User Tag List

Sayfa 638/1068 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
20286 sonuçtan 12.104 ile 12.122 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

tequila818 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen Adana Borusana iş için gittim. Onlar da kriz ilk basladiginda biz etkileniyoruz en son biz çıkıyoruz dedi. Benimle gelen Borusan yetkilisinin aslinda en az 1 gün daha kalıp işi öğretmesi lazım fakat otel masraflı oluyor diye benle beraber aynı gün döndü.

Bu arada BMW en az zararla geçen senenin satışına yakın satış yapabilen firma.
    Şu an bahsi geçen firmanın tüm şubelerinde işten çıkarmalar başladı. Geçen Cuma 35 beyaz yaka işten atıldı. Aralarında müdürler, yöneticiler var. Satış yok, teknik servis de iş yapmıyor. Firma küçülmeye gidiyor. Ben de otomotiv yan sanayi firmasında çalışıyorum. Biz de tıkandık. Ödeme yapacak gücümüz kalmadı, tedarikçiler de vadeleri iyice kısalttı. Sektör gerçekten çok zor durumda.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neler söylüyorsunuz arkadaşlar,söylediklerinizi görüyor ve kulaklarınız duyuyor mu ?

Ekonomik krizin olmaması gerekiyor,manipülasyon yapmayın. 155'i ararım
    imzasız..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dolar ne olur bilemem, ancak 70 kişi işten çıkarmak zorunda kaldık. çıkarılanlar aralarında çok sevdiğim çok çalışkan iş arkadaşlarım vardı. Eskiden olsa bir telefonumla engel olabilir dokundurtmazdim sevdiklerime ama bu sefer gıkımı bile çıkaramadım.

Maalesef tazminatlarını bile taksite bağlamışlar.

Eskiden olsa ota b.ka prim hediye vs veren biz bile küçülüyoruz.

Umarım sizlerinde başına gelmez bu durumlar
    Gecmıiş olsun sektor ve sırket nedır sızın?
    Bızde sene sonu cıkarıyoruz,teblıgatkarı yaptık kı 3 ay ıcerısınde ıs bulsunlar,erken bulan da cıkabılır.
    Aramızda bır arkadasımız vardı,işler ıyı,ınternette yayınlanan lıstelere aldanmayın,herkesın keyfı yerınde dıyen.
    Manıpulasyon var her yerde. Pek market fıyatlarına bakmam,tatıle cıkmadan hazıran ayında eve alısverıs yapılmıs,onun fısını buldum. Deterjan,tuvalet kagıdı,meyve suyu vs neredeyse %80 artmıs. E sımdı hersey ıyıse neden bu zam? Pardon manıpulasyon....!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temmuz ayı net uluslararası yatırım pozisyonumuz -465 milyar dolar
    mayıs ayı 403 milyar dolar dı

bir cisim yaklaşıyor..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kriz yok, %52,5 keriz var!! Yapmayın allsesen...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temmuz ayı net uluslararası yatırım pozisyonumuz -465 milyar dolar
    mayıs ayı 403 milyar dolar dı

bir cisim yaklaşıyor..
    eksi 403 milyar dolardı
    62 milyar dolar daha borçlanmışız :s
    öpücükle ödeyebiliriz inşallah para tınne
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecmıiş olsun sektor ve sırket nedır sızın?
    Bızde sene sonu cıkarıyoruz,teblıgatkarı yaptık kı 3 ay ıcerısınde ıs bulsunlar,erken bulan da cıkabılır.
    Aramızda bır arkadasımız vardı,işler ıyı,ınternette yayınlanan lıstelere aldanmayın,herkesın keyfı yerınde dıyen.
    Manıpulasyon var her yerde. Pek market fıyatlarına bakmam,tatıle cıkmadan hazıran ayında eve alısverıs yapılmıs,onun fısını buldum. Deterjan,tuvalet kagıdı,meyve suyu vs neredeyse %80 artmıs. E sımdı hersey ıyıse neden bu zam? Pardon manıpulasyon....!
    Ama bir günde 17.000 euro pistte harcanıyor ve işçi çıkarıyoruz....

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İller bankası da kurudu amca,belediyeler 12 aya çıkardı vadeleri,para ödemiyorlar.Allah'tan metro projelerinde ödeme devam ediyorda,iyi kötü çark dönüyor.Konu dışı ama,3.havaalanında İspanyollara iş vermişler,işi yapmam için adamlar da benden fiyat istiyorlar,nasıl bir ihaleye çıktılarda yerli firmalar alamadıysa işi anlamadım.
    aynen iller bankasının da içini boşaltmaya çalışıyolar ,özsermayeden yiyoz diğer konu ise özel bi madde koymuş olabilirler
    ama şunu diyim sana 500 den 5 bin konak işinden yine bikaç zengin türüycek
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KoramiraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama bir günde 17.000 euro pistte harcanıyor ve işçi çıkarıyoruz....
    Adam kisisel kazancini nasil harcayacagini sana mi soracak. Bugune kadar dunya is yapmis sirket yonetmis para kazanmis kendi tasarrufu harcar.
    demekki eskisi gibi kazanilmiyor isci cikartiyorlar.
    herkes bekliyor ki patronlar cebinden odeyerek uretim yapamadigi veya para kazanamadigi islerin iscilerine para odesin. Hayır kurumu degil ticarethane isletiyorlar.
    is kotuye giderse isci kapiya konur. bende isciyim bizim isler de kotu dua ediyoruz duzelsin de biz de kapi onuna koyulmayalim diye.

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kankam bir otomobil firmasında 2. el müdürüydü.

haziranda pirimleri kaldırdılar

temmuzda işten çıkardılar.

hee kriz yoohhh

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankam bir otomobil firmasında 2. el müdürüydü.

haziranda pirimleri kaldırdılar

temmuzda işten çıkardılar.

hee kriz yoohhh
    Başka bir konuya da yazdım buraya da yazayım inşaat ne durumda bilmiyorum ama otomotiv bitti beyler, kimse kıvırmasın. 70-80 kişilik çalışanı olan bir şirketteyim şuan her markada 1 danışman ve 1 müdür kaldı , kendim kia dayım ve yan bayimde pejo var yıl sonu 2 marka içinde son olacak. Hatta stoğumda 16 araç var bunları 1 ay içinde satarsam 1 ay içinde bana şut. En temizi basıp gitmek boşuna parçalıyoruz kendimizi.

KoramiraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam kisisel kazancini nasil harcayacagini sana mi soracak. Bugune kadar dunya is yapmis sirket yonetmis para kazanmis kendi tasarrufu harcar.
    demekki eskisi gibi kazanilmiyor isci cikartiyorlar.
    herkes bekliyor ki patronlar cebinden odeyerek uretim yapamadigi veya para kazanamadigi islerin iscilerine para odesin. Hayır kurumu degil ticarethane isletiyorlar.
    is kotuye giderse isci kapiya konur. bende isciyim bizim isler de kotu dua ediyoruz duzelsin de biz de kapi onuna koyulmayalim diye.
    Af buyurda ben ona yönelttim avukatı olan senmisin kendisi yazmıyor dakkasında sen yazıyorsun Rusya’daki gelir arttırımı devaö ediyormu başara biliyormusunuz yoksa sizidemi işten çıkarıyorlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @997TT

Bir arkadaş yazmana gerek yok Adımı,Nickimi etiketler derdini tasanı yazarsın

Bir önceki paragrafımda yazdığım ama anlamamazlığa verip farklı algıya çektiğin yorumumu BİLAL’e anlatır gibi özet geçeyim ;

Devlet garantili girdiğim yerde senin o piyasada alacağım var dediğin rakamın 3 hanelisini biz zarar olarak yazdık .
    O sene batmanın eşiğine geldik sadece o işte bölgede ettirdiğm istihdam hanelerle birlikte 4.000 civarı.

Tüm bunların hepsi biz siyasetten senin anlattığın çantacı,ucuz kanallarla değil ailece iç içe olduğumuz mevcut yönetimle oldu .

Ama biz götümüzü,başımızı oynatmadık zararını milyon liralık bilmem kaç dönümlük şahsi mal varlığımızla açığı kapatıp yine de KRİZE SEVİNMEDİK.

Bu konuların doğruluğunu da o çok içerideki çok bilgili çevrene sormana gerek yok 2012 zararının beyanını 2014’de Milano’da hükümet raporunda beyan ettik .

Neyse uzatırsak konu çok farklı yerlere gider bu konudaki polemik içinde son yorumumdur, gerisine esprili yazar geçerim.

Sende anlattığın gibiysen bi ağababalık yap da piyasadan alacağın 29’u sil işçilerini çıkarma kendinden fedakarlık et de vatan adamı nasıl olur biz örnek alalım .

*alıntı ya da buradan cevap istemiyorum direk mesajlar ulaşın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka bir konuya da yazdım buraya da yazayım inşaat ne durumda bilmiyorum ama otomotiv bitti beyler, kimse kıvırmasın. 70-80 kişilik çalışanı olan bir şirketteyim şuan her markada 1 danışman ve 1 müdür kaldı , kendim kia dayım ve yan bayimde pejo var yıl sonu 2 marka içinde son olacak. Hatta stoğumda 16 araç var bunları 1 ay içinde satarsam 1 ay içinde bana şut. En temizi basıp gitmek boşuna parçalıyoruz kendimizi.
    tazminatını aldı çok şükür.

biz 5 çocukluk arkadaşıyız.ufak bir birikimim vardı onu verdim.1 arkadaşımızın durumuda çok iyi oda ufaktan sermaye verdi.şimdilik al sat yapıyor.çevresi ve seveni çoktur.adam dürüslük abidesidir.ama bu piyasa dürüst adam sevmiyor orası ayrı.

ev kira,çocuğun okulu,yemesi içmesi,yakıtı,elek.derken yaşam çok zor kimse kriz yok diye malav okumasın...

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğuş gümrükten araba cektirmiyomuş diye duyum aldım 1.ağızdan günkut abi .

Benim çıktığım bayi 2 ye bölunücekmiş. Muhtemelen fiat bölümünü kapatırlar ford la devam ederler biraz daha.

Otomativ cidden bitti hatta geçen lerde 1-2 yıl dayanır demiştim yanıldım galiba, servis falan kurtarmaz artık..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çelik motorda kiralama için,intercity kapısında dolanıyor diyebiliyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tazminatını aldı çok şükür.

biz 5 çocukluk arkadaşıyız.ufak bir birikimim vardı onu verdim.1 arkadaşımızın durumuda çok iyi oda ufaktan sermaye verdi.şimdilik al sat yapıyor.çevresi ve seveni çoktur.adam dürüslük abidesidir.ama bu piyasa dürüst adam sevmiyor orası ayrı.

ev kira,çocuğun okulu,yemesi içmesi,yakıtı,elek.derken yaşam çok zor kimse kriz yok diye malav okumasın...
    2. El işi yapıyorsan dürüst olman için çok paranın olup az kazanman lazım.
    Ne kadar galerici tanıdığım varsa 10 tanesinde 1 tanesi adam.

Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğuş gümrükten araba cektirmiyomuş diye duyum aldım 1.ağızdan günkut abi .

Benim çıktığım bayi 2 ye bölunücekmiş. Muhtemelen fiat bölümünü kapatırlar ford la devam ederler biraz daha.

Otomativ cidden bitti hatta geçen lerde 1-2 yıl dayanır demiştim yanıldım galiba, servis falan kurtarmaz artık..
    Başka sektör bakalım diyoruz hırsızlıktan başka birşey kalmadı yapılacak..

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende acaba evin bi odasını depo mu yapsam diyorum. zaruri ihtiyaclardan depolanabilir olanları doldurayım. kafam rahat en azından 8-9 ay geçer sana yağ alayım 3-4 koli
    turbocuk istiyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende acaba evin bi odasını depo mu yapsam diyorum. zaruri ihtiyaclardan depolanabilir olanları doldurayım. kafam rahat en azından 8-9 ay geçer sana yağ alayım 3-4 koli
    şuan komik geliyor ama ne yazık ki böyle günlere ihtiyaç duyacağız gibi geliyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Bu Konudaki Etiketler