umudunuzu seviyim![]()
iş işten geçti artık. 1-2 belediye kaybetse ne olur kazansa ne olur. sanırsın millet uyanacakta sahip olduklarının yarısını kaybedecek. ben olanın üstüne eklese şaşırmam.
umudunuzu seviyim![]()
iş işten geçti artık. 1-2 belediye kaybetse ne olur kazansa ne olur. sanırsın millet uyanacakta sahip olduklarının yarısını kaybedecek. ben olanın üstüne eklese şaşırmam.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
şu saatten sonra tüm belediyeleri chp alsa reis 2 kararname ile hepsine parti yöneticilerini kayyum atar
"elinde hiç bir gücü olmayan" chp de yine anca konuşur
o yüzden bir önemi yok artık
yapılabilecek en mantıklı şey katılım oranlarının %50lere kadar düşmesi ve akpnin her yeri kazanmasıdır bana göre
en azından meşruiyeti sorgulanır muhalefet değişir kalanları arkasına alabilecek bir muhalefet oluşur..
ha bunların olmayacağını ben ztn biliyorum chplilerin de " tıpış tıpış" oy vereceklerini ve aldıkları eski belediyelerle mutlu olacaklarını da biliyorum
o yüzden bu ülkede benim çocuğuma bir gelecek görmüyorum
tek niyetim ona güzel bir gelecek kurmak ve o gelecek burada değil..
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Bu dusunceleri okuduğuma uzuldum uzuldum,yazik,ogretilmis caresizlik....
Yani hicbir sey yapmamwk en iyisi,diktatorlugu onayliyalim...
Secsek ne olucak,gorevden alır. E o zaman yasamayalim da,isterse 4 duvar arasina atar bizi. Haksizmiyim?
Ulkeyi sadece chp ve akp temsil etmiyor.
Akp yada chp ye oy verenlerin hepside o parti gorusunu savunmuyor.
Tipki saadet yada iyi parti gibi.
Birakin chp akp ikilemini. Kendi ulkenizi ve kendinizi dusunun. Bosvermislik en buyuk sorunumuz suan.
Bende senin gibi düşünenlerdenim ne olursa olsun içimde zerre ümit yok yinede oy kullanmaktan yanayım.
Ayrıca büyük sorundan küçük soruna doğru ilerlemek lazım dediğin gibi önce anayasayı çiğneyen.
Ülkede korkudan kimse sesini çıkaramıyor ses çıkaran fetöcü buna hakiminden savcısına oyuncusundan siyasetcisine kadar.
Bu kadar yıldır iktidarda iyi yaptıkları şeylerde var ama seçim vadi ama değil kabul ediyorum ama bizi ekonomik batağa sürüklediler elde avuçta hiç bir şey kalmadı önceden biz kendi kendine yetebilen birazda olsa üretebilen bir ülkeydik şuan vergiler alınmasın bu ülkeyi 1 ay çeviremezler.
Ayrıca bu saatten sonra @GokhanRS dediği gibi 2 belediye kazansan ne olur kazanmasan ne olur atı alan üsküdarı geçti ama işte insanın içinde bi ümit belediyelerden yürür müyüz diye![]()
16 sene de oy verdiğin muhalefet partileri karşılığında ne kazanımların oldu?
vermeseydin ne olurdu bana bir anlatır mısın abi?
şahsi değil tabi ki halk adına soruyorum bu konuyu
mesela chp şunu yaptı da şunu engelledi halkı korudu diyebileceğin bir şey söyle kabul edeyim
tam 16 sene içerisinde yalnızca 1 tane şey istiyorum ki "muhalefet olmasaydı böyle olacaktı muhalefet engelledi" diyebileceğimiz
Valla bende bekleyişteyim. Ancak damat artık geçmişte çok tenkit edildiği için ilk içi boş açıklamalarından dolayı, artık daha itibarlı ve içi dolu konularla insanlar karşısına geliyor. Piyasa bunu anlık pozitif algılayıp dövizi aşağı çeker diye düşünüyorum
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Fethi Yaşar'a hırsız sıfatını yapıştırdığınıza göre bir şeyler bildiğinizi düşünüyorum ve ispatlamanızı bekliyorum.Eğer 3. kişilerin ağzından yayılan lafların gerçekliğinden emin değilseniz böyle herkes tarafından takip edilen bir platformda kullanmamanız gerektiğini belirtmek isterim.Bir insana 'çalıyor' sıfatı bu kadar kolay yapıştırılamaz. Hele yerel seçim öncesi.
Öğretilmiş çaresizlik yok burada. KONUYU ANLAMIŞLIK var artık. Neyi anladı peki burada yazanlar. CHP asla Atatürk ün bizlere emanet ettiği parti falan değil. Demokrasi kılıcı sallıyorum deyip, her demokratik hakkı kendi içinde arayanların kellesini koparan parti anlayışı olduğunu anladı. Demokratik hak arayışları insan hakları safsataları ile 20 yıldır tek bir POLİTİKA VE EKONOMİK görüş belirleyemediği ve üretemediğini gördü. CHP şuan gerçek anlamda görevini icra ediyor. Görevi ne ANA MUHALEFET, yani hiçbirşey üretmeyi denemiyor, olumlu olumsuz herşeye kulp takma peşinde sadece.
İzmir için aday çıkaramıyor CHP biliyormusunuz. Çok komik değilmiaday adayı bile yok. Neden? çünkü kendi aday ettiği insanları bile hükümetlerle ilişiklendirip eleştire eleştire adayları o denli korkuttularki kimse aday olmak istemiyor. Adamlarda eski bakan, eski meclis başkanı, eski milletvekili yada bunların faal olanları arasında çoklu seçmece yapabiliyor. Sen parti olarak silinmiş gitmişsin, zaten ideolojilerinlede hiçbir alakan kalmamış. Bakın buraya yazıyorum bu seçim İzmir bile AKP nin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bendw bütün belediyelerin akp almasını istiyorum
Ülkemin insanlarının hepsi bu hizmetin tadına varsın istiyorum
Çok eğleneceğiz çok
Abd nin dansöz gibi kararları vardır
FaiZ kararinada cok guvenmeyin derim
Yeni bir dalga gelecek bu krediler kullandirildiktan sonra
Bakalım ne olacak
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
yazı dilimi dikkatlice okursanız benim iddia ettiğim bir olay yok
2 kişi arasında geçen konuşmalardan bahsedilmiş
yazıdaki konu "çaldığına inandığınız adaya oy vermek"
bana hukuki bir yaptırımı olacak seviye de değil yazışmalar
iddia etmediğim bir şeyi de size ispatlayacak değilim
kaldı ki sizin bu diyalogda ki sıfatınız ne?
fethi yaşarın avukatı iseniz mahkemeye verebilirsiniz
savcı iseniz fethi yaşar ile ilgili soruşturma açabilir ve beni tanık olarak dinleyebilirsiniz(ki yine benim bir iddiam yok muhtemelen o soruşturma düşer hukukçuysanız bunu bilirisiniz zaten)
ha siz sadece chpye oy veren bir bireyseniz postunuz laf kalabalığından öte bir şey değil
ama yine de bu postu fethi yaşarın avukatına gönderebilirsiniz ya da partinin onlar ilgilenirler siz yorulmazsınız
ordu da da idris naim şahine oy verelim mi?
öğrenilmiş çaresizliğimizi yeneriz
henüz aday gösterilmemiş olmasının sebebi inş beyin iyi partiden değil chpden aday olmak istemesi
haklı da sonuçta chp yönetimine göre 29 ekimde parti otobüsüne ulusta biber gazı sıktıran adam "bakanlığı boyunca halktan hiç kopmamış birisi yıpratılmamalı"
ha ben tükürdüğümü yalarım gider oy veririm ama 1 kişi bana "16 yıl içerisinde muhalefet şu işe yaradı o yüzden oy veriyoruz" desin
diyemeyenler hala neden oy verdiklerini bir sorgulasın isterim..
@rebelh
Eline ağzına sağlık...
Aynı şey Selami için de geçerliydi. Adam çaldı çırptı, anasını belledi ortalığın. Hep aynı örneği verdim.
AKP'yi hırsız de, suçlu ilan et, rüşvet bilmemne de... Aynılarını kendin yap.
Bizde partilerin tek derdi "ben de yiyeyim". Başka bişey değil. Vatan millet safsatasına kimse gelmesin. Hiçbir tanesi şu vatan için adam gibi bişey düşünmüyor. Düşünüyor olsalardı yaparlardı. Alayı .........
Ne oldu, oraya buraya AKP bina yaptırıyor, arsa peşkeş çekiyor dediler. Selami kocaman oteli dikti ya sahile, koca otel, arazisi onun dediler, onun olmasa bile dikilmesi için rüşvet aldı dediler. Dediler de dediler.
Ben iddialı da konuşurum ama ispatlamak zorunda değilim. En yakınındaki adamlar bunu söyleyen![]()
Arkadaşım müteahhit, aylarca bekleyen inşaat ruhsatını bilmemkaç bin TL'ler ödeyerek dosyasını öne aldırıyordu CHP'li belediyede.
Bunlar mıymış halkçı parti, bunlar mıymış hırsızı rüşveti peşkeşi sonlandıracak. ........ çocukları.
Haa selami hangi selami mi, selami şahin yav, yanlış anlaşılmasın:P
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)