At yarisi izler gibi ekrani aman izlemeyin.
Dolara endeksli tqbi ama sterlin deger kazandigi zaman(sadece içsel sebeblerden) pariteden dolayi deger kaybedicektir .
Dolar zaten majör para birimi,dolarin kendi icinde ki deger kazanci yada kaybi tum dunya para birimlerini etkileyecek.
Simdi gundem takip etme zamanlari.
Abi benim takip ettigim su gercek de var, İngiltere tekrar oylamaya goturse bile bu sefer Avrupa ulkerinde aksi bir ruzgar var, fransa vs.. artık cıkıp cıkmama kararı donemi gecti, kesin cıkacaklar onu tekrar gozden gecirme gibi bi durum yok diyor. Bundan sonraki surec tamemen ayrılmanın kanlı mı kansızmı olacagı benim okudugum kadarı ile.
Kısmen katılıyorum. Ingıltere de sıyasıler ıstemıyor,buyuzden halkın oyuna sunmak ıcın bahane arıyorlar.
Cekılme anlasmalı mı anlasmasız mı olucak ıse ayeı dava. Cunku cezası var...
Sımdı bu gelısmeler ıle bır cok kez sterlin hareket edıcek. Bu sayede tradecıler e gun dogacak.
Buarada gundemde ki sakınlık hayra elamet degıl.
Piyasa durgun olunca burasıda durgun oluyor![]()
Bu duvarın bütçesi hazine muhabbetleri falan tam olarak nedir bilen birisi aydınlatabilir mi![]()
Kesinlikle DÖVİZ alım seviyeleri. Artış vadeside maksimum 3 ay. Yıllık faiz oranı kadarını alır cebinize koyarsınız
YTD
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ben yarı yarıya doluyum
5.15lere kara işlem yapmam
gelirse 5.15lerden alır ortalamamı düşürürüm
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Ben €/$ paritesini takip edip olabildiğincedüşükten yarı varlığımı Euro'ya taşıdım. geçtiğimiz günlerde.
Daha sonra € da tat vermeyince Sterlin/€ yu takibe aldım. Olabildiğince düşükten oraya zıpladım.
Şu an yarı dolar yarı sterlindeyim.
Keşke daha önce @997TT ' yi dinleseymişim.
Sterlin şimdilik fena gitmiyor. Hiç değilse al sat yaptıracak gibi duruyor dolar durgunken. Çok yükselirse dolar da düşerse satar dolar alırım. Ya da abritaj yaparım duruma göre.
Bu işlemleri yaptıkça kendime inanasım gelmiyor. Neticede 2 ay öncesine kadar al satım yok. : )
ah şu vergiler olmasa
Ford Ranger 2.2 TDCi XLT
2016 Ford Ranger 2.2 TDCi 145.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 647601588
K.Atatürk
yeni yılla beraber iflas haberleri artmaya basladı!
Konkordato talebi reddedilen Pamukkale resmen iflas etti - Sputnik Turkiye
Eur usd paritesi mantıklımı sizce
Euro geçmemi önerir misiniz?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)