Teb de %23,5 oran aldım Akbank da 32 gün için %22,5 verdi
Bu gün 5.39-5.41 seviyesinden alımlarım terste. Gece 12.00 de gelecek param var hepsini 5.30 seviyelerinden giricem bu gece. Benim bankam uygulaması midir nedir. Gece makası açmamak süper bir olay. Tam gaz aksiyona devam)
Var hatta gece gelen mevla İle 5.33 den direkt dolara donme gibi über bir fikrim vardı ama yemedi.
Söyleki geçen hafta Kuveyt Türk’ten senin bankandan hesap açtırdım. Sistem en para gibi. Kart direkt adresime 2-3 günde geldi. Benim de uygulamasında dikkatimi çeken gece makas açmamasıydı. Sonra öğrendik ki akşam da al sat yapılıyor.
Ben haftasonu da yaparım derken tam dolar alma sürecime girdiğim bu sabah gördüm ki makas 0,24 TL olmuş.
Bunun üzerine pişkin pişkin bankayı aradım. Makas ne zaman düşer siz 7/24 al sat yaptırmıyor muydunuz diye.
Taahhütleri 5/24 Muş. Neyse oda güzel. Hafta içi geceleri al sat da yapmak hele ki volalitenin bu kadar yüksek olduğu bu zamanlar süper bir şey.
Sabancı dün gece ucuz döviz satışı ile Akbank’ı boşalttı ....
Geçmiş olsunnn ..
Hayırlı olsun Malta ...
diye bir yazı okudum.nedir bunun aslı astarı.gerçeklik payı varmı
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
Denizbank deniz trader kurları oldukça uygun geldi. 50k altı hesap açmayışı kötü olsada dolarda al sat 1 kuruş bile değildi makası
Bana yüksek o değerler. Şimdilik o kadar hacimli al sat yapmıyorum. İşi çözene kadar ufak al satmak üzerine sözüm var kendime.
Suan dolar faizi 5.5 alabilirsiniz Halkbank dan.
İslem makasi ve günü cok iyimis. Yeni haberim oldu. Tam trade lik.
Hikaye...
Başka ülke vatandaşlıkları çok daha önce de haber olmuştu. Bende de böyle para olsa sağda solda alırım ne var. Adam yatırım yapmıştır, vermişlerdir, o bile olur ne olacak. 1 milyonu verene vatandaşlık veren çok ülke var.
Bu tip dedikodulara da hastayım zaten. Ha kimse haber yapmıyor, ama forumlarda konuşuluyor, vay anasını. Kimse haber yapmıyor, sen ben foruma yazan adamların haberi oluyor. Fakat olayın adı "gizlice para kaçırdılar"Lan zaten gizlisi mi kalmış, gerçekten "gizli" olsa, foruma yazı yazanın haberi mi olur
Ha istihbarat falansak anlayacağım da...
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)