"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Zaman tekerrürden ibarettir.Sanki 1950/60 larda olan olay tekrarlanıyor gibi geldi bana.Öğrenmek isteyenler için link aşağıda.Sanki aynı pozisyona geliyoruz...
Stalin, Kruşcev Menderes ve bugun
geniş bir tartışma konusu
evet tarihsel süreç aynı işliyor ama tüm bu yönelimler ordu içerisinde bir temizlik yapıldıktan sonra başladı özellikle 15 temmuz sonrası..
menderesin hatası oradaydı orduyu kontrol etmiyordu ve ordunun hareketini hesaba katmamıştı
birde o darbeyi planlayanların gerçekleştirenlerin falan türk siyasetindeki geçmişi hayat hikayeleri falan hiç bir zaman tam tartışılmadı
Bu 5.82 hangi banka ya da kurumdan satış yaptınız acaba ??
Son olarak borsayla ilgilenenler SODA'yı takibe alabilirler. Geçen haftalarda güzel bir düzeltme sürecinde olduğunu belirtmiştim. Önümüzdeki günlerde düzeltmesini tamamlayacak gibi duruyor...İsteyenler önümüzdeki günlere hazırlık olarak kademeli olarak toplayabilirler...![]()
eleştiri gizli hayranlıktır.
gecelik swaplar %110 civarında yine tl kısılmış anlaşılan
ama hayvan terli yabancı mutlaka b planı hazırlamıştır bakalım..
güzel kar fırsatı verdi yakalayabilene. keşke vadeye bağlamasaydım dedirtti bana da. elim mouse da bozup satasım geldi
neyse böyle de heyecanlı oluyormuş uzaktan izlemek.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
@rebelh obo ?
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)