İstanbul BB adaylağından bu ülkenin yönetiminin ben sen o biz siz onlar da olsa farkeden bir şey olup olmadığını anlarız vakit gösterecek ...
CİNALİ LOADiNQ.... >>>99.9
İstanbul BB adaylağından bu ülkenin yönetiminin ben sen o biz siz onlar da olsa farkeden bir şey olup olmadığını anlarız vakit gösterecek ...
CİNALİ LOADiNQ.... >>>99.9
Sıktı artık mütercim midir nedir,ya da bir başkası
anca bülbül gibi ötüyorlar başka hiçbir şey yok. Halk ne yapsın anasını satayım,bekleyip öleceğiz işte.
imzasız..
İç savaş çıkarsa ilk bu herifi indirirler inşallah. Münasip bi yerine de kına tıkarlar, tam olur. Tamam biz de hayal dünyasında yaşamıyoruz. Durumun vahametinin farkındayız. Ama her fırsatta felaket tellallığı yapan Erol'a fena halde kuruluyorum. Öyle bir anlatıyor ki, iç savaş çıksa zil takıp oynayacak utanmaz.
Tedbir alnımaz ise kaçınılmaz son.,
Suriye iç savaşının başlangıç yerleri Suriye hükümetinin zulmünün en yoğun olduğu yerler.. Ne zaman patlak veriyor Suriye parası değer kaybediyor ekonomi bozuluyor ve açlık başlayınca tüm şartlar oluşmuş oluyor..
Normalde pekçok şeye hep birlikte katlanıyoruz ses çıkartmıyoruz., Çözüm süreci denilen pislikte benim gibi düşünen insanlar ezildi.. Türk bayrağının dahi yasak olduğu bir dönemdi hatta kırmızı renk kanı çağırıştırıyor diye bayrakı değiştmeye kalkan bile oldu.. Tc ibareleri söküldü vs. , Atatürk düşmanlığı vs...
Şimdi ekonomi iyi iken birşekilde ezilsenizde sesiniz çıkmaz., Ancak Allah korusun işinizi aşınızı kaybederseniz yukarıda saydıklarım size birer sebep olur.. Şu anda ülkenin en az %50'si kendisi dışlanmış hissediyor .. Bu sebeple böyle adamları dinlemez ve tedbir almazlar ise bu adamın öngörüleri adres teslim olur ki burada çok kişi güldü ama pekçok öngörüsü gerçekleşti..
Hangimiz ülkemizin dağılmasını isterki , gibin Bursa'ya Samsun'a şuraya buraya mevcut iktidarın kaleleri bile artık Suriye'liler gibi meselelerden dolayı öfkeli.. Normal zamanda yolsuzluk haksızlık hırsızlık saraylar belki göze batmaz bir kesimin ancak aç kalınca herşey terse döner...
Erol Mütercimler'den benim anladığım aslında eskiden beri bizlerin de burada yaptığı analiz, "Mevcut hükümetin seçimlerde kaybetse dahi gitmeyeceği ve bu sebeple bazı olayların gerçekleşeceği" öngörüsü..
Irak - Suriye - Libya- İran'da da yer yer olaylar oluyor ve Abd düğmeye bastı zaten... Bunlardan sonra sıradaki ülke Türkiye bu belli..
Önlemi alacak kişiler bellidir,bizler şahıs olarak hiçbir şey yapamayız;ancak seçimlerde katkımız olabilir ,seçimlere de katkımız ortada.
bizim de ömrümüz bugünleri yaşamaya meyilliymiş yapacak bir şey yok. Keşke farklı bir coğrafyada doğup,büyüseydik sorunsuz bir ülke . Tüm duygularımızı sömürdüler,hiçbir şey hissetmiyorum bu konularda. İnsanoğlu hayata bir kere geliyor bir kere ölüyor. Huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayıp hayata gözleri yummak gerekiyor;ama bizler için çok huzurlu ve mutlu geçmiyor sonumuzda öyle olmayacak gibi.
Öteki tarafta bir sual şansımız olursa sadece bir soru soracağım öyle bir şans verirlerse neden biz diyeceğim![]()
imzasız..
Bu hukumet zaten sayısız kez tehdıt ıle basta kalmadı mı?
Koalısyon kurmamak ıcın,secım sayılırken turlu hıke,oy ıcın bomba... daha nler...
Ex: '08 Legacy SportWagon
Next:
'03 BMW E39 530i
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8600936
ABD'de imalat sektoru PMI 3 ayın en duşuk seviyesine geriledi - Bloomberg HT
Abd Doları artık güçlü kalamaz.. Gerek petrol fiyatları, gerek Abd'nin de tıpkı Türkiye gibi sürekli cari açık vermesi gibi , gerek Doların sürekli kazanması vs. vs.. elinde Doları olanlar başka para birimlerine elindekileri kaydırmayı iyiden iyiye düşünmeliler.. Eldeki doların 1/2'sini Altına kaydırmak da son derece mantıklı ..
Altın hala bıraz daha erken,pısırılen seyler var,kokusu cıkınca alırlar.
Suan ruzgara gore kosarak oyalanmak gerek.
Yok stop loss, kademe hiç bişey fark etmiyor hep zarar yazıyor. Seçime kadar nefes aldırmayacaklar anlaşıldı.
Bakın 1 aydır haldır haldır yazıyorum. Adamlar işi kuralına göre oynuyor ekonominin bile bugunu buldular diye. Bugün tüketici endeksi cevapları geldi. Hoop 4 kuruş daha gevşedi. Bu sadece gevşemesine sebep olmayacak, kredi kuruluşlarıda bunu olumlu değerlendirmek ZORUNDA bakın. Bu ayın enflasyon değeride MECBUREN gerileyince al sana bir düşüm daha. Bize şimdi yükselme olabilmesi için sağlam bir spekulasyon lazım. Onuda bu hükümet izin vermez, MHP ile bile arayı düzeltir mesajlar veriyorlar. Herşey güllük gülistanlık
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)