Ek onlemler aciklanicak.
Daha once yazdigim gibi,dovizin dususunu bekleyenler,hic bir elle tutulur gerekce olmadan bekliyorlardi. Dovizin masil dizginlendigi ortada.
Ayrica 6.60 yada 6.10 gibi seviyeler suan icin anlamsiz.
Al sat yok,sadece al var(di).
Piyasalar yerine oturmadan yapilan islemler uzer,kendinizi koruyun.
bugün açıklanan verilerde tihalat %9 azalmış
2019 2. çeyrekte beklenen resesyon 2018 son çeyrekte başlayabilir
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bu kadar karamsar olmayın , sonuçta bugün de Türkiye'de parasını verdikten sonra her şey var.
Öyle veya böyle geçilecek o teknolojilere , benim tanıdığım bildiğim sanayiciler var şu an yatırımlarını yapan veya oturup planlamasına başlayan.
Biz bile enjeksiyon makinelerine robot kolları düşünüyoruz artık.
Yani işin özü mecbur kalınarak geçilecek , çünkü gerçekten çalıştıracak insan 10 yıl sonra şu ankinden belki %50 belkide daha fazla oranda azalacak. Yeni gelen neslin halinden bu çok net görülüyor. Tüm dünyadaki trend bu , insanlar hizmet sektöründe çalışıyor , kimse ağır işlerde çalışmak istemiyor.
Avrupa şu an 5.0 ın planlarını yapıyor biz en az 50 sene geriden geliyoruz zaten.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Abicim bende seni anlıyorum. Benim eşim araba boyacılığı yapıyor ya haberlere defalarca çıktı. Özel ünv mezunu olsa ne olur. Ya kadro açardı bilkentte kalabilirdi yada okuduğu dille match yapacağı yeteneklerini birleştirip özel sektöre atılım yapmalıydı. Herkes gibi öylede oldu.
Konu nerden nereye geldi; memur alınmasın değil benim yazım. 1 sene almasın mesela devlet ne olur nekadar tasarruf eder. Verdiğim sayılar sadece polis ve öğretmen. 2017 de 50.000 kişi ya. Bunun gümrük memuru var, temizlik işleri var, danışman var danışman karısı var. Esas kalemler ne boka danışıldığıda bilinmeyen sonsuz yaratılan devlet kadroları. Müsteşarmış, müsteşar ney abi ne?? karuısına kadar araba tahsis edilen bir kadro. Kardeş para tasarruf başlanacaksa artırılan milletvekili sayısı ve onlara hizmet etkemle görevlendirilen adı sanı belli olmayan müsteşar ve danışmanlarla olmaz. En son nokta tabiki senede 100-200 bin memur alımı
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Açlık sınırında yaşayan insan sayısı azımsanmayacak kadar fazla ülkemizde, işsizlik konusunda girmiyorum bile![]()
6 sene öncesine gidelim
Genc kadının yoksulluk intiharı - Son Dakika Haberler
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Gerçekten para kazanmak isteyenler. BTC şu son 2-3 haftada ciddi arttı. Ancak şimdilerde düzeltmede yapacak. Zaten dolar karşılığı ile değerlendirildiği için düzeltme sonrası alanlar ciddi kazanç sağlayaccaklar. Şuan 7000 dolar, tahmini 6300dolara kadar geriler oda en acı halinle. Sonrası yıl sonuna dek her türlü 10k dolar üstü
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)