Arkadaşlar, ekonomiyi falan sallayın da dünya çok gergin, bir yerlerde bir şeyler patlak verecek, sonumuz hiç iyi gözükmüyor. Trump bundan 100 yıl sonra Hitler gibi anılacak bana sorarsanız.
Arkadaşlar, ekonomiyi falan sallayın da dünya çok gergin, bir yerlerde bir şeyler patlak verecek, sonumuz hiç iyi gözükmüyor. Trump bundan 100 yıl sonra Hitler gibi anılacak bana sorarsanız.
dün 6.90dan çıkmıştım
bugün 6.66 lara kadar çekilme bekliyorum
bi nefes almamız lazım bu hızla gidersek 3 aya aç kalırdık
a. selvi brunsonın avukatına akıl vermiş
yol yapıyorlar bayramda piyasa kapalıyken kuru da bunsonı salarak tutabilirler
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
6.80 lerde şuan alınır mı bu seviyelerden acaba?
papazı saldılar diyelim.
ne değişir???
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
uzun vadeciler 1/5 alsın toplasın her geri çekilmede
trade edenler için bence alınmaz
ben bugünü kırmızı bekliyorum
bist bugün sürpriz yapabilir dün aldıklarının fazlasını verebilir
Bu rakamlarla bayrama giricek gibi bir süpriz olmazsa
Maraton yordu dövizleri bence
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
sana mutlu bir haber daha vereyim. 1.7 olan tanımladıkları krediyi çekemeden iptal edip yerine şimdi 2.62 oranlı tanımlamışlar. int bankacılığına her girişimde gözüme sokuyor ister misin, hadi kullan beni, bak tek tıkla, hadi hadi biraz daha dolar alırsın belki der gibi sokuyor gözüme 2.62 faizli krediyi60bine, 115bin tl geri dönüşü var.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
17 ağustosta s&p not açıklayacak
önemli bir veri ben olsa rahiple çakıştırırdım
6,65 i kırarsak 6,40
iyi geldik bakalım
Dün yazdığım gibi daralan üçgen aşağıya kırdı beklenti dahilinde 5.8e kadar yolu olabilir. 6yı gösterirlerse %25 kadar alım yaparım. Dolar endeksinin de aşağı kırması lazım. Şuan için altındaki düşüş engelliyor diye düşünüyorum. Ytd.
valla bende hep bunu savundum, keşke dolar 1 tl olsa da benim maaşım 3bin tl cik olarak kalsa. eskiden çok üzülüyordum doların artması benim maaşın 20bin tl lere ulaşması v.s hep üzüldüğüm şeylerdi.
şimdiyse, inan üzülmüyorum. muhtemelen böyle giderse benim çalıştığım firma bile batabilir çünkü merkezi türkiye. yani ucu bana da dokunur.
ancak açık ve net, ben çocuğum okul çağına geldiğinde sırf imamhatipe göndermemek için evimi değiştirmek veya satmak zorunda bırakılıyorum, böyle bir düzeni alkışlayan tavuk dönercilere bundan sonra zerre acımam. onlar binn tl leri ile mutlu mesut yaşasınlar. sayelerinde bu yıl belki bir ev daha alacağım.
helal olsun o akp ye oy verenlere. sağolsunlar var olsunlar. onlar olmasa şimdi yurtdışında çalışıp biriktirdiğimiz dövizin hiç bir espirisi olmayacaktı.
bu arada ben yurt dışında döviz kazanıp Türkiye`de harcayanlar sınıfındayım, yani en az vatan haini olan muhaliflerden sayılırım bence![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)