microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
gerçekten ben yerli almak için çok uğraştım. belki 20 farklı mağaza gezdim. yerlilerin hepsi ya çöp, yada sağlam gözükse modeller b.ktan.
yani bi RB yada Emporio Armani gibi en markaların biraz daha benzer modelleri ne kadar zor olabilir bilmiyorum. Ancak bu merete mecburum. Aldım mı da çerçevesi 6-7 sene dayansın istiyorum ve maalesef yerli malı bu konuda bulamadım çabalarıma rağmen.
Yoksa hiç memnun değilim bir gözlüğe dolar euro ile bağımlı olup 700-2000 tl aralığında fiyatlar bayılmaktan.
Onu bırak yerli camlar bile çizilimi 3 ay sürmüyor. İthal var 2 sene - 3 sene hor kullanmaya rağmen çizemediğim.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ama daha önce anlattık ya. Konu biixim burada bu topraklardaki dolarla tl yi takas etmemiz değil. Bunlar zaten aynı havuzda pariteye etki etmez. Konu bu toprakların dışındaki doların gelip senden hizmet, taşınmaz, yada ihracat değeri olan birşey alıp. O getirdiği paranında bu tıpraklarda kalması
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bence çıkan para bir daha gelmez
Gelirse salaklık yanlışlıkla koltuk bi gitti adamı soda şişelerine oturturlar direk
Toki değerli arsaları peşkeş çekecek
Özelleştirme idaresi birşeyleri verecek bunlara
Gelen para şöyle olacak koltukdaki yine alıp götürcek
Nereye diye soramdan yazayım tabi ki de İngiltere
Kraliçeyi çok sever koltukdaki
Uberde bütün gün inen binenle konuşuyorum
Pilot 3 ay sonra ülkeyi terk ediyorum.Çine gidecek
Doktor ocak ayında gidiyorum. Canada gidiyor
Ticaretle uğraşanlar bayramdan sonra daha kötü olacak diyor
Bana soruyorlar vallaha çok iyi işler diyorum
Şaşırıyorlar
Nankörlük değil mi bunların yaptığı
Hahahaha
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Dışarıdan bakınca sıradan bir araba | İcine gorenler şoke oldu - Sayfa 4 - En Son Haber
Haber olarak sunduğu haber konusu....
6.1 TL bayram seyran dinlemiyor dinlemezde allah din iman edebiyatlarına karnı tok galiba
Bolton’dan rahip Brunson acıklaması: Koşulsuz bırakırlarsa kriz hemen biter - Dunyadan Son Haberler
Memleketimizin vatandaşlarımızın için herşeyin hayırlısı
Rahibi bırakırsalar memleketi de direk abd ye devretsinler
Bu krizden sonra kedi gibi Amerika nin ayaginda dolanmazlarsa ben de zil takil oynarim....
Senaryo yu soyleyim;amerikaya heyetler gidicek,onlardan gelicek,gorusmelerin sonunda biz abd ye lutfedip birakacagiz. Amerika da bu ise cok sevinecek, "stratekjik ortaklik" bunu gerektirir laflari olucak. Amerika dan ust düzey adamlar buraya gelecik, A haber kilikli basin bakin "ayagimiza" geldiler yazicak.vs vs oyunlar ile devam edicek.
Herkes siyasi rantini devsiricek....
Bu arada Trump un başı amerikada fena dertte
https://www.bundlehaber.com/detay/77...f7c317af33?l=1
Yeni ekran kartı rtx2080ti çıkmış. ABDde1299 liraymış. Dolar 1 tl olsa gümrük vergisiyle bir yaklaşık 2bin tl olurdu burada. Ama dolar 6 lira olduğu için vergisiyle birlikte 10bin TL olacak. Bir ekran kartının fiyatı.
Hani dolar bizim hayatımızı etkilemiyor diyenler için bir örnek vereyim dedim.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)