Elinde dolar olanlar düşüş ile panik yapmasın düşüş trendi olduğu ortada lakin bu ne kadar devam edecek belirsiz şimdilik herhangi bir icraat yok sadece papazı verip amerikaya teslim olduk bundan sonraki gidişatı takip etmekte yarar var
Elinde dolar olanlar düşüş ile panik yapmasın düşüş trendi olduğu ortada lakin bu ne kadar devam edecek belirsiz şimdilik herhangi bir icraat yok sadece papazı verip amerikaya teslim olduk bundan sonraki gidişatı takip etmekte yarar var
Teşekkür ediyor ama yaptırımlara devam diyor tramp
YamahA Xmax 250 ABS
ben yıl sonuna 7 üstünü bekliyorum, fakat faizler 27-28lere çıktığında faize bağladım, şu araların benim kişisel bilgi seviyem ve işten dolayı takip edebilme zaman aralığımın az olmasından dolayı zarar edebileceğimi düşündüm. Ki edermişim, doğru zamanda faize geçtim. Kasım başında macera yeniden başlar benim için![]()
Şuanlık zararım 25 bin lira... 37500 dolar gittikçe eriyor 243 binden 217 bine kadar geriledi yıl sonu tahminleriniz nedir?
2 haftadır tahmınlerım net tuttu.
Sımdı bızımkılerın sırası geldı,onumuzde rıskler de bellı. Ataklar sat fırsatı. Bakın 5 gunde 3 yazısım,trade harıc suan al sat yapmayın.
günaydın
commerzbank ekimde mbden 300 bp faiz arttırımı bekliyormuş
yapmazsa tl de düşüş devam edermiş
benim işim tahmin yapmak değil ama 100 bp yaparlarsa öpüp başına koysun commerzbank
son enflasyon verisinden sonra yeni bir faiz beklentisi oluştu kesinlikle
ama daha önceki tecrübeler 625 bpnin üstüne 300 bpnin çok düşük ihtimal olduğu yönünde
tabi piyasaya beklentiyi vermediğin 24 temmuz toplantısı sonrasını da gözardı etmemek lazım
o gün 100-150 verilseydi bugün bu seviyeleri hiç görmemiş olabilirdik..
maalesef ekonomi yönetimi piyasa algısını yönetemediği için, ülke yönetimi absürt söylemlerle halkın algısını yönetiyor
bunun sonucu da düşen alım gücü, pahalılık, işsizlik, geçim sıkıntısı, iflaslar vs..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Enpara 32 güne +2 yıldönümü kampanyası ile birlikte %26, dolar için de %5,5. Vakıfbank minimum %28 vermeyince enparaya döndüm. En azından menüden her türlü hesaplamayı yapıp kimseyle muhattap olmadan işimi hallediyorum. İş Bankası'nda mevduata göre 30 üzeri alınabildiği söyleniyor ama doğruluğunu bilemem.
Beyler birkaç yıldır ara ara altın alırdım. En son gramı 170TL iken almıştım, ondan sonra hiç almadım. Totalde şu an için 60-70 binTL civarı bir tutar.
Bozdurup enpara da faize yatırmak mantıklı mıdır? Ya da dolar alınır mı? Ya da hiç bulaşmayım altında kalsın mı?
Tl faiz arayanlar ICBC bankasına bakmadan para yatırmayın, bizim müşterimiz, iddiaları hep en iyi 3 orandan birini vermek, üstelik arkasında dünyanın en büyük bankası var. Güvenilir banka yani
Beyler al sat yapmiyorum ben, euro kazandigim icin dolayli olarak dovizle isim oluyor. Bir odemem var, uzun zamandir bekliyordum mumkun mertebe ustten bozayim diye ama baya baya indi eurokardesime bedelli adkerlik icin odeme yapicam, dolayisi ile 2hafta icinde bozmam lazim, siz olsaniz ne yapardiniz? 2hafta icinde yukselmesi gibi bir durum olabilir mi? Ongoruleriniz nedir?
If you have no LAG, you have no turbo..
çok arada kalıyorsanız sepet yapın
1/3 bölün altın-döviz-faiz yapın
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)