User Tag List

Sayfa 681/1068 İlkİlk ... 181581631671679680681682683691731781 ... SonSon
20286 sonuçtan 12.921 ile 12.939 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu açıklamalardan sonra 52340 euro aldım acaba ne zaman 20-30 bin civarı kar yaparım diyordum fazla gecikmeyecek galiba

YamahA Xmax 250 ABS

ulas79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tahminim pazartesi yüklü alımlar olur kur yine zıplar.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neden yüklü alim olucak? Yada bu aciklamada ne var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu açıklamalardan sonra 52340 euro aldım acaba ne zaman 20-30 bin civarı kar yaparım diyordum fazla gecikmeyecek galiba

Yaw yanlış anlamada, bu konuda kimse daha önce "şu kadar TL var, şu kadar euro aldım, 2 günde şu kadar kar ettim" vs türünde cümleler yazmadı. Sen başlattın ve tek başına sürdürüyorsun. 1 kere 997TT yazdı ki senin rakamlarını bilmem kaç kat katlayan rakam olarak ki normal muhtemelen şirket parası.
    Hava mı attığını sanıyorsun yoksa başka birşey mi anlayamadım ama bana itici geliyor mesajlarında rakam yazman, evim şu kadar eder satıp dövize basayım falan türü cümleler.
    Yanlış anlama, sadece yazmak istedim.
    Okumadan imzalamam.....

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trump yaptırımlar konusunda 'türkiye ile ilgili herhangi bir anlaşmamız olmadı' şeklinde yorum yapmış ve şuan ismini hatırlamadığım bir yetkili de diğer tutuklu amerikalılar da umarız en kısa sürede eve döner tarzı birşey yazmış twittera.. daha istediklerini almadılar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw yanlış anlamada, bu konuda kimse daha önce "şu kadar TL var, şu kadar euro aldım, 2 günde şu kadar kar ettim" vs türünde cümleler yazmadı. Sen başlattın ve tek başına sürdürüyorsun. 1 kere 997TT yazdı ki senin rakamlarını bilmem kaç kat katlayan rakam olarak ki normal muhtemelen şirket parası.
    Hava mı attığını sanıyorsun yoksa başka birşey mi anlayamadım ama bana itici geliyor mesajlarında rakam yazman, evim şu kadar eder satıp dövize basayım falan türü cümleler.
    Cidden banada baya itici geliyor , yok yani amacıda anlıyamıyorum.Bende mi bi sıkıntı var acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazınca biryerimiz büyümüyor. cebimizde şişmiyor sana yada bir başkasına ne zararı var onuda anlamadım. 977TT benden 1milyon kat zengin olabilir yada sende zengin olabilirsin bunuda dert etmiyorum. burası bir forum ve saygı çerçevesinde istediğimi yazarım.yönetici olduğunu düşünmüyorum ve herhangi bir yöneticiden uyarıda gelmedi. uyarı onlardan gelirse rakam yazmayı bırakırım. burada herkes şukadar k bu kadar k yazdığı zamanlar oluyor ki çok takılma derim. sende beni yanlış anlama ama ben multitirilyoner bir insan değilim. düşüncemi de yazdım evimi satacağım diye bu niye geriyor onuda çözemedim. itici geliyorsa es geç okuma adımı gördüğün zaman. haksızsam haksızsın de bana.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı enes_srb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cidden banada baya itici geliyor , yok yani amacıda anlıyamıyorum.Bende mi bi sıkıntı var acaba
    okumayabilirsin es de geçebilirsin. ha yok benim içimde patlar yazmasam diye düşüncelere sahipsen yaz. senin beni durduramayacağın gibi bende seni durduramam.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    isteyen istediğini yazsın rakam olarak yazmanın ne sakıncası var. herkes için yol gösterici olur rakamlarla daha açık konuşulması.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    isteyen istediğini yazsın rakam olarak yazmanın ne sakıncası var. herkes için yol gösterici olur rakamlarla daha açık konuşulması.
    teşekkür ediyorum. hani yönetici değilsin, eşit şartlarda yazan bir topluluğuz burada. ben burada aslında bir hasetlik görüyorum.

Ama neyse mühim değil konumuz bu değil döviz durumu konunun uzaması işimize yaramaz. derdi olan yöneticiye bildirim yapar oda değerlendirir ona göre uyarısını yapar. işine gelen yazsın işine gelmeyen izlesin.
    YamahA Xmax 250 ABS

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gündem iş bankası artık

chp hisselerini hazineye devredecek sanki o vermiş gibi

BAĞIMSIZ ADALET SİSTEMİ

hıııı hıııııı

bakalım yabancı arkadaşlar ne tepki verecek
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

_opeth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten elde edilen kâr devlet kurumlarina gidiyor. Niye bunkadar uğraşıyorlar anlamıyorum. Chp de sanki bunlara sürekli bulaşıyor da muhalefetlik yapıyor..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı _opeth Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten elde edilen kâr devlet kurumlarina gidiyor. Niye bunkadar uğraşıyorlar anlamıyorum. Chp de sanki bunlara sürekli bulaşıyor da muhalefetlik yapıyor..
    TDK ya gitmesini istemiyor

Ben saraya altın varanklı klozet alacam diyor

Adam haklı
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Manipulasyon demedim. Zaten %30 artması şarttı dolar geri kalan artış trumpın aldığı türkiye önlemleri ve reisin ona karşı aldığı tavırla geldi ve yğkseliş %70 i buldu ozaman dedim. Bu işin balon olan kısmı zaten işler rutine oturdukça köpük olduğundan sönmeye başladı neyse.

Demin trump tweet attı yine "rte serbest bırakılma için desteğin için teşekkürler" dedi. Yani sikeyim götünü yiyim ayağını sal dedik saldın dedi. Bizim reiste "ne alakası var bizde yargı bağımsız. İnşallah müttefikliğimiz devam eder" dedi. Yani yine yaladık adamları. Bu sıralamaya göre yaptırımlar karşılıklı çözülmeye başlarsa salarız 5.60 lara doğru
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben arkadasa kinaye yapmak icin yazdim. Hayatta parayla konusmam,havasini atmam,atani da sevmem. Cok itici bir durum. Arkadas anlar diye oyle sacma basamaklı rakam yazdim ama anlamamis. Cidden soguk duruyor.
    Seviye belirt sevgili kardesim,seviye belirtmeden su kademeden yok 2.kademeden aldim anlamsiz... Miktar yerine seviye belirtmek hem faydali hem dogal.
    Gundemi degistirmek icin bu sakandala basvuruyorlar. Buyuk yenilgi ve prestij kaybi ama bunların kemik kadrosuna vizz gelir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha dikkatli oluruz üstadlar. Sıkıntı yapmayın. Özelden yazsanız daha makul olur böyle şeyler. Kıt değiliz, toy da değiliz. Evli 2 çocuk babasıyım ben. Anlayışla karşılarım ama yasak bir durumda yok ortada onu belirteyim, saygısızlıkta yok terbiyesizlikte. 3kişi rahatsız olmuş hayhay. Sadece yaptığımı yazdım. Seviye belirtmek daha etik ise öyle yaparız.
    YamahA Xmax 250 ABS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç yazmamış gibi başlayım. 6.845 den girişimim var bir miktar. 2. alım seviyesi bekliyorum 6.60 civarları yumuşama oluyor çünkü sizinde dediğiniz gibi. ama tırmanışa geçeceğini düşünüyorum. Herşey yıl sonunu güzel göstermek adına yapılan oyunlar bunlar.
    YamahA Xmax 250 ABS

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MDeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç yazmamış gibi başlayım. 6.845 den girişimim var bir miktar. 2. alım seviyesi bekliyorum 6.60 civarları yumuşama oluyor çünkü sizinde dediğiniz gibi. ama tırmanışa geçeceğini düşünüyorum. Herşey yıl sonunu güzel göstermek adına yapılan oyunlar bunlar.
    Boyle yazmak daha guzel gorunuyor .

Ben hala $$ faizdeyim . Al sat yapamiyorum hem aradaki fark cok buyuk hemde ABD ile saat farkindan dolayi denk getiremiyorum.

Kit bilgimle eger $$ 6.8+ ciktiginda TL faize donup gelen faizle $$ yapmayi dusunuyorum .

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstadlar Dolar mı Euro mu? 6 civarıyken bir miktar almıştım, 6.20 lerde elden çıkardım,

daha aşağılara iner mi, beklemeli mi, yoksa bu seviyeler mantıklı mıdır?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Bu Konudaki Etiketler