User Tag List

Sayfa 763/1068 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
20286 sonuçtan 14.479 ile 14.497 arası

Konu: Dolar / Euro / Pound / Forex / Parite / Bilgi paylaşımı..

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben açıkliim mi?
    oy verelim çünkü;
    muhalefet partilerinin varlığı devam etsin iktidarın ve seçimlerin meşruluğunu kimse sorgulamasın
    partilerin genel başkanları il başkanları belediye başkanları yönetimleri aldıkları belediyelerden ekmeklerini çıkarsınlar eşlerine dostlarına hatta bazen iktidar partisinden arkadaşlarına ihaleler versinler düzen sürsün düzülen üzülsün
    vekiiler makamlarında havalarını atsın 3 sekreterle gezsin ihtiyacı olmadığı halde hayvan gibi maaş alsın ama ekonomik krizlerde toplumsal olaylarda vs twit atsın (çünkü gücü yok)
    sendikalar benden ödenek alsın bu ödeneği alması için devlet beni teşvik etsin sonra o ödenek alan sendikanın mersedeslerle audilerle(nedense bmw sevmiyorlar) gezen yöneticileri(bak bak işçinin parasıyla mersoya biniyor it) devletle pazarlığa oturup işçiyi açlık sınırının altında yaşamaya mecbur bıraksın, işçe eylem yaptığı zaman sesi çıkmasın hakkını aramasın ama iş lafa gelince diskin genel başkanı gibi paso twit atsın(napsın onunda gücü yok)
    sivil toplum kuruluşları iktidar gel dediğinde koşarak gitsin iktidarın propagandasını yapsın gündem değiştirsin karşı çıkanı vatan haini ilan etsin tetikçilik yapsın hedef göstersin(çünkü görevi bu)

bende bu düzen sürsün diye oy vereyim, mücadele edeyim, yoksulluk sınırı altında yaşarken maaşımın yarısı vergiye gitsin, çocuğuma ya robot gibi yarışacağı ve odun gibi yetişeceği bir çocukluk ya da imam hatiplerle, dini dogmalarla dolu bir hayat sunayım, bu hayatı reddettiğim için yurt dışına yerleşmeye çalışınca da vatan haini olayım

hadi ya

yine herkes gidip oy verecek(ben hariç) ve bu düzen biz kandırıldıkça devam edecek bunu bildiğim için de en azından oğlumu yurt dışında büyütme hedefim var
    gitsin medeni bir şekilde buradaki ota boka bulaşmadan, ankaradan konyaya trenle giderken başına ihmaller yüzünden bir kaza gelmeden, okulda tacize, sokakta tecavüze uğramadan, iş bulması gerektiğinde torpil aramadan, bir fikri savunduğunda tutuklanmadan, bir eyleme katıldığında katledilmeden, çalıştığı işin karşılığını alarak, kazandığı parayla insanca bir yaşam sürerek, kendi çocuklarının gelecekleri için kaygılanmadan yaşasın..
    varsın yunanistanda olsun bu hayat varsın taylandda, cezayirde, fransada
    güzel bir hayat yaşasın da gerisi hikaye..
    Altına imzamı atıyorum. AKP %80'leri filan vurmalı artık, olur da yurtdışına yerleşirsem şu alamancı hıyarların moduna girmek istiyorum ben de. Dışarıdan sallamasyon ile olmayan fikirlerini beyan edip TR'de her şey çok güzel, çok ucuz oradaki "simit parasıyla burada steak yiyebiliyorum bak" modu. Bu kafayı yaşamak istiyorum ben de!!!

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muhalefete kızıyoruz tamam ama şunu es geçmemek lazım adamların elinde çok manyak bir medya gücü var, yani bu noktada her şeyi meşru kılmak ve yönlendirmek için çok ciddi kaynakları var.

ihale verilen adamlara sen 100 ver öbürü 50 versin denilip kendi medyasını oluşturdular.

Diğer taraftan devletin resmi kanalında muhalefetin sesini kıstılar. Zaten okumayan bir halk vardı, sadece tv den olayları takip ediyordu.

Tv ye de koydular istedikleri haberleri, canım halkım da inandı. En güzel örnek resmi gazetede yayınlanan karara "yalandır o inanma" diyen amca

Gidip tecrübe etmesi lazım inanması için. Yani içimizde hissetmeden biz okuyup araştırıp heh tamam demiyoruz.

Şuan kriz de içimizde gezdiriyor, uyanan bir kesim var, böyle bir kesim olmasa anket sonuçları kötü çıkmasa.

Son zamanlardaki teşvik primleri (ziraatın yaptığı yapılandırma mevzusu gibi) gelmezdi. Ya da akaryakıt zammı ötv den karşılanmazdı, mobilyada beyaz eşyada kdv indirimi devam etmezdi.

Bir yanım düzen!! değişsin diyor, sonra diyorum düzen aynı kalsın millet anlasın.

a gidip b gelse mevcut durumda sağlam reform yapmadıkça düze çıkamayız, reform yapmak da huzuru kaçırmak kemer sıkmak demek.

o da gidip asgari ücretle çalışan adamın 16 senedir alıştığı gibi iphone'un son modelini alamaması demek.

yani bu gün seçim olsa iktidar değişse, gelen adam sıkı maliye politikası izleyip ülkeyi düze çıkarsa gelecek seçimde eminim ki seçilemez

Almaya alışmışız, kömür alalım, makarna alalım, işletme olarak teşvik alalım, amca / teyze oğlunu danışman yapalım, ballı ihaleler alalım, alalım da alalım.

Komple alacağız az kaldı

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    medem muhalefet partileri
    sendikalar
    sivil toplum kuruluşları
    vs bir şey yapamıyor ben neden gidip oy vereceğim?
    muhalefet 2 belediye fazladan alınca hayatımızda ne değişecek?

16 yaldır muhalefetin 1 tane bile işe yaradığı bir örnek gösteremediniz bari şimdi 2 belediye fazla alınca ne olacağını açıklayın da bir düşünelim
    Abi iyi güzel diyorsun da, ellerinde yetki yok bu yüzden hiç biri bir şey yapamıyor. Ha yapsa da yayınlanmıyor, gösterilmiyor. Sekolive abininde dediği gibi muhalefet olmak hainlik olmuşken nasıl muhalefet yapacaklar, sen ben yetki ve güç verirsek muhalefet yapacaklar yani sen seçimlerde ellerini güçlendireceksin o adamlar daha emin adımlarla yürüsün, senin fazladan vereceğin 2 belediye bunu sağlayacak. Aslında işe yaramadığı konusuna da katılmıyorum. CHP'nin seçim vaadlerini seçim dönemi nasıl yapacaksın diyip sonrasında kendileri yapıyorlar bu aklıma gelen en basiti. Direkt olarak ne yaptıklarını soracak olursan eğer; iktidar olmadan yapabilecekleri zaten öneri vermek, yani ne yetkisi varda ne yapsın, nasıl bir beklenti içindesiniz yani yasa tasarılarını kabul ettirirken bile 24 hazirandaki seçim kutlamaları gibi ooo yasa geçti kabul edilmiştir modundalar. Muhalefet kanadı karşı çıkınca arbede çıkıyor, peki tabanda karşılık buluyor mu ? Görmedik bile belki..

Sendikalar, STK'lar ve Muhalefet partileri aslına bakarsanız Türk toplumu ve Türk halkı için hala çabalayan bir sürü insan ve topluluk var lakin bu toplulukların yapabileceği şeyler devletten aldıkları destekle sınırlı. Misal geçen gün bir konuda makina mühendisleri odası için ne işe yarar anca paramı alıyorlar borçlu çıkarıyorlar diye yardırıyordu forum ahalisi, arkasında devlet desteği olmadan etki edebileceği alan sınırlı. Mühendis odaları kendi alanlarında çalışacak mühendisler için asgari ücreti belirliyor en basitinden, devlet arkasında dursa ve desteklese maaşına zam işine son durumunun önüne geçilebileceği için mühendislik odasının hayrını göreceksin. Bu durum aynı şekilde Muhalefet partileri içinde geçerli, Binali Yıldırım'ın dünki açıklamasına(seçim siyaset değildir) ne derlerse desinler ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar basında yer aldıkları kadarlar. Bunların farkında olup buna göre olaya yaklaşmak lazım diye düşünüyorum. Yani ona küs, buna darıl, sandığa gitme e ne olacak böyle; böyle yapınca ne değişecek ?

Son olarak muhalefet partileri hep aynı iktidara gelseler onlarda özgürlüklere saygılı olmayacak, kral olmaya geliyorlar diyorsunuz ama atladığınız bir nokta var hiç biri akp kadar güçlü il/ilçe teşkilatlanmasına, sağlam seçmen tabanına sahip değil. Yani seçtikten sonra toplum beğenmezse bir sonraki seçimde değiştirebilir, ki onlarda bunun farkında olacakları için iktidarlarını sürdürmek istiyorlarsa gelipte krallık ilan edemezler.
    Superb

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yazıp sildim yazıp sildim

Boşverin kendinizi en kötü duruma hazırlayın

Makarna yag et stoklayın imkan varsa

Allah yardımcımız olsun

Öyle günler geliyor ki yok gelmez olmaz diye diye geliyor

Ülkeden zenginler bile gidiyorsa

O ***** şey geliyor demektir
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler şu an ki durum osmanlının düştüğü durumdan kötü değil Atatürk ve arkadaşları da bizim gibi yapsalardı şu an başka şeyler konuşurduk

bu kadar umutsuz olmayın herşey geçer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi iyi güzel diyorsun da, ellerinde yetki yok bu yüzden hiç biri bir şey yapamıyor. Ha yapsa da yayınlanmıyor, gösterilmiyor. Sekolive abininde dediği gibi muhalefet olmak hainlik olmuşken nasıl muhalefet yapacaklar, sen ben yetki ve güç verirsek muhalefet yapacaklar yani sen seçimlerde ellerini güçlendireceksin o adamlar daha emin adımlarla yürüsün, senin fazladan vereceğin 2 belediye bunu sağlayacak. Aslında işe yaramadığı konusuna da katılmıyorum. CHP'nin seçim vaadlerini seçim dönemi nasıl yapacaksın diyip sonrasında kendileri yapıyorlar bu aklıma gelen en basiti. Direkt olarak ne yaptıklarını soracak olursan eğer; iktidar olmadan yapabilecekleri zaten öneri vermek, yani ne yetkisi varda ne yapsın, nasıl bir beklenti içindesiniz yani yasa tasarılarını kabul ettirirken bile 24 hazirandaki seçim kutlamaları gibi ooo yasa geçti kabul edilmiştir modundalar. Muhalefet kanadı karşı çıkınca arbede çıkıyor, peki tabanda karşılık buluyor mu ? Görmedik bile belki..

Sendikalar, STK'lar ve Muhalefet partileri aslına bakarsanız Türk toplumu ve Türk halkı için hala çabalayan bir sürü insan ve topluluk var lakin bu toplulukların yapabileceği şeyler devletten aldıkları destekle sınırlı. Misal geçen gün bir konuda makina mühendisleri odası için ne işe yarar anca paramı alıyorlar borçlu çıkarıyorlar diye yardırıyordu forum ahalisi, arkasında devlet desteği olmadan etki edebileceği alan sınırlı. Mühendis odaları kendi alanlarında çalışacak mühendisler için asgari ücreti belirliyor en basitinden, devlet arkasında dursa ve desteklese maaşına zam işine son durumunun önüne geçilebileceği için mühendislik odasının hayrını göreceksin. Bu durum aynı şekilde Muhalefet partileri içinde geçerli, Binali Yıldırım'ın dünki açıklamasına(seçim siyaset değildir) ne derlerse desinler ne kadar çırpınırlarsa çırpınsınlar basında yer aldıkları kadarlar. Bunların farkında olup buna göre olaya yaklaşmak lazım diye düşünüyorum. Yani ona küs, buna darıl, sandığa gitme e ne olacak böyle; böyle yapınca ne değişecek ?

Son olarak muhalefet partileri hep aynı iktidara gelseler onlarda özgürlüklere saygılı olmayacak, kral olmaya geliyorlar diyorsunuz ama atladığınız bir nokta var hiç biri akp kadar güçlü il/ilçe teşkilatlanmasına, sağlam seçmen tabanına sahip değil. Yani seçtikten sonra toplum beğenmezse bir sonraki seçimde değiştirebilir, ki onlarda bunun farkında olacakları için iktidarlarını sürdürmek istiyorlarsa gelipte krallık ilan edemezler.
    şu iki boltladığım yere cevap vereyim ilk olarak üstteki;
    sandığa gitmezsem düzene dahil olmayacağım kendimi daha huzurlu hissedeceğim ve birde seçim zamanı gittikçe artacak gerilimler umrumda olmayacak sağlığımı koruyacağım
    buna istinaden sen cevapla bakalım sen oy verince sandığa gidince ne değişiyor?
    2. olarak bu ülkede ne herkez kendi açısından tutucu beğnemezse değişecek diye bir şey yok ben hiç çankayanın Beşiktaşın izmirin değiştiğini görmedim
    aynı şekilde diyarbakırın hakkarinin şırnakın da değiştiğini görmedim bunlara bir çok örnek verebilirsin bazı arada şehirlerde iktidardan muhalefete muhalefetten iktidara geçiş olmuştur o kadar
    tuncay özkanla ilgili en üst postta bir flood var okuduysan sorarım sence tuncay özkan chp izmir adayı olursa kazanamayacak mı? hemde chpliler bu kadar karşı çıkıyorken

ben oy vermeyeceğim derken sebebini de açıklıyorum çözüm de sunuyorum
    tekrar edeyim çözüm;%50 katılım oranı ve %80 akp başarısıdır
    inanın hayatınızda hiç bir negatif değişiklik olmaz
    en azından gerçek muhalefetin doğmasına sebep oluruz temiz, cesur ve dinamik insanların peşinden gideriz o zaman oy da veririz mücadele de ederiz
    ama bu muhalefet düzeni senden 20 sene daha oy alır ve hiç bir şey değişmez
    chp kapatılsın müze yapılsın çok ciddiyim bu konuda
    yönetime dahil olmuş adamların hepsi çöplüklerine gitsin ben o zaman yerleştiğim yurt dışından gelir bu toplum için mücadele de ederim
    bir beyin jimnastiği yapın black mirror gibi olsun;
    2 yol sunayım size 2sinin de sonunu gerçekçi olarak düşünün
    1. aynı düzen devam etti ve gittiniz oy verdiniz 31 mart gecesi sonuç ne olacak?
    2.si anayasa çiğnendiği için muhalefet seçimleri boykot etti chpliler ve iyipartililer seçime girmiyor sonuç ne olur?

düzeni sürdür muhalefet boykotu

"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sandığa gitmezsem düzene dahil olmayacağım kendimi daha huzurlu hissedeceğim ve birde seçim zamanı gittikçe artacak gerilimler umrumda olmayacak sağlığımı koruyacağım
    2. olarak bu ülkede ne herkez kendi açısından tutucu beğnemezse değişecek diye bir şey yok ben hiç çankayanın Beşiktaşın izmirin değiştiğini görmedim
    aynı şekilde diyarbakırın hakkarinin şırnakın da değiştiğini görmedim bunlara bir çok örnek verebilirsin bazı arada şehirlerde iktidardan muhalefete muhalefetten iktidara geçiş olmuştur o kadar
    tuncay özkanla ilgili en üst postta bir flood var okuduysan sorarım sence tuncay özkan chp izmir adayı olursa kazanamayacak mı? hemde chpliler bu kadar karşı çıkıyorken

en azından gerçek muhalefetin doğmasına sebep oluruz temiz, cesur ve dinamik insanların peşinden gideriz o zaman oy da veririz mücadele de ederiz
    yönetime dahil olmuş adamların hepsi çöplüklerine gitsin ben o zaman yerleştiğim yurt dışından gelir bu toplum için mücadele de ederim
    1. aynı düzen devam etti ve gittiniz oy verdiniz 31 mart gecesi sonuç ne olacak?
    2.si anayasa çiğnendiği için muhalefet seçimleri boykot etti chpliler ve iyipartililer seçime girmiyor sonuç ne olur?

..............düzeni sürdür..........................................mu halefet boykotu................

sonu böyle olacaktı tıklayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AKP T.C.'yi bitirme projesidir ve başarıya ulaşmıştır. Bunu da 24.06.2018'de fiilen yaptı, arkadaşlar görün bunu artık. Sistematik bir biçimde 17 yılda ülkeyi her yönüyle ele geçirip kendi sistemini kurdu, kendi kitlesini yarattı ve seçmen tabanını kurdu, nesiller bu kafa ile yetiştirildi ve mutlak itaat etmek üzere programlandı. Ordu, yargı, polis, MIT, medya, sermaye grupları, iş adamları, yazarlar, sanatçılar, hepsi devşirildi ve kendi adamları ile dolduruldu. Muhalif ise sistem dışına itildi, ve ötekileştirildi yada hapse atıldı, sürüldü. Başka???

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TorqueTuning Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AKP T.C.'yi bitirme projesidir ve başarıya ulaşmıştır. Bunu da 24.06.2018'de fiilen yaptı, arkadaşlar görün bunu artık. Sistematik bir biçimde 17 yılda ülkeyi her yönüyle ele geçirip kendi sistemini kurdu, kendi kitlesini yarattı ve seçmen tabanını kurdu, nesiller bu kafa ile yetiştirildi ve mutlak itaat etmek üzere programlandı. Ordu, yargı, polis, MIT, medya, sermaye grupları, iş adamları, yazarlar, sanatçılar, hepsi devşirildi ve kendi adamları ile dolduruldu. Muhalif ise sistem dışına itildi, ve ötekileştirildi yada hapse atıldı, sürüldü. Başka???
    Ya sen her gün bir post at abi okudukça yalnız değilim diyorum her seferinde
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aynen katılıyorum ve şu saatten sonra hiç bir önemi yok ne yaptığımızın kendimi aynen sıcak suya atılan kurbağa gibi hissediyorum

ve çok büyük konuşmak gibi olmasın ama 10 sene içerisinde artık ülkenin bir şekilde fiziki olarak da değişeceğini düşünüyorum
    sosyolojik olarak çoktan değiştik artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam boşuna mı bağırıyor 10 yıldır 2023 diye?? Kimse de çıkıp sormuyor ne var lemm 2023'te diye? Hiç 2023'te şu olacak diyeni yada şunu yapacağız dediklerini duydunuz mu? Ben duymadım ama 2023 diye sürekli bağrırıp duruyorlar. Muhtemelen ülke fiilen parçalanıp kendi post Osmanlısunı ilan edecek reizzimiz. Bunun altyapısını yapıyor şimdilerde...

EOZDAG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tabi ki bazı yerler kemiktir hiç bir parti için değişmez ama bu durumun Muhalefet partileri için ülke geneline yayılması durumu en az 3-4 seçim ister, sonuçta iktidar partiside kurulduğu gün bu kadar oy oranına sahip değildi. Bu yüzden il/ilçe bazlı verdiğiniz örneği durumla çok bağdaştıramıyorum. Bunun yanında sadece benim oyumla tabiki değişmez ama senin oyun, benim oyum, herkesin oyuyla sonucu değiştirmek mümkün. Muhalefet boykot etse halifelik ilan ederler hazır ortalık boş diye...
    Superb

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabi ki bazı yerler kemiktir hiç bir parti için değişmez ama bu durumun Muhalefet partileri için ülke geneline yayılması durumu en az 3-4 seçim ister, sonuçta iktidar partiside kurulduğu gün bu kadar oy oranına sahip değildi. Bu yüzden il/ilçe bazlı verdiğiniz örneği durumla çok bağdaştıramıyorum. Bunun yanında sadece benim oyumla tabiki değişmez ama senin oyun, benim oyum, herkesin oyuyla sonucu değiştirmek mümkün. Muhalefet boykot etse halifelik ilan ederler hazır ortalık boş diye...
    tartışmamızdaki sorun işte tam burası
    ortalık boş ve adam çoktan hilafelik ilan etti ola ki bir gün ölse yerine oğlu geçebilir direk seçimsiz meçimsiz, ortalık o kadar boş düşün
    ama sen bunun daha farkında değilsin

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam boşuna mı bağırıyor 10 yıldır 2023 diye?? Kimse de çıkıp sormuyor ne var lemm 2023'te diye? Hiç 2023'te şu olacak diyeni yada şunu yapacağız dediklerini duydunuz mu? Ben duymadım ama 2023 diye sürekli bağrırıp duruyorlar. Muhtemelen ülke fiilen parçalanıp kendi post Osmanlısunı ilan edecek reizzimiz. Bunun altyapısını yapıyor şimdilerde...
    T.C. nin kapanis tarihi o. 100. Yilda rejime son verecek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    T.C. nin kapanis tarihi o. 100. Yilda rejime son verecek...
    Ben de öyle düşünüyorum.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntıdır...
    bugün tarihli bddk kararı

- mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya
    ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal
    ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde en fazla on iki aya kadar taksitlendirme
    yapılabilmesine,
    9 dan 12 ye çıkarmışlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ..............düzeni sürdür..........................................mu halefet boykotu................

sonu böyle olacaktı tıklayın
    birde şu var hiç düşündünüz mü binali yılırım neden istifa etmiyor diye
    sonuçta kazanamazsa 1 günde o göreve kendisini geri atarlar dimi bu güçleri var

ama adamlar diyor ki "anayasa da ne ki biz istediğimizi yaparız buna da kimse karşı çıkamaz"
    sonra sizde "muhalefet boykot ederse hilafelik ilan eder" diye düşünüyorsunuz
    haşmetlime karşı gelmeyin alın belediyelerinizi kimseyi ayıktırmayın bu da sizin rüşvetiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5,50
    bir kısım kar alınabilir
    bir kısım da 55e bırakılabilir
    ama 55 gelirse ztn son 1 saat içinde gelir

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5,50
    bir kısım kar alınabilir
    bir kısım da 55e bırakılabilir
    ama 55 gelirse ztn son 1 saat içinde gelir
    Sabah inat ettim 5.43ten alıcam diye 5.44ten almadım kaçırdım fırsatı 5.50 gördü.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 konuk)

Bu Konudaki Etiketler