Tahminen damat ovp açıklamasında saçmalar durur
Umut verebilecek bir ovp beklentiside yok
Dolar tam gaz devam eder arasıra yatay seyreder falan ama ibre uzun vadede hep tavan.
Tahminen damat ovp açıklamasında saçmalar durur
Umut verebilecek bir ovp beklentiside yok
Dolar tam gaz devam eder arasıra yatay seyreder falan ama ibre uzun vadede hep tavan.
6.48in üstüne atar ve orada kalırsak -bugün için- 7.21lerden gelen düşüş trendini kırıyoruz
oralardan dönersek yeni bir aşağı trendi yakalar 6.20lere hedef koyabiliriz
dönmezsek 6.66 hedefimiz olur
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Benim çevremden bildiğim duyduğum 15 Temmuz öncesi iflas erteleme alanlar ile OHAL yüzünden zorla ıkına sıkına OHAL'in kalkamasını bekleyip iflas erteleme bekleyen ama şimdiki düzenleme gereği konkordato alan ne kadar firma varsa HEPSİ ŞİRKETLERİN İÇİNİ BOŞALTIYOR. Adamlar var olan servetlerine servet katmak için borçlu oldukları firmaları gerçekten batırmak pahasına ödeme yapmıyor batmış gibi gösteriyor. Benim bilmediğim tabi 100 lerce firma vardır gerçekten batan ama bir çoğu maalesef düzenbaz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
günaydın
6.33ten geri topladık
faiz öncesi yine bu banttaydık
6.48 kırılmadıkça 6.33lere tekrar gelebiliriz
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
USD almayı düşünüyorum.yazdıklarınızdan hiç birşey anlamıyorum.
Nezaman almalıyım.Bekleyelim mi yoksa beklemek zaman kaybımı.Öyle aman aman paralar değil zaten yüksek beklentilerimde yok 6 dan alayım 7 den bozayım gibi bir beklentim de yok.
İşbankasını kullanıyorum alım satımı buradan yapmayı düşünüyorum
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Teşekkürler takip edeceğim
işim masabaşı.Günlük bu al sat hareketinin limiti sınırı varmı bilmiyorum ama 10 kuruş kar görsem satarım 50 kuruş olmasını beklemem
Ben yarini beklciem alim icin , 6.20 gelirse alirim
enpara nekadar güvenilir.tüm bankaların hesaplama araçlarını inceledim neredeyse enparada ciddi fark var buraya atıp beklenebilirmi?
Enpara kullanıyorum dövizde olağanüstü bir durum olunca sistemi kapatıyorlar alım satım yapamıyorsunuz
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)