Mekanın sahibi Nedim Abi - Trump
Mertay kardeş - Papaz
Kolpacı Ozgür - Rte
Ganyotçu - Putin
Mekanın sahibi Nedim Abi - Trump
Mertay kardeş - Papaz
Kolpacı Ozgür - Rte
Ganyotçu - Putin
Valla teyzem 30 senedir yaşıyor British passaport dünyada açamadığı kapı yok orada da başımızı sokacak bir evimiz var çok şükür. Çok yaşa kraliçe.
Bir hafta önce 8 şehidimiz bu kadar konuşulmadı, Çok yazık zavallı bir hale geldik, yuh bize ,insanlıktan çıktık. Nasıl bir canlıyız ne yapıyorlar bize, Ne adi insanlar olduk...
MagicPerformance
İnsan gururu onuru için yaşar be, madem bi davan var neden r yaptın, neden bıraktın adamı millet bunca zararı ne için gördü...
Kafamda çok fazla soru var ve gerçekten ağırıma gidiyor ;
1- Bu adam madem salınacaktı neden ona buna atar gider yapıp , ver papazı - al papazı diye uzatıldı ?
2- Bu adam madem alınacaktı bu kadar şirket dolardaki ani dalgalanmalardan dolayı iflas bayrağı çekti , borç erteledi , dolar uçtu gitti alım gücü yerle bir oldu.. Bir çok şirket adam çıkardı , bu garibanın , suçu olmayanın suçu neydi de bu zulme maruz kaldı ?
3- Bu ülkenin dış politika da ki prestijini zerre düşünmüyorsunuz anladık da, bu memleketin insanını bu adam hain,terörist diyerek kandırdınız bizi de mi düşünmediniz ? Hiç mi yüz kızarmıyor şuan da ?
4- Hepsinden önce bu mahkeme de ifade değiştiren vatan haini kahpelerin hiç bir suçu yok mu ? Nerede bunlar , niye salındı ? Mahkemeyi yanıltmanın cezası yok mu ? Çocuk oyuncağımı la bu 2 ülkeyi birbirine soktular.
5- Hadi diyelim bu adam suçlu, vatan haini olmanın, teröriste destek vermenin, terör destekçisi olmanın suçu sadece 3 yıl mı ? Bu memlekette 2 tweet attı , mikrofon eline aldı diye yıllarca ceza yiyen insanlar varken teröriste sadece 3 yıl mı ?
Yazık çok yazık..
Şimdi dolar arttı diye bizi vatan haini ilan edenler , asıl hain salındı ve dolar düştü diye seviniyor ! Siz mi hainsiniz ? Biz mi ?
Verdik papazı , aldık babayı.
ABO TRADING
STR
ABD neden büyük neden onun dediği oluyor
Biz neden ABD nin nerdeyse her dediğine olur diyoruz
Bunun cevabını bu millet veremedikçe
Tükürdüğünü yalayanlarla bu ülke kör topal gün devirir
Dolar alım fırsatı verdi bence
6.20 ilk etapda beklerim ters bir haberde
YTD
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yandaş kanallar ekonominin papaz yüzünden bu durumda olduğunu o kadar güzel işlediler ki şirkette millet tvnin önüne toplanıp artık düzelir umudunda![]()
kardeşim dolar yükseldiği için batmıyoruz battığımız için yükseliyor diyorum bönbön suratıma bakıyor sinirim bozuldu akşam akşam![]()
Bedelli konusunda ülkeyi kurtaranlar ingiliz vatandaşı olmak için can atıyor.
Lan sen bizim okey takımındandın kıraathane ekibindendin sana giydirmicektim ben(
@yiğit-Y yüklen yüklen gel moruk)
Durmak yok 7.5 lara kadar devam. Rahim = etkisiz eleman
YamahA Xmax 250 ABS
swap islem limitleri engelliyor.eski kurala gore olsa firlardi.
bakalim artik sene sonu kacla kapanacak ona odaklanmak lazim.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)