeo görüşmesinden olumlu mesaj gelerek doların biraz daha düşmesini bekliyordum.
Akşam vakti bizimkilerde yangına körükle gitmiş. Bizde ABD ye yaptırım uygulacakmışız. ne uygulayacaksak artık.
muhtemelen bu olay ile doları biraz daha ateşleyip sonra tatlıya bağlayacaklar ve doları aşağı verecekler diye düşünüyorum. Ama kur hangi seviyede olay tatlıya bağlanır orasını piyasa yapıcıları bilir.
Arkadaşlar ne olursa olsun ülke bizim Devlet bizim.. Abd şeytanına karşı herkes birleşmek durumunda, olay bu Rahip meselesi felan değil Türkiye'nin Ruslarla yakınlaşması, S-400 alması gibi nedenler.. Bu saatten sonra Rahibi serbest bırakmak yenilgi ve teslimiyet anlamına gelir.. Rahibin başını kesip tencere içinde Abd'ye postasalar yapanın arkasında dururum.. Türkiye'ye bundan 7-8 önce Abd şeytanı parasıyla 6 tane Super kobrayı satmadı ki İsrail aleyhine güç dengeleri bozulur diye.. Bırakın Sihayı İha bile satmadılar.. İsrail'den heron alındı ilişkiler bozulunca parasıyla aldığımız ve bozulan İhaları teslim etmediler bize.. Şimdi Allah var İha Siha Taarruz helikopteri istemediğin kadar var elimizde.. Afrin harekatında çok büyük faydası oldu, Afrin harekatına çok iyi çalışıldı ve ha bire konuşan Yunan Irak başbakanı harekat sonrası dut yemiş bülbüle döndü.. Kısaca Ambargo kısa vadede can yakar ama uzun vadede çok faydası olur üretmeyi öğretir.. Rahmetli Ecevit zamanında herşeyi göze alıp Kıbrıs harekatını yapmasa idi şimdi hemen dibimizde Abd ve İngiltere olacaktı.. Ben Akp'li değilim çoğu politikalarından da nefret ediyorum ancak kimi zamanlar dirsek temasında olmak durumundayız..
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Dr.ECU
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)