Benim merak ettiğim, İstanbul seçimleri ''olmaz ya'' iptal edilse, kurun tepkisi ne kadar olur? %5-7 arası bir artış görülür mü? AKP bu riski alarak seçimleri iptal eder mi?
Gercekten bilgisayar basina oturup bugun birilerini sikayet edeyim bari diyecek kadar bos vaktin / vaktiniz varmi yahu ? Ne yazmisda sikayet edeceksin yoksa sende @Ertekin gibi bokmu atacaksin ? Ilkokul bebelerini gectiniz ya .
50.000 - 60.000 TL bandında bir yatırım uzun vadeli min. 3 yıl nasıl yönetmek gerekir. Altın, Döviz ya da faiz? Dostlar bir akıl verin![]()
Ben de iptal olacağını düşünmüyorum ama dediğiniz gibi %10 artış olursa ülke olarak dükkanı kapatırız herhalde.
Benim korkumda o biraz, memleketi düşünselerdi eğer seçim sonuçlarını 17 gün bekletmezlerdi. Bu sürede kurdaki artış yüzünden milyarlarca lira zarar ettik memleket olarak.
2008 de 1.30 civarı idi. hatta bir ara 1.15leri zorlamıştı galiba şuan hatırlayamıyorum google amcaylada uğraşamayacağım. Uzun lafın kısası %450 artmış ve hala ölmedik. ben büyük problem görmüyorum. kepenk filan kapatmayız. fakir daha fakir zengin daha zengin olur, aile dağılmaları artar, piskopatlık artar, tecavüz cinayet manyaklık herşeyde artış olur. ancak ölmeyiz. dibe vurmak şart görünüyor artık. yoksa kimsenin çıkmaya niyeti yok.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ben de sizi rahatsız etmek için özelden yazacaktım. Müsaitseniz yarım edebilir misiniz çözene kadar diye.
f_usdtry0419 iyi oldu.
Hiç kurcalayacak vaktim olmadı. Haftasonu bakarım artık.
Dün sadece hesaplara giriş yaptım PC ve cebe program kurdum login yaptım bakındım ve çıktım : )
Merak ettiğim husus şimdilik üyelik almaya gerek var mı. Çok anlık işlem yapmayacağım. Genelde günlük.
Tarkan Bey üyelik almazsanız ekran 15 dakika gecikmeli olur dedi. Çok fark oluşturur mu bu 15 dakika kayıp.
Yoksa benim için önemsiz mi. Bende 1000-2000 atayım deneyeyim diyordum. Mayıs başı gibi başlarım işlemlerime herhalde.
Çok aktif olmayacaksan 15 dk gecikme sorun olmayabilir
Mayıs başı işlemlere başlayacaksan 05.19 kontratında pozisyon aç 3 lotu sakın geçme kaldıraç tan dolayı çok riskli en azından bir süre böle devam et işi çözene kadar karşında bankalar ve robotlar var o yüzden içinde bulunduğun ayın dışına çıkma oralarda fiyatlar karışık can yakabilirler
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Oooo süper bilgiler. 0 1,5 lira en ufak karlı satışın 50 dolarından bile çıkar. Üzerine koyduğum her dolar kar. Neyse sanırım çök öğreneceğim şey var sanırım. Biraz okuyup araştıracağım hafta sonu. Mayıs başı öyle girerim.
Önerebileceğin bir form / web sitesi vs var mıdır?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)